Je mi líto bratra

Anonymní
30.9.23 16:15

Je mi líto bratra .

Nevím jak pomoci bratrovi. On o žádnou pomoc moc ani nestojí. Žije momentálně sám už 3 roky. Tvrdí, že je spokojený. Má jedno dítě. Ale opravdu se u něj neviděla ženskou už tři roky. Je samotář. Sám se o sebe postará. Ale o ženských nechce ani slyšet. 8o Rád chodí do hospody a s kamarády. Ale jinak je hodný. Žije sám se psem. Mám o něj i starost v tom, že pije a občas ji prášky na spaní. Někdy mi volá ať přijdu na návštěvu a je smutný. Nevím jak mu pomoc. Myslim, že ženská by ho dala dohromady. Vzhledově ani povahou to není nejhorsi.mate nějaké rady jak bratra přimět, aby si našel ženskou a dál se trochu dohromady? Nebo aspoň ab se z něj časem nestála troska

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8302
30.9.23 16:18

A on o tvou radu nebo pomoc stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.23 16:22

Pokračování zakladatelka

Popravdě ženskou by chtěl ale je zklamány. A říká že neumí se seznamovat.

• Citovat
  • Upravit
8437
30.9.23 16:22

Alkohol a prášky, no to je teda pro tu potenciální ženskou terno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.23 16:23

@Zeoli stojí

• Citovat
  • Upravit
1170
30.9.23 16:27

Stojí podle tebe o pomoc, ale o ženských nechce ani slyšet. Takže o pomoc nestojí. Nepleť se mu do života, buď tak hodná! Máš partnera a jsi spokojená? Super! Máš děti a neumíš si představit život bez nich? Super! Ale to je TVUJ život, Tvá očekávání, jak by měl život vypadat, ne jiných lidí. On má od svého života jiná očekávání, chce ho prožít jinak, nenuť mu svůj pohled na život. Nechce ženu? Ať žije sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
30.9.23 16:29
@Anonymní píše:
Nevím jak pomoci bratrovi. On o žádnou pomoc moc ani nestojí. Žije momentálně sám už 3 roky. Tvrdí, že je spokojený. Má jedno dítě. Ale opravdu se u něj neviděla ženskou už tři roky. Je samotář. Sám se o sebe postará. Ale o ženských nechce ani slyšet. 8o Rád chodí do hospody a s kamarády. Ale jinak je hodný. Žije sám se psem. Mám o něj i starost v tom, že pije a občas ji prášky na spaní. Někdy mi volá ať přijdu na návštěvu a je smutný. Nevím jak mu pomoc. Myslim, že ženská by ho dala dohromady. Vzhledově ani povahou to není nejhorsi.mate nějaké rady jak bratra přimět, aby si našel ženskou a dál se trochu dohromady? Nebo aspoň ab se z něj časem nestála troska

Tak jestli má kamarády, chodí do hospody a ven, tak dřív nebo později nějakou potká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36007
30.9.23 16:33
@Anonymní píše:
Nevím jak pomoci bratrovi. On o žádnou pomoc moc ani nestojí. Žije momentálně sám už 3 roky. Tvrdí, že je spokojený. Má jedno dítě. Ale opravdu se u něj neviděla ženskou už tři roky. Je samotář. Sám se o sebe postará. Ale o ženských nechce ani slyšet. 8o Rád chodí do hospody a s kamarády. Ale jinak je hodný. Žije sám se psem. Mám o něj i starost v tom, že pije a občas ji prášky na spaní. Někdy mi volá ať přijdu na návštěvu a je smutný. Nevím jak mu pomoc. Myslim, že ženská by ho dala dohromady. Vzhledově ani povahou to není nejhorsi.mate nějaké rady jak bratra přimět, aby si našel ženskou a dál se trochu dohromady? Nebo aspoň ab se z něj časem nestála troska

Tak stojí nebo nestojí?
Mu dohoď nenápadně nějakou kamarádku. Ale když rád pije a ještě zobe prášky tak nevím jestli je úplný terno.
Můžeš ho zkusit přemluvit na nějakou terapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
30.9.23 16:34
@Dana066 píše:
Stojí podle tebe o pomoc, ale o ženských nechce ani slyšet. Takže o pomoc nestojí. Nepleť se mu do života, buď tak hodná! Máš partnera a jsi spokojená? Super! Máš děti a neumíš si představit život bez nich? Super! Ale to je TVUJ život, Tvá očekávání, jak by měl život vypadat, ne jiných lidí. On má od svého života jiná očekávání, chce ho prožít jinak, nenuť mu svůj pohled na život. Nechce ženu? Ať žije sám.

NEPLEŤ SE MU DO ŽIVOTA, buď tak hodná!

Ty si asi jedináček a sobec co?
Z toho cos napsala se mě chce :poblion:

Já mám také bratra, vídáme se často, pro některé nepochopitelné.
A tento stav co popisuje zakladatelka by trápil i mě.
A také by jsem se mu snažila pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16177
30.9.23 16:46

Ahoj,
chápu tě, že máš o svého bratra obavy a chceš mu pomoci.
Ale, každý potřebuje čas na zotavení z neúspěšného vztahu jiný.
Bratr je dospělý muž a pokud bude chtít, určitě si poradí sám. :think:
Možná, že mu láska vstoupí do života sama a úplně nečekaně.
Jen s tím alkoholem a léky, by to opravdu přehánět neměl. :(
V budoucnu by mu to mohlo značně zkomplikovat celý život.
Až bude cítit, že je připravený na nový vztah, věřím, že se jeho přístup k sobě samému změní. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.23 16:53

@JancaS84 no právě špatně spí tak občas musí si dát prášek

• Citovat
  • Upravit
149013
30.9.23 16:58
@Anonymní píše:
@JancaS84 no právě špatně spí tak občas musí si dát prášek

To ale nemusí mít nic společného s tím, že nemá ženu. Nespavostí trpí mnoho lidí. Co jeho dítě? Bývá u něj? Ať se věnuje jemu, když má tolik času. Nějaká známost může přijít časem sama i bez toho aby ho do toho někdo strkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.23 17:00

Jinak si myslím, že není úplně marný. Akorát to pití by měl omezit.
Tak jsem se ho ptala zda můžu na server kde je hodně ženskych umístit jeho fotku. Tak prý jo. Nějak je mu to jedno. Co by mohl změnit. Často říká že není nagelovany krasavec ani kulturista. Prý taky vypadá starší než je. Tak za mě barber shop. Tak styl oblíkání. Co dál? Moc fotek nemá.

• Citovat
  • Upravit
149013
30.9.23 17:02

Nevím jestli je tohle dobrý nápad. Ví bratr že dáváš fotku na net?
A pardon, beru zpět. Už čtu že ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
30.9.23 17:02

A má to dítě ve střídavé péči? Nebo si udělal dítě a pak se na něj vykašlal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová