Je tam

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1030
10.3.10 15:18
derida píše:
Aha, já si vůbec nevšimla, že je to diskuse o zubech :lol: Ale zakládat nové téma, když dítěti vyleze zub??? :nevim: :nevim:

souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
10.3.10 15:21
thea píše:
derida píše:
Aha, já si vůbec nevšimla, že je to diskuse o zubech :lol: Ale zakládat nové téma, když dítěti vyleze zub??? :nevim: :nevim:
souhlas :palec:

To je to první dítě :-) Nic ve zlém,vám ani zakladatelce..Taky nechápu smysl této diskuze..Až se dítě poprvé vyčurá na nočník,bude třeba radost ještě větší.Kdyby si tu tak každý založil diskuzi,tak bychom tu nic jiného neřešili :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
10.3.10 15:21

Tak ja taky nepochopila o co jde, ale zase proc by prvni zub nemohl mit svou diskuzi, kdyz kazdy pocurany test ji ma? :roll: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.3.10 15:23

Proč ne, jsou tu i témata daleko podivnější.
Mmch jak je vůbec prcek starý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
10.3.10 15:25
Anna33 píše:
Je tam, prvnííí :palec: :dance: Ještě 19 a už teď se těším nato kňourání, krásne noci :zed: :roll: Ale je to nádherný pocit :mavam:

To je tvoje první dítko? Tak to je jasný, že máš radost… :wink: . U první dcery našel 1. zoubek manžel. A říká se, že kdo najde první zoubek, má dostat na nové šaty :wink: :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.3.10 15:26

Lepší by byl název diskuze … Má ho tam! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
10.3.10 15:30
Zizalka píše:

Holky, já si prostě nemůžu pomoct, mně oba dva ty názvy vrátily do doby, kdy jsem byla puboška a ve všem viděla sexuální podtext… :oops: :oops: :oops: :oops: .

Zakladatelko, nic ve zlém, nic proti, já jsem holt občas ještě puberťačka..... :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.3.10 15:45
radúna píše:
Zizalka píše:

Holky, já si prostě nemůžu pomoct, mně oba dva ty názvy vrátily do doby, kdy jsem byla puboška a ve všem viděla sexuální podtext… :oops: :oops: :oops: :oops: .

Zakladatelko, nic ve zlém, nic proti, já jsem holt občas ještě puberťačka..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak to já si vzpomenu na Slunce, seno…
(„Beztak tam má ho.no!“) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
10.3.10 16:57

radún,tak nějak podobně jsem to chtěla napsat,ale nakonec jsem to smázla :mrgreen: :mrgreen:
to jsem ráda,že podobně nepřemýšlím jen já :hug:
A to je mi přes 30 :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
19.3.10 20:15

Aniku,gratulujeme,skoda,ze to tady holky nepochopily,nez psat takove divne odpovedi,snad by bylo lepsi,kdyby nereagovaly-nektere.

Presne tak,kdyz se tady resi kazda pocurana carka,tak proc ne zub?????

Nam dnes vyrostl taky-prvni vlevo dole,ale jen takova tecka,spis by me zajimalo,jak dlouho trva,nez se proreze,ponevadz malej je strasne nervozni,nespi a chce se jen chovat-coz nedavam-je tezkej.Taky sebou porad cuka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.