Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkuste jiný test. 14 dni po ovulaci uz by tam mela byt znatelnejsi carka.
@sediza píše:
Zkuste jiný test. 14 dni po ovulaci uz by tam mela byt znatelnejsi carka.
Nemusi
ja mela totalne slabouckou a tehu jsem byla, takze zalezi jak se komu vyplavuje hcg do moci ![]()
Mi se třeba na testu objevily dvě až ve 12 t.t. u druhé už v 5 t.t ,určitě je to individuální, ale také jsem u zakladatelky pro krev.
Ahojky. Dnes ráno jsem si dělala těhotenský test. Je to duch, ryska nebo se mi to zdá? Od přítelem se snažíme od května, cyklus mám dlouhý cca 30 dní, ale ovulace nebyla v půlce cyklu, ale spíš později. Děkuju za odpovědi
![]()
Ne..nějaká ryska tam je, ale je dost tenká, nedá se to považovat za regulerní čárku..
@Pájedlo to není duch, to světlejší místo, které pak opticky vypadá jako duch je bod, kde by byla v případě pozitivity druhá čárka. Za mne negativní
Já myslím, že možná jo
když jsem měla negativní, tak byl bílej jak sníh, takže teď tam „něco“ vidím, ale je to 50/50…
@Pájedlo řekla bych že to bude ryska, na ducha je to moc tenká čárka
Děkuju moc za odpovědi. Taky si myslím, že je to negativní. Ale holky povezte, netusi někdo z vás, co ma jeste podobny příznaky? Jsem z toho vyděšená, momentálně se nemůžu dostat ke gynekolozce.
kdyby jen nepřicházela MS, necham to být, ale mě občasné bolí podbřišek a prsa. Premenstruační syndrom to neni, tom jsem si jistá, ten jsem zažila několikrát. :/
@Pájedlo může to být cokoliv, od posunuté ovulace až po stres