Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čus holky,jen by mě zajímalo,zda je tu nějaká mamina,která vezme dítě třeba do hospody na zahrádku na pískoviště a dá si např pár piv,nebo prostě nějaký alko????????dneska jsem byla s malou a tam všechny matky na džusech a čuměly na mně jak na strašnou macechu:-))))))))dííík za podporu že nejsem šííílená a nezodpovědná matka ![]()
Výjimečně ho beru a dám si max. malé pivo. Nejsem zvyklá pít a přiopilá přes den s dítětem bych si připadala divně. A připadám si tak teda i večer bez dítěte, takže už se neopíjím do němoty.
jedno malé pivo si dám- ale spíš si dám nealko. Alkohlo moc nemusím. Potkávám ale mámy co si daj víno nebo pivo- je to normální
Tak ne každému vyhovuje do sebe lít přes den
Já třeba jsem těhule, s dcerou na písek chodíme, manžel si dá pivčo, já kofolu, pak už oba na limče. kdybych těhule nebyla, tak bych si dala asi vinný střik, je to příjemně osvěžující a člověka to nezbombí ![]()
A fakt by mě zajímalo, jak to na tom pískovišti bylo
Jestli na tebe ty matky nečuměly ve stylu : Co na mě čumí, tak piju džus, no ![]()
tak já se hlásím
jsem pivař tělem i duší,s přítelem a naší malou chodíme každý víkend do naší oblíbené hospůdky se zahrádkou a dětským hřištěm,nějaký to pivko si dám a vůbec se za to nestydím
neopiju se to ne,ale mám pivko ráda,a pohledy ostatních jsou mi buřt ![]()
Hehe, pár piv by se mnou, po víc než 4 letech abstinence díky nepřetržitýmu těhu a kojení, pěkně zamávalo
ALe tak jedno pivko si dám. Vínko v český restošce ee, nechci si kazit chuť, ale proti gustu.
A ostatní matky jako chlastaj džusy, jo? Fuuuuj takovej humáč, tolik éček, že se nestyděj, pivo je zdravější!
![]()
ahojda to mi když jdem s přítelem na prochajdu tak se občas zastavíme na zahrádce na jedno od cesty . Do hospy bych malýho netahala ale když je takhle hezky tak proč ne
takže si nemyslím že jsi macecha ![]()
tak bud jsem tak krasna
a nebo jim vadilo to moje velky pivo,ale ja na ne kaslu,naky zamidrakovky jsou mi fuk,jen me zajimalo,jestli si nekdo z vas taky da:-))
@klarushka píše:že jo???stidím se:-))
ahojda to mi když jdem s přítelem na prochajdu tak se občas zastavíme na zahrádce na jedno od cesty . Do hospy bych malýho netahala ale když je takhle hezky tak proč netakže si nemyslím že jsi macecha
@Gina108 píše:
Hehe, pár piv by se mnou, po víc než 4 letech abstinence díky nepřetržitýmu těhu a kojení, pěkně zamávaloALe tak jedno pivko si dám. Vínko v český restošce ee, nechci si kazit chuť, ale proti gustu.
A ostatní matky jako chlastaj džusy, jo? Fuuuuj takovej humáč, tolik éček, že se nestyděj, pivo je zdravější!![]()
![]()
![]()
jooo,ty jsi muj člověk:-)
@Žesťovka píše:škoda že nejsi z KH,bych chodila s tebou
tak já se hlásímjsem pivař tělem i duší,s přítelem a naší malou chodíme každý víkend do naší oblíbené hospůdky se zahrádkou a dětským hřištěm,nějaký to pivko si dám a vůbec se za to nestydím
neopiju se to ne,ale mám pivko ráda,a pohledy ostatních jsou mi buřt
@Brambůrka10 tak to já ne
ale občas tam taky potkám maminy s džusem (jen nevím jestli je čistej když tak divně pokukujou) a jsou taky takový vykulený že si dám pivko ![]()
@Brambůrka10 píše:
tak bud jsem tak krasna![]()
![]()
a nebo jim vadilo to moje velky pivo,ale ja na ne kaslu,naky zamidrakovky jsou mi fuk,jen me zajimalo,jestli si nekdo z vas taky da:-))
Tak nemusej být zrovna zamindrákovaný, že
, můžou kojit, řídit, cokoliv… Já si na zahrádce dám dvojku vína pokaždé, když jsme pěšky nebo řídí někdo jinej než já. Nikdo na mě nikdy špatně nekouká nebo možná já nekoukám po ostatních, co kdo pije nebo nepije, mi je slušně řečeno u zadečku. ![]()
@Loll píše:
Tak nemusej být zrovna zamindrákovaný, že, můžou kojit, řídit, cokoliv… Já si na zahrádce dám dvojku vína pokaždé, když jsme pěšky nebo řídí někdo jinej než já. Nikdo na mě nikdy špatně nekouká nebo možná já nekoukám po ostatních, co kdo pije nebo nepije, mi je slušně řečeno u zadečku.
nekojej a neřiděj,prostě jim to přijde nevhodné s dětma…jak řikaly.......
@Brambůrka10 píše:
tak bud jsem tak krasna![]()
![]()
No, dvě malý ve vsi pod slunečníkem, doma pak jedno lahvový, když se pekly buřty, a teď tu sedím se sklenkou rulandy, a to už jem i koštla domácí výrobek našich sousedů, který vskutku nebyl lihuprostý ..... já jsem děsnej alkoholik …
![]()