Berete děti na zahrádku? Je libo pivko či vínko?

3478
8.5.12 23:18

je libo pivko či vinko???

Čus holky,jen by mě zajímalo,zda je tu nějaká mamina,která vezme dítě třeba do hospody na zahrádku na pískoviště a dá si např pár piv,nebo prostě nějaký alko????????dneska jsem byla s malou a tam všechny matky na džusech a čuměly na mně jak na strašnou macechu:-))))))))dííík za podporu že nejsem šííílená a nezodpovědná matka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13753
8.5.12 23:20

Výjimečně ho beru a dám si max. malé pivo. Nejsem zvyklá pít a přiopilá přes den s dítětem bych si připadala divně. A připadám si tak teda i večer bez dítěte, takže už se neopíjím do němoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
8.5.12 23:22

jedno malé pivo si dám- ale spíš si dám nealko. Alkohlo moc nemusím. Potkávám ale mámy co si daj víno nebo pivo- je to normální

• Citovat
  • Upravit
5009
8.5.12 23:24

Tak ne každému vyhovuje do sebe lít přes den :nevim: Já třeba jsem těhule, s dcerou na písek chodíme, manžel si dá pivčo, já kofolu, pak už oba na limče. kdybych těhule nebyla, tak bych si dala asi vinný střik, je to příjemně osvěžující a člověka to nezbombí :nevim:
A fakt by mě zajímalo, jak to na tom pískovišti bylo :mrgreen: Jestli na tebe ty matky nečuměly ve stylu : Co na mě čumí, tak piju džus, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
8.5.12 23:26

tak já se hlásím :mavam: jsem pivař tělem i duší,s přítelem a naší malou chodíme každý víkend do naší oblíbené hospůdky se zahrádkou a dětským hřištěm,nějaký to pivko si dám a vůbec se za to nestydím :mrgreen: neopiju se to ne,ale mám pivko ráda,a pohledy ostatních jsou mi buřt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
8.5.12 23:27

Hehe, pár piv by se mnou, po víc než 4 letech abstinence díky nepřetržitýmu těhu a kojení, pěkně zamávalo :lol: ALe tak jedno pivko si dám. Vínko v český restošce ee, nechci si kazit chuť, ale proti gustu.
A ostatní matky jako chlastaj džusy, jo? Fuuuuj takovej humáč, tolik éček, že se nestyděj, pivo je zdravější! :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
8.5.12 23:28

ahojda to mi když jdem s přítelem na prochajdu tak se občas zastavíme na zahrádce na jedno od cesty . Do hospy bych malýho netahala ale když je takhle hezky tak proč ne :) takže si nemyslím že jsi macecha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478

tak bud jsem tak krasna :mrgreen: :lol: :roll: a nebo jim vadilo to moje velky pivo,ale ja na ne kaslu,naky zamidrakovky jsou mi fuk,jen me zajimalo,jestli si nekdo z vas taky da:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
@klarushka píše:
ahojda to mi když jdem s přítelem na prochajdu tak se občas zastavíme na zahrádce na jedno od cesty . Do hospy bych malýho netahala ale když je takhle hezky tak proč ne :) takže si nemyslím že jsi macecha ;)
že jo???stidím se:-))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
8.5.12 23:29
@Gina108 píše:
Hehe, pár piv by se mnou, po víc než 4 letech abstinence díky nepřetržitýmu těhu a kojení, pěkně zamávalo :lol: ALe tak jedno pivko si dám. Vínko v český restošce ee, nechci si kazit chuť, ale proti gustu.
A ostatní matky jako chlastaj džusy, jo? Fuuuuj takovej humáč, tolik éček, že se nestyděj, pivo je zdravější! :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jooo,ty jsi muj člověk:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
8.5.12 23:31
@Žesťovka píše:
tak já se hlásím :mavam: jsem pivař tělem i duší,s přítelem a naší malou chodíme každý víkend do naší oblíbené hospůdky se zahrádkou a dětským hřištěm,nějaký to pivko si dám a vůbec se za to nestydím :mrgreen: neopiju se to ne,ale mám pivko ráda,a pohledy ostatních jsou mi buřt :pankac:
škoda že nejsi z KH,bych chodila s tebou :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931

@Brambůrka10 tak to já ne ;) ale občas tam taky potkám maminy s džusem (jen nevím jestli je čistej když tak divně pokukujou) a jsou taky takový vykulený že si dám pivko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
@Brambůrka10 píše:
tak bud jsem tak krasna :mrgreen: :lol: :roll: a nebo jim vadilo to moje velky pivo,ale ja na ne kaslu,naky zamidrakovky jsou mi fuk,jen me zajimalo,jestli si nekdo z vas taky da:-))

Tak nemusej být zrovna zamindrákovaný, že :roll: , můžou kojit, řídit, cokoliv… Já si na zahrádce dám dvojku vína pokaždé, když jsme pěšky nebo řídí někdo jinej než já. Nikdo na mě nikdy špatně nekouká nebo možná já nekoukám po ostatních, co kdo pije nebo nepije, mi je slušně řečeno u zadečku. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
8.5.12 23:33
@Loll píše:
Tak nemusej být zrovna zamindrákovaný, že :roll: , můžou kojit, řídit, cokoliv… Já si na zahrádce dám dvojku vína pokaždé, když jsme pěšky nebo řídí někdo jinej než já. Nikdo na mě nikdy špatně nekouká nebo možná já nekoukám po ostatních, co kdo pije nebo nepije, mi je slušně řečeno u zadečku. :*

nekojej a neřiděj,prostě jim to přijde nevhodné s dětma…jak řikaly.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
8.5.12 23:33
@Brambůrka10 píše:
tak bud jsem tak krasna :mrgreen: :lol: :roll: a nebo jim vadilo to moje velky pivo,ale ja na ne kaslu,naky zamidrakovky jsou mi fuk,jen me zajimalo,jestli si nekdo z vas taky da:-))

No, dvě malý ve vsi pod slunečníkem, doma pak jedno lahvový, když se pekly buřty, a teď tu sedím se sklenkou rulandy, a to už jem i koštla domácí výrobek našich sousedů, který vskutku nebyl lihuprostý ..... já jsem děsnej alkoholik … :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí