Zubař Nový Jičín, Ostrava

24798
19.2.10 11:00

Zubař Nový Jičín, Ostrava...

Prosím, nevíte o někom , kdo ještě přibírá nové lidi? Někde mezi Ostravou a NJ, dojedu si… Jde o mě a malou. Mám to v puse jak po výbuchu :oops:
Pokud možno někoho milého :mrgreen: s lidským přístupem, moje kdysi zubařka byla příšerná ženská, mám z toho úplně hrůzu a to jenom zakládám diskusi 8-o
Moc díky za každý postřeh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
19.2.10 11:07

Ahoj Pipet, zkus se poptat v tom domě zubařů (nebo jak se to jmenuje) v Novém Jičíně. Je to u toho kruhového objezku jak je lídl. Já tam kdysi chodila na rovnátka a myslím, že tam byli cca 4 zubaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6702
19.2.10 11:36

Pipet ,zkus starou polikliniku v Ostravě -Porubě.dr.Milotová.Až budu mít časík,pohledám tel.číslo.
my k ní chodíme celá rodina.Je velmi jemná,miláa příjemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
19.2.10 12:07

Pipet, zkus tuhle stránku:

http://dent.cz/detail-text.php?…

měli by tam být zubaři, kteří přijímají. Najdeš je i podle své zdravotní pojišťovny a podle okresu..

Hodně štěstí.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
22.3.12 20:55

Ahojky,narazila jsem na tenhle dotaz a ví,že přibírala zubařka v NJ - Schwarzerová (nebo tak nějak). Jsou dvě - mamka s dcerou. Tak ta dcera ;) . I já hledala dlouho předlouho a konečně našla. Poprvé jsem tam byla začátkem března a super!!! Jsem maximálně spokojená.....jdu pohrabat v peněžence a najdu ti i číslo. Teda jestli to je ještě vůbec aktuální :D .
Takže: Jana Schwarzerová, tel.: 552 308 834
Klidně pak pisni,jak jsi dopadla,zajímá mě to ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.3.12 21:00

Už ty dva roky chodím k dr. Zajíčkovi do Bílovce (už taky nebere…), jsem naprosto spokojená, je moc sympatický a příjemný :potlesk: Už se nebojím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
22.3.12 21:02

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to je úlet!!! Vůbec jsem si nevšimla,že je to z roku 2010 :mrgreen: …tak hlavně,že je vše vyřešeno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.3.12 21:08

Vždycky pěkně poprosím, jestli mě zas opíchá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a nic nebolí, hurá.
I malá tam chodí ráda ukazovat zoubky.
Dokonce můj muž si po 15ti letech zašel k zubaři - a zjistil, že dr. je jeho kamarád z hokeje 8o
Fakt jsem hrozně moc spokojená a chválím, kudy chodím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
22.3.12 21:18

No já jsem chodila k jednomu zubaři do Bílovce (jinému) a byl to mazec! Nikdy žádná injekce - vrtání,broušení,čištění kanálků,… :cert: . No byla jsem vždycly spocená až na pr… :( . No a hodná paní zubařka píchla injekci a hrála si se mnou hodinu! 8o Já si taaak odpočinula - po dlouhé době :mrgreen: (doma si skoro ani nesednu)…
Takže já jsem taky konečně spokojená a snad i dlouho budu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.14 14:46

Ahoj holky! Prosím o radu, už jsem zoufalá!! Potřebuji najít nějakou klidnou, milou a dobrou paní zubařku, která na mě nebude civět, když jí řeknu, že se bojím a že chci, aby mi vše popsala a tak… když jsem byla malá, zubaře jsem se nebála. před pěti lety jsem si vytvořila nějaký blok a k zubaři nechodím. Nevím, jestli se to nevztahuje pouze k tomu mému… ten mi řekne že tu pusu otevřít musím a ať držííím! Jen na to pomyslím, už se začnu klepat a potit!! Nechci to ale nechat zajít moc daleko a zuby si nechat ošetřit. Vím o dvou maličkých kazech. Bohužel žádná zubařka, která mi byla doporučena nebere. Zubková NJ, Schvarzerová jana NJ, Vyhlídalová VM…
Díky moc!!!

• Citovat
  • Upravit
32902
5.11.14 15:01

Ottová Ostrava
Nevím jestli bere, ale je mladá a skvělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.11.14 15:17

Ostrava, Kolarčík. První návštěva 400 rentgeny, řekne ti co je špatně co a jak by opravil.. nelíbí dáš 400 a jdeš… líbí 400 odpustí, ale zase má nějaké doplatky, ale zase ne nijak závratné, ale to už víš dopředu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.