Je strašně hubená, bledá!!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
629
4.1.10 06:08

Je strašně hubená, bledá!!!

Prosím máte taky někdo takové hubené dítě..prostě bledá nítěnka? Já jsem z dcerkys nešťastná.bude mít v březnu 6 let..dle tabulek i lékařky má sice váhu celkem normální 18,5 kg a měří 116 cm, ale vypadá hrozně hubeně a ještě k tomu je bledule a když onemocní je na ní poznat každé deko. Od listopadu v tom jedeme, teď přes svátky přibrala..možná 1/2 kg ale kilo hned shodí jakmile onemocní..po 14 dnech máme další antibiotika..angína a pořád se to vleče.Koupila jsem jí pangamin ale stejně je na nic protože jí po něm nadýmá. Už nevím jsem smutná jak se na ni podívám. Ručičky, nožičky pavouček a ještě k tomu se začala hrbit.
Jak docílit toho aby dítě přibralo..pak i ty nemoci nejdou tak vidět.. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PavlaD
4.1.10 07:56

Ahoj, zrovna řeším to samé, dcerka má 7 let, a po opakovaných angínách a antibiotikách je bledá, hubená a má kruhy pod očima. Dávám jí už nějakou dobu Biopron proimun, je to na mikroflóru a imunitu. Teď se udržela 2 týdny zdravá a to je náš rekord… Tak abych to nezakřikla. Za 14 dní jde na odstranění krčních mandlí bohužel se to nedalo jinak řešit. Snažím se ji každý den brát ven na vzduch a cpát ji ovocem a zeleninou, teď když je jí líp se i rozjedla. Tak držím pěsti ať se ti dcerka uzdraví a spraví. Na jaře bude určitě líp… :wink:

• Citovat
  • Upravit
5021
4.1.10 08:27

Syn je stejný…vysoký, hubený, je světlý typ a má kruhy pod očima.Každá nemoc je na něm hodně znát, teď váží 24kg na 136cm.Jí jen proto, že musí, ovoce a zeleninu teda vcelku jí, i maso a mléčné výrobky, dávám mu multivitamíny pro děti.
Teď už se tím teda vcelku nestresuju, nemocný už nebývá, tak okolo šestého roku se to zlomilo a má jen občas běžnou virózu, jinak se drží… Řekla bych, že pokud je dítě takový typ, moc se s tím nenadělá, holky mají velkou šanci, že se obalí v pubertě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.1.10 08:31

Poradila bych se s doktorkou, vím že existují nějaké drinky ( či koktejly) pro takovéto případy. Jsou velmi výživné a dávají se hubenourkům, či lidem po operacích a slabším jedincům. Je to asi dražší, ale mohlo by to pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lendulas
4.1.10 08:41

Nevim jak docilit pribrani,protoze ja byla to same.Hubena az vychrtla,nepomohlo nic ani ozdravovny,jedla jsem normalne ale byla jsem porad hubena.Pomohly me az dva porody :wink: :-) To jsem ti pomohla co.
A ji mala dobre nebo malinko?Pokud jí, tak bych to moc neresila.

• Citovat
  • Upravit
Lendulas
4.1.10 08:43

A treba at ji doktorka udela krevni obraz jestli ji neco nechybi,jinac nevim.

• Citovat
  • Upravit
3802
4.1.10 08:53

Lajlo, ja si myslim, ze za prve bys mela holcicce posilit imunitu a pak by to mozna uz slo samo. Mi se dopujeme rakytnikem, musim zaklepat, nikdo z nas nemarodil od te doby, co to do sebe cpeme. Je v nem spousta vitaminu C, jeste vic nez v citronu. Ja jsem spis na ty prirodni veci, nejake chemicke vitaminy, martanci a podobne jsou uplne k nicemu, tyhle chemivitaminy stejne telo vylouci, aniz by je k necemu pouzilo. Na ty anginy zkuste hodne kloktat vodou se soli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lendulas
4.1.10 09:30

Taky mam zkusenost ze Martanci apod nam nikdy nepomohly.

• Citovat
  • Upravit
175
4.1.10 09:30

Ahoj, u nás není s jídlem naštěstí problém, ale synovec strašně málo jí a je taky hrozně hubený. Je o dost menší než jeho o tři roky mladší bratranec a dokonce si nedávno nalomil na tělocviku 3 obratle. Švagrová mu začala dávat Wobenzym a on po něm dostal chuť k jídlu a opravdu začal normálně jíst a trošku přibírá. Třeba by vám to taky pomohlo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.1.10 10:29

Já jsem taky hubená a bledá a ani porod nepomohl :-? Pokud má jinak třeba ten krevní obraz (a nevím, co všechno by mohla dr. kontrolovat, štítnou žlázu u dětí???), tak bych se snažila něčím přírodním budovat tu imunitu a posilovat chuť k jídlu, ale možná, že je to prostě bledulkový typ a bude taková pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.15 19:01

Zašla bych si za doktorkou. Já byla taky hubená :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat