Je mi manželka nevěrná?

1
8.11.16 08:19

Je mi manželka nevěrná?

Dobrý den,
nevím už kam se obrátit abych neudělal nějakou blbost a později toho nelitoval… Ale budu muset začít od začátku co se vše stalo.. Jsem s partnerkou, teď už i manželkou něco přes 2 roky, vše bylo fajn až do doby co se mi na email ozvala stará známost se kterou jsem si psal přes maily asi cca před 5 lety. Před 5 lety jsem byl sám a hledal jsem partnerku, ozvala se mi a psali jsme si o všem a převážně o sexu. Když mělo dojít na osobní schůzku tak přestala reagovat a nepsala, neměl jsem ani číslo, nevěděl jsem kde bydlí, jediný email byl spojení. Nechal jsem to být a našel jsem si jinou partnerku a nyní už i manželku. Jenže letos cca v červnu se mi ozvala stará známost že by se chtěla sejít atd, nejprve jsem ji poslal do háje zeleného ale byla neodbytná tak jsem si řekl že si z ní udělám jenom srandu a tak jsem si s ní začal jenom psát a mazat jí med okolo pusy, nic víc. Chtěla se sejít pořád, ale já si stál za svým a manželku bych nikdy nepodvedl. Jestli čekala někde to mi je celkem fuk neměl jsem zájem, byl to jen hec. Ale potom na to manželka přišla a hrozně jsme se dohádali, vím že jsem udělal obrovskou blbost ale s čistým svědomím mohu říci že to bylo jen psaní a nic víc, ani číslo mi nedala nic. Takže jak jsme se pohádali bylo doma docela dusno, tak jsem udělal kroky abych dokázal že mi na ní nezáleží a smazal jsem celou emailovou schránku aby se mi nemohla už ozvat, ale nějak to na chvíli asi přešlo ale v posledních týdnech se stalo něco co nikdo nechce zažít. Manželka mi to chtěla asi oplatit a založila si seznamku a chlapi ji začali psát, když jsem se to dozvěděl byl jsem naštvaný, a vadilo mi to, znovu jsme se pohádali, došlo to až tak že ona začala s kamarádkou chodit ven po nocích a celý týden byla třeba i do 3 rána venku prý s kamarádkou… Snažím se jí věřit ale prostě něco ve mě hlodá. Potom jsme se prostě ještě několikrát pohádali, a když já se jeden večer sebral a vypadl jsem do hospody na pivo jak jsem byl naštvaný začala mi psát že si našla jiného, že ten jí má aspoň rád i našeho syna a takové… Nakonec jsem domů ani nemohl jelikož mi nechala klíče v zámku tak jsem přespal v autě. Ráno mi volala ať se vrátím že si vše uvědomila a že jí to mrzí. Smazala seznamku ale ne všechny kontakty na ty chlapy a proto mě to teď hlodá že může pořád si s nimi psát a i když mi tvrdí že si píše jen asi se 2 a jen o normálních věcech že o nic nejde tak stejně to ve mě hlodá protože mi to ani nechce ukázat :( Je v poslední době hodně tajemná, maže historii v počítači, stará se jen o telefon a notebook, já jsem vzduch i když řekla že chce aby jsme na vztahu pracovali že mě miluje ale nevypadá to tak, řeč s ní není protože jak zabrousím na toto téma tak prokroutí očima ve smyslu „ježíši, co zase chce řešit“ takže ani nemám chuť… Takže nevím co mám dělat, jsem psychicky na dně ani na práci se nemůžu soustředit :( Poradíte jak z toho ven? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
520
8.11.16 08:24

Kdo zaseje vítr, sklidí bouři. Na první pohled bych řekla, že chce abys žárli, ovšem pokud se takto chová dlouhodoběji, kdo ví. Pořádně si promluvit a vše smazat a začít znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.11.16 08:27
@Jeffis píše:
Dobrý den,
nevím už kam se obrátit abych neudělal nějakou blbost a později toho nelitoval… Ale budu muset začít od začátku co se vše stalo.. Jsem s partnerkou, teď už i manželkou něco přes 2 roky, vše bylo fajn až do doby co se mi na email ozvala stará známost se kterou jsem si psal přes maily asi cca před 5 lety. Před 5 lety jsem byl sám a hledal jsem partnerku, ozvala se mi a psali jsme si o všem a převážně o sexu. Když mělo dojít na osobní schůzku tak přestala reagovat a nepsala, neměl jsem ani číslo, nevěděl jsem kde bydlí, jediný email byl spojení. Nechal jsem to být a našel jsem si jinou partnerku a nyní už i manželku. Jenže letos cca v červnu se mi ozvala stará známost že by se chtěla sejít atd, nejprve jsem ji poslal do háje zeleného ale byla neodbytná tak jsem si řekl že si z ní udělám jenom srandu a tak jsem si s ní začal jenom psát a mazat jí med okolo pusy, nic víc. Chtěla se sejít pořád, ale já si stál za svým a manželku bych nikdy nepodvedl. Jestli čekala někde to mi je celkem fuk neměl jsem zájem, byl to jen hec. Ale potom na to manželka přišla a hrozně jsme se dohádali, vím že jsem udělal obrovskou blbost ale s čistým svědomím mohu říci že to bylo jen psaní a nic víc, ani číslo mi nedala nic. Takže jak jsme se pohádali bylo doma docela dusno, tak jsem udělal kroky abych dokázal že mi na ní nezáleží a smazal jsem celou emailovou schránku aby se mi nemohla už ozvat, ale nějak to na chvíli asi přešlo ale v posledních týdnech se stalo něco co nikdo nechce zažít. Manželka mi to chtěla asi oplatit a založila si seznamku a chlapi ji začali psát, když jsem se to dozvěděl byl jsem naštvaný, a vadilo mi to, znovu jsme se pohádali, došlo to až tak že ona začala s kamarádkou chodit ven po nocích a celý týden byla třeba i do 3 rána venku prý s kamarádkou... Snažím se jí věřit ale prostě něco ve mě hlodá. Potom jsme se prostě ještě několikrát pohádali, a když já se jeden večer sebral a vypadl jsem do hospody na pivo jak jsem byl naštvaný začala mi psát že si našla jiného, že ten jí má aspoň rád i našeho syna a takové… Nakonec jsem domů ani nemohl jelikož mi nechala klíče v zámku tak jsem přespal v autě. Ráno mi volala ať se vrátím že si vše uvědomila a že jí to mrzí. Smazala seznamku ale ne všechny kontakty na ty chlapy a proto mě to teď hlodá že může pořád si s nimi psát a i když mi tvrdí že si píše jen asi se 2 a jen o normálních věcech že o nic nejde tak stejně to ve mě hlodá protože mi to ani nechce ukázat :( Je v poslední době hodně tajemná, maže historii v počítači, stará se jen o telefon a notebook, já jsem vzduch i když řekla že chce aby jsme na vztahu pracovali že mě miluje ale nevypadá to tak, řeč s ní není protože jak zabrousím na toto téma tak prokroutí očima ve smyslu „ježíši, co zase chce řešit“ takže ani nemám chuť… Takže nevím co mám dělat,jsem psychicky na dně ani na práci se nemůžu soustředit :( Poradíte jak z toho ven? Děkuji

začnu od konce… tak už si asi umíš představit, jak bylo manželce, když ty sis „dělal legraci“ a psal si s tou dávnou známostí…
Pak ti jen vrátila to, co si myslela, že jsi jí udělal ty… takže taky nic nového pod sluncem… nejspíš podle nějaké dobře míněné rady, abys měl podezření (velmi častá rada zde na emiminu)… no, jestli bylo nebo nebylo něco víc, těžko říct, ale sklízíš to, co jsi zasel…
Možná by stálo za to zajít do restaurace na dobrou večeři, objednat k tomu láhev vína a s ženou si promluvit o tom, jak se vám to vymklo z rukou a že ty o ni a o vztah ještě stojíš a říct si, co dál, co ano a co ne… a pak doufat, že i ona to bude vidět stejně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
8.11.16 08:27

Kdo seje vítr, sklízí bouři… :nevim:… asi bych jí zkusila říct úplnou pravdu a co bude dál a chtěla znát úplnou pravdu od ní. Možná to je jen hra ze strany vás obou, ale už je třeba to ukončit, pokud nemá špatně skončit váš vztah. :( Myslím si, že je tu jistá šance, že to je hra, aby tě potrestala, ale pochopitelně může i někoho jiného skutečně mít. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
8.11.16 08:42

A nemůžeš třeba zaheslovat wifi a notebook někam zamknout? A jak vlastně manželka přišla na ten tvůj hec se ctitelkou? To ti projela email?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.11.16 08:50
@zoidberg píše:
A nemůžeš třeba zaheslovat wifi a notebook někam zamknout? A jak vlastně manželka přišla na ten tvůj hec se ctitelkou? To ti projela email?

To je v dnešní době chytrých telefonu k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
8.11.16 08:56

@Jeffis dobre ti tak :lol: ted se v tom pekne vymachej. rekla bych, ze nekdo na obzoru bude…a mozna i vic nez jen na obzoru :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
8.11.16 08:59
@zoidberg píše:
A nemůžeš třeba zaheslovat wifi a notebook někam zamknout? A jak vlastně manželka přišla na ten tvůj hec se ctitelkou? To ti projela email?

My máme wifi a net platíme společně, heslo máme ale oba ho známe a kdyby ho jeden z nás změnil, byla by to sviňárna když na platbách se podílíme oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
8.11.16 09:02

Nemyslím si že by byla opravdu nevěrná, spíš ti to chce vrátit. Pouze můj názor. Jinak, ty jsi ten, kdo si začal psát s jinou, když jsi to dělal ty tak to bylo ok a když to dělá ona tak se ti to najednou nelíbí? :think: aspoň poznáváš jak se musela tvoje žena cítit. Pokud vše vyřešíte a zůstanete spolu, ber to jako ponaučení kdyby tě v budoicnu zase svrběly prstíky psát jiné ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9967
8.11.16 09:12

Souhlasím s @Regina Hero
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá…
Můžeš si za to sám. Ta tvoje „legrace“ pro manželku nebyla moc vtipná (navíc ti to nežeru, minimálně sis honil ego). Teď sis to zkusil z druhé strany.
Třeba se vám to podaří dát do kopy. Rozumným a upřímným rozhovorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
8.11.16 09:13

Podle mě jen hledala způsob, jak si své dovádění ospravedlnit a náramě jí bodlo, že ti odhalila tvé dopisování. Nejspíše moc dobře ví, že u tebe o nic nešlo, ale hodí se jí to, aby ti to mohla oplácet.
Oba dva jste udělali kravinu, ale už byste toho měli nechat a poučit se z toho, pokud manželka chce pokračovat a dál si vypisovat, je třeba ji naznačit, že i manželství může být pouze dočasné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9967
8.11.16 09:13
@luloinka píše:
Nemyslím si že by byla opravdu nevěrná, spíš ti to chce vrátit. Pouze můj názor. Jinak, ty jsi ten, kdo si začal psát s jinou, když jsi to dělal ty tak to bylo ok a když to dělá ona tak se ti to najednou nelíbí? :think: aspoň poznáváš jak se musela tvoje žena cítit. Pokud vše vyřešíte a zůstanete spolu, ber to jako ponaučení kdyby tě v budoicnu zase svrběly prstíky psát jiné ;-)

přesně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.11.16 09:26
@zoidberg píše:
Podle mě jen hledala způsob, jak si své dovádění ospravedlnit a náramě jí bodlo, že ti odhalila tvé dopisování. Nejspíše moc dobře ví, že u tebe o nic nešlo, ale hodí se jí to, aby ti to mohla oplácet.
Oba dva jste udělali kravinu, ale už byste toho měli nechat a poučit se z toho, pokud manželka chce pokračovat a dál si vypisovat, je třeba ji naznačit, že i manželství může být pouze dočasné…

evidentně vůbec nerozumíš ženám a jejich myšlení…  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.11.16 09:56
@zoidberg píše:

On chce vztah zachránit, ne se ztrapnit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10245
8.11.16 09:58

@Jeffis

1. Brát se ani ne po dvou letech vztahu je blbost.
  2. Dělat si srandu z nějaké ženské, mazat jí med kolem huby je blbost. To ti nevadí, žes ji třeba vážně psychicky ublížil?
  3. Metoda oko za oko, zub za zub je vždy ve vztahu jen ke škodě.
  4. Přestaň jí šmírovat.
  5. Jestli si myslíš, že je ti nevěrná, tak si o tom s ní popovídej.

Víš, jedno staré přísloví praví: Za každou blbost se platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí