Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To prejde. Zvlast kdyz si uvedomujes, ze je to hlavne fyzicky. Blby akorat je, ze ho mas skoro denne na ocich.
Pokud máš s manželem takový vztah jaký popisuješ tak kašli na kolegu. Věř, že pár chvil s kolegou nestojí za to, aby sis ničila manželství a táhnout to na dvě strany…většinou se to na vztahu doma odrazí. Chemie není ve vztahu všechno a někteří chlapi jsou si toho svého kouzla moc dobře vědomi a umí to využít - to je moje zkušenost.
Jdi do toho! Máš přece právo na štěstí! Dva metry, velké ruce, černé vlasy, k tomu chemie, kdo by odolal! Nikdo Tě nemůže soudit.
Myslim ze na tom, ze na nej myslis, neni nic spatneho. Ale taky si myslim, ze to brzo prejde. Uzivej si te chemie a bav se tim, manzela miluj a vaz si ho nadale. Pokud mas takhle jasne stanovene priority, bude to v poradku
Kazda občas v hlavě pomyslime na jiného, ne??
Ale zůstává to jen v hlavě. Neverna bych být nedokázala. Pokud máš s manželem spokojený vztah, tak bych si ho nekazila. Čas nejde vrátit a skutky také ne.. ![]()
@PetrVesely píše:
Jdi do toho! Máš přece právo na štěstí! Dva metry, velké ruce, černé vlasy, k tomu chemie, kdo by odolal! Nikdo Tě nemůže soudit.
Nadsazka? ![]()
Je to jenom chemie. Splašily se ti hormony, to se stává. Užij si to ve své fantazii, hlavně manželovi nic neříkej. Za čas to odezní. Máš pravdu, kdoví, jaký by byl z kolegy partner. Chemie není všechno. Pokud ti to s manželem klape po všech stránkách, tak si nekaž život.
Já jsem to měla podobně a vydržela jsem to. Pomohlo mi toho dotyčného poznat. Zjistila jsem, že stávající partner je pro mě lepší a hlavně bych mu nemohla ublížit. Nikdy jsem ho tedy nepovedla a jsem za to šťastná. Nejsme přece zvířata. Zamilovat se může každý, ale máme rozum, abychom zvládli svoje pudy. Nedopustte nevěru a časem třeba zjistíte, že za to kolega opravdu nestojí.
@sediza píše:
Já jsem to měla podobně a vydržela jsem to. Pomohlo mi toho dotyčného poznat. Zjistila jsem, že stávající partner je pro mě lepší a hlavně bych mu nemohla ublížit. Nikdy jsem ho tedy nepovedla a jsem za to šťastná. Nejsme přece zvířata. Zamilovat se může každý, ale máme rozum, abychom zvládli svoje pudy. Nedopustte nevěru a časem třeba zjistíte, že za to kolega opravdu nestojí.
Přesně tak. ![]()
Takových příběhů tu je! Někdo miluje 2 muže spoustu let a je úplně v pohodě!
Me v tomhle hodne pomohla takova ‚moudroust‘, kterou jsen si nekde precetla a to, ze clovek i ve stastnem vztahu nikdy neni spokojeny na 100%. Vzdy mu nejakych 20% chybi…casem na to prijde, zameri se na ne a zacne podvedome hledat nekde jinde…najde, je stastny, ze nasel co chtel, ale ze vlastne vymenil 20% za 80% mu dojde az kdyz je pozde…takze asi tak. To me vrati vzdy na zem ![]()
Neporadím, ale můžu si od tchána půjčit brokovnici a pomoct ti dle tvého přání
nebuď trubka a drz se manžela ![]()
Mám to stejně, je to peklo, ale nic se s tím dělat nedá, jen čekat až to přejde
@LennaZS píše:
Neporadím, ale můžu si od tchána půjčit brokovnici a pomoct ti dle tvého přánínebuď trubka a drz se manžela
„dlouhou“ bude mít jistě tchán v trezoru ![]()
@Anonymní píše:
ale z našeho vztahu vymizelo to kouzlo, ta touha, prostě když jste s novým partnerem zažíváte to napětí, vzrušení, to mi chybí ale to už se do starého vztahu nevrátí, nikdy to vím…
Jak říkám, jdi za svým srdcem, to kouzlo, ta touha, to napětí, vzrušení!
Kdo by si odvážil Tě soudit?
Příspěvek upraven 08.11.16 v 09:18