Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
derida píše:
Aha, já si vůbec nevšimla, že je to diskuse o zubechAle zakládat nové téma, když dítěti vyleze zub???
![]()
souhlas ![]()
thea píše:derida píše:souhlas
Aha, já si vůbec nevšimla, že je to diskuse o zubechAle zakládat nové téma, když dítěti vyleze zub???
![]()
To je to první dítě
Nic ve zlém,vám ani zakladatelce..Taky nechápu smysl této diskuze..Až se dítě poprvé vyčurá na nočník,bude třeba radost ještě větší.Kdyby si tu tak každý založil diskuzi,tak bychom tu nic jiného neřešili
![]()
Tak ja taky nepochopila o co jde, ale zase proc by prvni zub nemohl mit svou diskuzi, kdyz kazdy pocurany test ji ma?
![]()
Proč ne, jsou tu i témata daleko podivnější.
Mmch jak je vůbec prcek starý?
Anna33 píše:
Je tam, prvnííí![]()
Ještě 19 a už teď se těším nato kňourání, krásne noci
![]()
Ale je to nádherný pocit
To je tvoje první dítko? Tak to je jasný, že máš radost…
. U první dcery našel 1. zoubek manžel. A říká se, že kdo najde první zoubek, má dostat na nové šaty
.
Zizalka píše:
Lepší by byl název diskuze … Má ho tam!
Holky, já si prostě nemůžu pomoct, mně oba dva ty názvy vrátily do doby, kdy jsem byla puboška a ve všem viděla sexuální podtext…
.
Zakladatelko, nic ve zlém, nic proti, já jsem holt občas ještě puberťačka.....
![]()
radúna píše:Zizalka píše:
Lepší by byl název diskuze … Má ho tam!Holky, já si prostě nemůžu pomoct, mně oba dva ty názvy vrátily do doby, kdy jsem byla puboška a ve všem viděla sexuální podtext…
Zakladatelko, nic ve zlém, nic proti, já jsem holt občas ještě puberťačka.....![]()
![]()
![]()
.
![]()
![]()
![]()
Tak to já si vzpomenu na Slunce, seno…
(„Beztak tam má ho.no!“) ![]()
radún,tak nějak podobně jsem to chtěla napsat,ale nakonec jsem to smázla
![]()
to jsem ráda,že podobně nepřemýšlím jen já ![]()
A to je mi přes 30
![]()
Aniku,gratulujeme,skoda,ze to tady holky nepochopily,nez psat takove divne odpovedi,snad by bylo lepsi,kdyby nereagovaly-nektere.
Presne tak,kdyz se tady resi kazda pocurana carka,tak proc ne zub?????
Nam dnes vyrostl taky-prvni vlevo dole,ale jen takova tecka,spis by me zajimalo,jak dlouho trva,nez se proreze,ponevadz malej je strasne nervozni,nespi a chce se jen chovat-coz nedavam-je tezkej.Taky sebou porad cuka.