Je nutná operace u cysty na vaječníku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18001
12.2.18 17:48
@SannaZ píše:
@malá_holka volala jsem asi na tři různé, všude řekli to samé - nijak mi pomoct nemůžou. Ono to zrovna vyšlo tak debilně, že za 5 dní MS, doktorka tu bude až za 7 dní a krvavá cysta bolí a bojím se že praskne. Tomu se říká zákon schválnosti

jeď na ambulanci do nemocnice, normálně na gyndu, že jsi před menses, na to se vybodni. Každopádně skvělej přístup zdravotníků 8o Jak nemůžou ti pomoct? Máš akutní stav 8o Nehledě na to, že moji gyndaři mají vždy zastupující ambulanci k dispozici při akutních stavech. Možná bych přemýšlela nad změnou gyndy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.18 17:58

@malá_holka No jednoduše řečeno - pokud nejsem zavedená, nevezmou mě. Prášky mi nepředepíšou, neošetří mě. Doktorovi jsem vylíčila situaci ve které jsem a on mi řekl „No a co po mě jako chcete?“ takže tak. Ten menses řeším proto, protože jestli se to do pěti dnů nevyřeší, bojím se, že během ms cysta praskne. A to pak asi bude teprve průser. Nebo ne? Cystu mám prvně, tak nevím, jak to chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
12.2.18 18:03
@SannaZ píše:
@malá_holka No jednoduše řečeno - pokud nejsem zavedená, nevezmou mě. Prášky mi nepředepíšou, neošetří mě. Doktorovi jsem vylíčila situaci ve které jsem a on mi řekl „No a co po mě jako chcete?“ takže tak. Ten menses řeším proto, protože jestli se to do pěti dnů nevyřeší, bojím se, že během ms cysta praskne. A to pak asi bude teprve průser. Nebo ne? Cystu mám prvně, tak nevím, jak to chodí.

ona nepraskne, proto je to cysta, kolem te krve si tělo samo vytvořilo obal-cystu. Samo poznalo, že to tam nemá co dělat. Jedna menses ti nic neudělá, neboj se. Nestresuj se zbytečně, co ti řekl doktor když ti tu cystu našel? Bral ti krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.18 18:09

Krev nmi nebral, řekl jen, že pokud do dvou dnů bolesti neustoupí, musím do ČR (jsem v Německu), že má 3cm a že je naplněná krví. Volala jsem mu pak volala znova, opět řekl, že MUSÍM. Když mě vyšetřoval kamerou, myslela jsem, že mě tam snad řeže zaživa, málem jsem se rozbrečela jak to bolelo. Teď mě začíná bolet i druhá strana, strašně to pálí když jdu na malou. Dostala jsem tabletky na bolest ale nezabírají. Vůbec. Bolesti na dva dny ustaly, ale dnes zase začaly a já mám strach chodit na záchod :D. Otázkou je, co na to řeknou čeští doktoři. Jak jsem tak četla některé diskuze předešlé, trošku se bojím že mě jen vyšetří nebo odloží operaci s tím, že to týden nebo dva počká. Nechci čekat. Chci to mít z krku nejlépe do týdne. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
12.2.18 18:12
@SannaZ píše:
Krev nmi nebral, řekl jen, že pokud do dvou dnů bolesti neustoupí, musím do ČR (jsem v Německu), že má 3cm a že je naplněná krví. Volala jsem mu pak volala znova, opět řekl, že MUSÍM. Když mě vyšetřoval kamerou, myslela jsem, že mě tam snad řeže zaživa, málem jsem se rozbrečela jak to bolelo. Teď mě začíná bolet i druhá strana, strašně to pálí když jdu na malou. Dostala jsem tabletky na bolest ale nezabírají. Vůbec. Bolesti na dva dny ustaly, ale dnes zase začaly a já mám strach chodit na záchod :D. Otázkou je, co na to řeknou čeští doktoři. Jak jsem tak četla některé diskuze předešlé, trošku se bojím že mě jen vyšetří nebo odloží operaci s tím, že to týden nebo dva počká. Nechci čekat. Chci to mít z krku nejlépe do týdne. :?

tak se seber a jeď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.18 18:13

Jedu. Zítra ráno. @malá_holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
12.2.18 18:15

Gyndařku máš v čr? Nebo nemáš v německu pojištění? Nebo proč tě posílá do čr? Je to divný :mrgreen: promiň? Buď to není tak strašný anebo jo a tak s tím maj něco dělat ne? :nevim: Nerozumím tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.18 18:18

@malá_holka pojištění mám, ale ne v Německu. Do ČR mě posílá s tím, že moje gynekoložka tam má zavedenou moji kartu, on mi prášky nedá, když kartu nemá. Takže mě zítra čeká 9h ve vlaku, snad bude vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí