Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky vidíte tam něco? Davám radši víc fotek kvůli špatné kvalitě foťáku
@MarťankaP Na jedné fotce se mi zdálo ze vidim dusika ale nevím je to hodně spatna kvalita fotek
@MarťankaP Zla kvalita fotiek no
nevidim nist..ale samozrejme moze byt vsetko inak ![]()
@MarťankaP promin, ale nevidím nic..
zkus si udělat test dnes znovu ![]()
Děvčátka, vidíte nebo ne. Testováno 14DPO, odpoledne. Myslíte že má cenu jít na krev? Za 5 dní odlétáme a těhotná bych že zdrav.duvodu odletět nemohla. Díky moc a prosím o zachování anonymu K.
Dušika vidím, jestli máš tak závažné zdravotní důvody proč někam neletet tak bych na krev určitě šla.
Neco tam vidim. Na krev bych si pro jistotu dosla. Normalne bych spis obden testovala, ale kdyz to mas takhle natesno s tim letem, radsi krev.
@Anonymní píše:
Děvčátka, vidíte nebo ne. Testováno 14DPO, odpoledne. Myslíte že má cenu jít na krev? Za 5 dní odlétáme a těhotná bych že zdrav.duvodu odletět nemohla. Díky moc a prosím o zachování anonymu K.
Na první fotce nic nevidím. Na druhé možná něco je, ale spíš se mi to zdá.
Taky vidím, ale test neznám, tak těžko říci. Na krev bych šla
Za mě je to negativní. Duch tam je,ale žádná narůžovělá čárka to není. A duchu jsem měla mraky.
To je facelle ze? Mě takovéhoto „ducha“ dělal při ovulaci .. každopádně 14 DPO jsem měla na tomto testu už dálnice
@Mia25 píše:
To je facelle ze? Mě takovéhoto „ducha“ dělal při ovulaci .. každopádně 14 DPO jsem měla na tomto testu už dálnice
Ano, facelle. K.
Bohužel nevidím náznak ani na jednom z testů..