Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Je tam, prvnííí
Ještě 19 a už teď se těším nato kňourání, krásne noci
Ale je to nádherný pocit ![]()
Taky mě zarazil název diskuze, ale pochopila jsem brzy! ![]()
Tak teda gratuluju a pevné nervy při klubání dalších přírůstků!
Já jsem to taky nepochopila,četla jsem to jako první,když to bylo ještě bez odpovědi,chtěla jsem přidat smajlíka,který koulí očima ![]()
Popravdě,že je to diskuze o zubech,jsem si všimla až teď.Projíždím nové diskuze a nemám tolik času,abych detailně zkoumala,ve které je kategorii.
Jana206 píše:
Já jsem to taky nepochopila,četla jsem to jako první,když to bylo ještě bez odpovědi,chtěla jsem přidat smajlíka,který koulí očimaPopravdě,že je to diskuze o zubech,jsem si všimla až teď.Projíždím nové diskuze a nemám tolik času,abych detailně zkoumala,ve které je kategorii.
Pod tohle se podepisuju. ![]()
NO JO TAK 1 ZOUBEK, TAK TO CHVÍLI SI UŽIJETE
TAKÉ SME SI TÍM PROŠLI
Aha, já si vůbec nevšimla, že je to diskuse o zubech
Ale zakládat nové téma, když dítěti vyleze zub???
![]()
Jana206 píše:
Já jsem to taky nepochopila,četla jsem to jako první,když to bylo ještě bez odpovědi,chtěla jsem přidat smajlíka,který koulí očimaPopravdě,že je to diskuze o zubech,jsem si všimla až teď.Projíždím nové diskuze a nemám tolik času,abych detailně zkoumala,ve které je kategorii.
presne tak,.....take klikam na nove diskuze a nekoukam se v cem to je
derida píše:
Aha, já si vůbec nevšimla, že je to diskuse o zubechAle zakládat nové téma, když dítěti vyleze zub???
![]()
![]()
Tak jsem měla radost, že se konečně vyklubal.Potřebovala jsem ji ze sebe dostat, co je natom špatného?