Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wilík píše:
Tuhle fotku už jsem tu viděla, pamatuju si ho… nevím ale v jaké spojitosti…
bylo to tu už víckrát, v seznamovací diskusi, v diskusi o sexu
@Anonymní píše:
@ZuzaM BDSM jo? Tak to nevím. O sexu se nebavíme
To víš že jo. O sexu se nebavíte, ale jako z udělání chodíte oba na emimi.
@LiduNe píše:
To víš že jo. O sexu se nebavíte, ale jako z udělání chodíte oba na emimi.
a opakovaně se stejnou fotkou
![]()
@stinga proč je to můj bratr nesympatický? Možná proto nema teda ženskou. Já ho mám ráda
@Anonymní píše:
@stinga proč je to můj bratr nesympatický? Možná proto nema teda ženskou. Já ho mám ráda
má zlé oči
Tak prý bratra umístila na eMimino jeho bývalá kamarádka, která byla zhrzená. Protože se prý už přestali stýkat. A snažila se ho tady vystavovat a ztrapnovat.
ale že prý on to neřešil až se prokecla. Teď se mi přiznal že má rad BDSM. Fotka ale na netu mu nevadí protože z něj já nedělám volá a mě věří. Chápe že mu chci pomoc
@Anonymní píše:
Tak prý bratra umístila na eMimino jeho bývalá kamarádka, která byla zhrzená. Protože se prý už přestali stýkat. A snažila se ho tady vystavovat a ztrapnovat.ale že prý on to neřešil až se prokecla. Teď se mi přiznal že má rad BDSM. Fotka ale na netu mu nevadí protože z něj já nedělám volá a mě věří. Chápe že mu chci pomoc
jasně, to všechno ti věříme
@Anonymní píše:
Tak prý bratra umístila na eMimino jeho bývalá kamarádka, která byla zhrzená. Protože se prý už přestali stýkat. A snažila se ho tady vystavovat a ztrapnovat.ale že prý on to neřešil až se prokecla. Teď se mi přiznal že má rad BDSM. Fotka ale na netu mu nevadí protože z něj já nedělám volá a mě věří. Chápe že mu chci pomoc
To víš, že jo, ty jsi teď mu zavolala a on se ti svěřil a zrovinka s tím, že má rád BDSM.:-)))
Je to k neuvěření. Ale je to tak. ![]()
Ona tu teda dala stejnou fotku? Ona prý ta jeho kamarádka i měla něco s hlavou teď mi to volal. Prý byla i na psychiatrii
@Anonymní píše:
@stinga jejda on nemá skoro žádný fotky
Se ti může teď hned vyfotit a poslat fotku, ne?
@ZuzaM ale jo já mu to celý řekla že už tu měl fotku a on mi to vysvětlil a i s tím že rad BDSM. Že to je teda osobní ale že je pravda co tady ta bývalá kamarádka o něm psala a taky že byla ona na psychiatrii a měla problémy.
@Anonymní píše:
Je to k neuvěření. Ale je to tak.
Ona tu teda dala stejnou fotku? Ona prý ta jeho kamarádka i měla něco s hlavou teď mi to volal. Prý byla i na psychiatrii