Umrtvení zubu a kojení

lluci
20.2.10 01:37

"umrtvení" + kojení?

Holky, prosím Vás, nemáte s tímto zkušenosti? Jdu na KO k zubařce a jelikož tuším vrtání kazu, začínám mít obavy. Dokud jsem neměla malýho, žádala jsem o lokální umrtvení, což pro mě byla spása. Odmítla Vás zubařka umrtvit, když jste kojily? Jen pro upřesnění - už dávno nekojím plně, malýmu je přes rok a mlíčko si dává spíš jen tak na žízeň nebo když se necítí a chce se pomazlit…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
20.2.10 08:33

lokalni anestezii dostat muzes, mela jsem i jako tehule :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.2.10 09:31

Určitě jo, já jsem byla na výměně plomby,která mi vypadla, když měla Anežka asi 4 měsíce (byla plně kojená) a injekci jsem dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
20.2.10 12:18

uplne v pohode, delala mi zubarka vetsi chirurgicky zakrok takze anestezie byla nutna, pri plnem kojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
20.2.10 22:24

mě dala zubařka taky injekce, když mi vrtala bolavýho zuba(byl zanícenej,bez umrtvováka bych to nedala) A říkala, že do tří hodin to ze mě vyprchá a kdybych kojila snad dřív, tak že malá bude jen trochu spavější, jelikož to u ní bude účinkovat celkově, nikoli lokálně, když to dostane přes mlíko. TAkže v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.2.10 23:12

Lokální anestezie nevadí, ani při kojení ani v těhu. Mě před třemi týdny trhali moudrák a taky dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.4.18 21:01

Ja mam měsíční dítě a taky me rozbolel zub měla jsem strach jit k zubaři kvuli kojeni teď už se tolik nebojím když to tří hodin vymizí děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.