Je problém otěhotnět s jedním vaječníkem?

256
8.12.12 14:01

Je problém otěhotnit s jedním vaječníkem?

Zdravím, chci se zeptat.Je problém otěhotnět pouze s jedním vaječníkem? V pondělý jdu na operaci mám cystu 6 krát 5cm na pravé straně a doktorka mi zdělila že mi nejspíš vezmou i pravý vaječník. Po operaci dostanu prašky na 3 měsíce a do té doby musím otěhotnět jinak budu neplodná. Je menší šance na těhotenství s jedním vaječníkem nebo je to stejné jako když má žena oba dva.
Díky za názory a rady. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2106
8.12.12 14:04

Ma znama prodelala mimodelozni tehotenstvi, vzali ji taky jeden vajecnik a opetovne otehotnela za 2 mesice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
8.12.12 14:05

Ahojky byla jsem na té samé operaci jako ty. Neměla jsem dlouhou dobu menstruaci a dávali mi nějaké infekce. A teď mám krásného a zdravého syna :) takže to určitě jde pokud máš druhý vaječník v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.12.12 14:06

@mimma.on nám se stále nedaří a nejspíš je to tou cystou tak snad se potom zadaří co nejdříve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.12.12 14:07

@mc.ellinka Doufám že ano, včera sem byla na pohotovosti a DR. říkala že mám všechno pěkné tak snad to bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.12.12 14:08

@mc.ellinka Za jakou dobu si otěhotněla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
8.12.12 14:09

@Sabrousek tak držím palce :-) snad vše bude v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
8.12.12 14:10

@Sabrousek jiste po operaci taky brzo otehotnis, drzim palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
8.12.12 14:11

Já jsem rok brala antikoncepci a po vysazení za 2 měsíce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
8.12.12 14:12

Myslím ale že u každého je to jiný. Ani mi to nepřišlo že mám o vaječník míň :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.12.12 14:14

Hlavně že nebudu mít ty bolesti jako teďkom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
8.12.12 14:16

Já měla taky cystu, můj gyndař byl furt v pohodě, když jsem přišla do nemocnice, tak nasadili nejhorší scénář, že mi ho vezmou celej, nakonec mi zbyla asi 1/4 - jestli je funkční nevím. Každopádně za 3 měsíce po operaci jsem byla těhu. Jestli tě straší, tak malujou ten nejhorší scénář, skutečnost po operaci může být jiná, třeba nebude celej napadenej. Tak držím palečky, ať otěhotníš :-))). Jo a nějaký proroctví, že musím do 3 měsíců mi nikdo neříkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.12.12 14:19

@evcav A co si myslíš, je to právě ta cysta přez kterou nejde otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
8.12.12 14:35
@evcav píše:
Já měla taky cystu, můj gyndař byl furt v pohodě, když jsem přišla do nemocnice, tak nasadili nejhorší scénář, že mi ho vezmou celej, nakonec mi zbyla asi 1/4 - jestli je funkční nevím. Každopádně za 3 měsíce po operaci jsem byla těhu. Jestli tě straší, tak malujou ten nejhorší scénář, skutečnost po operaci může být jiná, třeba nebude celej napadenej. Tak držím palečky, ať otěhotníš :-))). Jo a nějaký proroctví, že musím do 3 měsíců mi nikdo neříkal.

Ahoj, můžu se jen zeptat, jak odstranujou tu cystu? Mě se v listopadu po stimulaci před inseminací udělala 3 cm cysta a mezi svátkama musim na ultrazvuk a pak se prý uvidí, že je možný, že se sama ztratí a nebo mi jí vyndají :nevim: Mám právě tak strach, že mi vezmou vaječník kvůli tomu. Už ted byl problém otěhotnět a bez vaječníku by to bylo u mě asi ještě horší. :,(
Díky za odpověd. :hug:

• Citovat
  • Upravit
1478
8.12.12 14:40

@Jančakecalka mě operaci dělaly laparospicky přez kamerku udělaj jen malý jizvičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí