Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
I když fakt je že spišská borůvkovice mi určitě chutná pořád! Ale ta se u nás taky nedá koupit - nebo o ní aspoň nevím.
Příspěvek upraven 09.05.12 v 10:12
@Emilie píše:
Pokud matka kojí, respektuji max jedno malé pivo po obědě a nejlépe ihned po kojení. Prostě chlastat by neměla ..... o kouření ani nemluvě
Souhlasím, není hnusnější pohled na poloožralou (nebo nedej bože totálně ožralou) a vyhulenou těhuli nebo kojící matku, z toho se mi chce fakt zvracet. A to jsem jinak alkáč a kuřák jak poleno.
Taky se hlásím do klubu alkáčů, kuřáků teda už cca 3 roky ne, ale počítáme s kámoškou, že až nám bude padesát, tak zase začneme, to už nám bude jedno, co nás zabije
.
Já nekojím a na zahrádce si dám jedno a klidně víc piv. Nepřišlo mi, že by na mě někdo koukal a i kdyby, je to moje věc. Já myslím, že spíš záleží kolik kdo snese. Já snesu dost, takže i když si dám piv víc (myslím třeba 3), tak mi nic není. Je jasný, že někomu stačí jedno a už se motá, to bych si pak taky radši dala nealko než se motat s kočárem.
http://www.zbozi.cz/?… @Lynette Myslíš tuhle?
Já myslím, že bys ji sehnala třeba ve velkém Tescu. Ale ze zkušenosti můžu říct, že Spiš koupená u nás rozhodně není tak dobrá, jako ta koupená na Slovensku. Myslím si, že pro český trh to šidí…
Ano! Tuhle Čučoriedku! Ale nám jí právě dovezl kamarád ze Slovenska
Ta byla!!!
Dala jsem si jednoho panáka a voněla jsem borůvkama ještě dvě hodiny poté.
@Brambůrka10 píše:
tak bud jsem tak krasna![]()
![]()
a nebo jim vadilo to moje velky pivo,ale ja na ne kaslu,naky zamidrakovky jsou mi fuk,jen me zajimalo,jestli si nekdo z vas taky da:-))
prosím tě vůbec bych neřešila jedno nebo dvě piva, at čumí néé
..já si nedám, protože pivo nepiju možná jednou dvakrát za rok v létě ale to by mi bylo šumák kdo si co myslí
já osobně vůbec nekoukám kdo si co dá někteří lidi se starají víc o druhé jak o sebe
My taky malou na zahrádku bereme. Chodíme s chlapem občas z procházky s kočárkem když je vedro. Máme tu hospodu v lesoparku, pohodička, o kousek dál jsou i klouzačky a prolézačky, nově udělané - nevidím důvod, proř děcko nevzít, když ho netahám dovnitř, kde se kouří. Mimochodem - včera jsem žahla 2 černé Kozly (ti mi TAK bodli!!! MŇAM!) a určitě si nepřipadám jako socka.
Byli jsme s kamarády, co mají taky prcka, děcka si polítaky, my jsme pokecali… Není to nic špatného, pokud to ovšem není jediné místo, kam ty děti chodí.
Ja pres den alkohol nepiju, takze si nedam na zahradce pivko, ale vecer si milerada dam
. A ohledne lidi kolem je mi to u ritky at si kazdej dela co chce, kazdej mame jinej styl zivota
.
V tomhle vedru bych si během dne alkohol nedala, ale pokud dotyční rodiče nejsou pod obraz, nevysedávaj v hospodský zahrádce denně, tak to neodsuzuju.
Sama bych si taky nedala. Ale když se zadaří a jdeme občas s přítelem ven posedět někam na zahrádku a je vedro, tak jedno malé nebo takové to Staropramen Cool a pod. si dám. Mám známou, která sedí s dítětem někde po zahrádkách skoro denně a dává si běžně tři, čtyři vína s vodou
.
Jedno pivko, nebo deci vínka určitě. Já teda jsem těhule, a když jdu s malou venčit psy do lesa, tak chodím kolem hřiště kde mají výborný malinový pivo, tak si tam pokaždý skočím na jedno malý. A to teprve čuměj. ![]()
@beckie píše:
Jedno pivko, nebo deci vínka určitě. Já teda jsem těhule, a když jdu s malou venčit psy do lesa, tak chodím kolem hřiště kde mají výborný malinový pivo, tak si tam pokaždý skočím na jedno malý. A to teprve čuměj.
malinový???ty jo,to neznám
ja si taky v tehu davala jedno ,dve maly,to neni na skodu,pivo je zdravy.....
@Brambůrka10 píše:
malinový???ty jo,to neznámja si taky v tehu davala jedno ,dve maly,to neni na skodu,pivo je zdravy.....
no já od té doby, co jsem těhotná, tak mám úchylku hlavně na ovocný piva…a takový višňový belgický ležák
a celkově byť jsem svého času dělala someliérku, tak jsem holt matka pivař ![]()
Vidíš, a doma mi to muž nevěří, že jedno malý můžu, tvrdí, že si to vymýšlím. ![]()
@beckie píše:
no já od té doby, co jsem těhotná, tak mám úchylku hlavně na ovocný piva…a takový višňový belgický ležák![]()
![]()
a celkově byť jsem svého času dělala someliérku, tak jsem holt matka pivař
Vidíš, a doma mi to muž nevěří, že jedno malý můžu, tvrdí, že si to vymýšlím.
lepsí jak ečková limonáda:-)že pozdravuju:-)