Berete děti na zahrádku? Je libo pivko či vínko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
9.5.12 10:11

I když fakt je že spišská borůvkovice mi určitě chutná pořád! Ale ta se u nás taky nedá koupit - nebo o ní aspoň nevím.

Příspěvek upraven 09.05.12 v 10:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.5.12 10:11
@Emilie píše:
Pokud matka kojí, respektuji max jedno malé pivo po obědě a nejlépe ihned po kojení. Prostě chlastat by neměla ..... o kouření ani nemluvě :poblion:

Souhlasím, není hnusnější pohled na poloožralou (nebo nedej bože totálně ožralou) a vyhulenou těhuli nebo kojící matku, z toho se mi chce fakt zvracet. A to jsem jinak alkáč a kuřák jak poleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
9.5.12 11:14

Taky se hlásím do klubu alkáčů, kuřáků teda už cca 3 roky ne, ale počítáme s kámoškou, že až nám bude padesát, tak zase začneme, to už nám bude jedno, co nás zabije :lol: .
Já nekojím a na zahrádce si dám jedno a klidně víc piv. Nepřišlo mi, že by na mě někdo koukal a i kdyby, je to moje věc. Já myslím, že spíš záleží kolik kdo snese. Já snesu dost, takže i když si dám piv víc (myslím třeba 3), tak mi nic není. Je jasný, že někomu stačí jedno a už se motá, to bych si pak taky radši dala nealko než se motat s kočárem.

• Citovat
  • Upravit
7182
9.5.12 13:49

http://www.zbozi.cz/?… @Lynette Myslíš tuhle? :mrgreen: Já myslím, že bys ji sehnala třeba ve velkém Tescu. Ale ze zkušenosti můžu říct, že Spiš koupená u nás rozhodně není tak dobrá, jako ta koupená na Slovensku. Myslím si, že pro český trh to šidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
9.5.12 13:59

Ano! Tuhle Čučoriedku! Ale nám jí právě dovezl kamarád ze Slovenska :D Ta byla!!! :srdce: Dala jsem si jednoho panáka a voněla jsem borůvkama ještě dvě hodiny poté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.12 13:20
@Brambůrka10 píše:
tak bud jsem tak krasna :mrgreen: :lol: :roll: a nebo jim vadilo to moje velky pivo,ale ja na ne kaslu,naky zamidrakovky jsou mi fuk,jen me zajimalo,jestli si nekdo z vas taky da:-))

prosím tě vůbec bych neřešila jedno nebo dvě piva, at čumí néé :lol: ..já si nedám, protože pivo nepiju možná jednou dvakrát za rok v létě ale to by mi bylo šumák kdo si co myslí :dance: já osobně vůbec nekoukám kdo si co dá někteří lidi se starají víc o druhé jak o sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
10.5.12 13:24

ahoj, tak já jedině velký pivo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.5.12 13:26

My taky malou na zahrádku bereme. Chodíme s chlapem občas z procházky s kočárkem když je vedro. Máme tu hospodu v lesoparku, pohodička, o kousek dál jsou i klouzačky a prolézačky, nově udělané - nevidím důvod, proř děcko nevzít, když ho netahám dovnitř, kde se kouří. Mimochodem - včera jsem žahla 2 černé Kozly (ti mi TAK bodli!!! MŇAM!) a určitě si nepřipadám jako socka. :-) Byli jsme s kamarády, co mají taky prcka, děcka si polítaky, my jsme pokecali… Není to nic špatného, pokud to ovšem není jediné místo, kam ty děti chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.5.12 13:36

Ja pres den alkohol nepiju, takze si nedam na zahradce pivko, ale vecer si milerada dam :mrgreen:. A ohledne lidi kolem je mi to u ritky at si kazdej dela co chce, kazdej mame jinej styl zivota :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
10.5.12 13:40

V tomhle vedru bych si během dne alkohol nedala, ale pokud dotyční rodiče nejsou pod obraz, nevysedávaj v hospodský zahrádce denně, tak to neodsuzuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
12.5.12 17:12

Sama bych si taky nedala. Ale když se zadaří a jdeme občas s přítelem ven posedět někam na zahrádku a je vedro, tak jedno malé nebo takové to Staropramen Cool a pod. si dám. Mám známou, která sedí s dítětem někde po zahrádkách skoro denně a dává si běžně tři, čtyři vína s vodou 8o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
12.5.12 17:16

Jedno pivko, nebo deci vínka určitě. Já teda jsem těhule, a když jdu s malou venčit psy do lesa, tak chodím kolem hřiště kde mají výborný malinový pivo, tak si tam pokaždý skočím na jedno malý. A to teprve čuměj. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.5.12 17:58
@beckie píše:
Jedno pivko, nebo deci vínka určitě. Já teda jsem těhule, a když jdu s malou venčit psy do lesa, tak chodím kolem hřiště kde mají výborný malinový pivo, tak si tam pokaždý skočím na jedno malý. A to teprve čuměj. :jazyk:

malinový???ty jo,to neznám :lol: ja si taky v tehu davala jedno ,dve maly,to neni na skodu,pivo je zdravy.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
12.5.12 18:18
@Brambůrka10 píše:
malinový???ty jo,to neznám :lol: ja si taky v tehu davala jedno ,dve maly,to neni na skodu,pivo je zdravy.....

no já od té doby, co jsem těhotná, tak mám úchylku hlavně na ovocný piva…a takový višňový belgický ležák :pankac: :pankac: :pankac: a celkově byť jsem svého času dělala someliérku, tak jsem holt matka pivař :mrgreen:
Vidíš, a doma mi to muž nevěří, že jedno malý můžu, tvrdí, že si to vymýšlím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.5.12 18:24
@beckie píše:
no já od té doby, co jsem těhotná, tak mám úchylku hlavně na ovocný piva…a takový višňový belgický ležák :pankac: :pankac: :pankac: a celkově byť jsem svého času dělala someliérku, tak jsem holt matka pivař :mrgreen:
Vidíš, a doma mi to muž nevěří, že jedno malý můžu, tvrdí, že si to vymýšlím. :mrgreen:

lepsí jak ečková limonáda:-)že pozdravuju:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí