Je muj syn jiny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
14.10.18 07:41

Nás syn je taky miluje, jenže on to otevírá zubama a snaží se to jist. Když mu mažu zadek, pere se se mnou a snaží se ukoristit trochu na prsty, aby to mohl cucat. Když ho namazu opalovakem olizuje se 8o Nenapadlo mě, že by byl jiný teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
14.10.18 08:46
@Lalalinka píše:
@Marie432875 dekuji moc za reakci, jen jsem se bala, aby bylo vse v poradku pac ho nic jineho nezajima. V posteli ma treba lak na vlasy bo krem po opalovani. Bez nich ani ranu haha

Tak dalo by se v tom najít příznak Aspergera, nebo lehčího autisty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
14.10.18 09:58

Dobrý den,

byly smazány příspěvky OT. Prosím zdržte se invektiv. Všechno se dá řešit slušně.

děkuji

adminka Diana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
14.10.18 11:44
@Lalalinka píše:
Dobry den, chtela bych de zeptat jeatli je normalni, aby si 16 mesicni dite hralo se samponama, kremama a ruznyma jinyma lahvickama? Bavi ho je radit vedle sebe nebo prenasek, je i nestastny kdyz mu nejakou z nich sebereme.

Ahoj,

neboj je to naprosto normální. I moje holky mají spoustu drahých hraček, které mají rozvíjet psychomotoriku a vývoj řeči apod. a stejně je nejvíce lákají věci běžného užívání. Láká je to, co používáme my, s čím jsou denně ve styku :nevim: A samozřejmě, že se pak vztekají, když jim to bereme.

Neboj, není to nic neobvyklého, nic nenormálního. Později bude jevit zájem i vaření a uklízení. U nás je třeba největší hádka o lopatku a smetáček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.18 20:01

Ja cetla, ze je mu 16 let :mrgreen: Oci vykulene a predstavovala si, jak mu berete lahvicky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.18 20:03

Doporucuju cele jeste jednou precist s 16 let :mavam: :jazyk: Syn mi prisel na prvni pohled ponekud jiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.2.19 00:18

@admin da se urcite resit v klidu, ale nekteri lide jsou tak “chytri “, ze asi nepochopili, ze tohle je diskuze a lide si sem chodi pro rady a me aby je hned nejake nany sjeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.2.19 00:23

@chs.jasmin dekuji, je to moje prvni dite. Jen jsem chtela poradit dekuji za normalni odpoved nektere zeny, zde jsou tak chytre tady az se clovek boji na cokoliv zeptat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
13.2.19 12:20
@Lalalinka píše:
@chs.jasmin dekuji, je to moje prvni dite. Jen jsem chtela poradit dekuji za normalni odpoved nektere zeny, zde jsou tak chytre tady az se clovek boji na cokoliv zeptat :zed:

Zkus si sehnat pár pet lahví, urízni vršek a tavnou pistoli si to přidělej ke kartonu a vznikne ti super hračka - procvičí si jemnou motoriku (ale chce to fakt čas) při šroubování víček, zároven víčka vol barevná na určování barev, různí tvary a velikosti, některá víčka klidne pokresli apod. Nebo třeba do malých lahví (myslím, že se prodávají od vody 0,2l) a do toho dej rýži, do jiné písek, do jiné jen vodu - u nás velký uspěch, neustále to holky střídaly a točily s tím.

Ted si třeba dělaly děti ve školce takovou tu tubu na muzikoterapii - vezmi z papírových utěrek tu tubu, dej do ni kamínky (hrst) konce zalep kartonem a jak s tím točíš tak se to sype a dělá zvuky - to taky naše holky ted baví.

Využila bych jeho zápalu a fakt se toho neboj. Koukni na Montessori vychytávky - jak snadné a logické a přesto by mě spoustu věcí nenapadlo :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí