Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tenhle tt jsem dělala párkrát a měla to samé, u mě to ale těhu nebylo, dělá prý duchy
ale zkus ještě jiný test ![]()
slabá ale je
. Zkus další test v pátek, ten rozdíl by měl být jasně vidět ![]()
Že byl sex před 12 dny neznamená, že jsi 12DPO, klidně můžeš být jen 10DPO
Ale ano vidím, na druhé fotce i bez zvětšení ![]()
@BaraRed píše:
Ja tam vidim ducha.
v realu je vydět více …mohu to brát jako že se tam něco klube?
@jaaaninda píše: Že byl sex před 12 dny neznamená, že jsi 12DPO, klidně můžeš být jen 10DPOAle ano vidím, na druhé fotce i bez zvětšení
jo to je pravda …
@Lilian.white píše:
Ahoj, tenhle tt jsem dělala párkrát a měla to samé, u mě to ale těhu nebylo, dělá prý duchyale zkus ještě jiný test
ta čarka vyskočila hned jak se test nasal …myslím si že se falešné duchové ukazují až po limitu a po zaschnutí jako to dělá od Maxe…
@Anonymní píše:
ta čarka vyskočila hned jak se test nasal …myslím si že se falešné duchové ukazují až po limitu a po zaschnutí jako to dělá od Maxe…
Já je měla taky v limitu
… ale držím palce ![]()
Jak už psaly holky nade mnou, ducha je vidět, ale tento test duchy dělává, takže i když bys určitě ráda četla už dnes, že je to jasné těhotenství, tak radím - vyčkej do pátku a pokud bude duch viditelnější - tedy už spíš čárka - tak je to jasné. Vydrž to ještě dva dny, nebo kup jiný druh testu a zkus zítra ráno a v pátek zase. No a nebo, pokud jsi hodně netrpělivá, zajdi si do laborky na krev a nech si zjistit HCG přímo z krve jako samoplátce. Já bych vyčkala dva dny do pátku a pak bych viděla.
@nonina píše:
Jak už psaly holky nade mnou, ducha je vidět, ale tento test duchy dělává, takže i když bys určitě ráda četla už dnes, že je to jasné těhotenství, tak radím - vyčkej do pátku a pokud bude duch viditelnější - tedy už spíš čárka - tak je to jasné. Vydrž to ještě dva dny, nebo kup jiný druh testu a zkus zítra ráno a v pátek zase. No a nebo, pokud jsi hodně netrpělivá, zajdi si do laborky na krev a nech si zjistit HCG přímo z krve jako samoplátce. Já bych vyčkala dva dny do pátku a pak bych viděla.
jj počkám do pádku a uvidím…
@Lilian.white píše:
Já je měla taky v limitu… ale držím palce
Je to tento?
ducha vidím, ale těžko říct, co z toho bude
kdy máš mít menstruaci? Tím bych se řídila hlavně.
Protože spoustě holek (včetně mě) se stalo, že byla slabá čárka před MS, ale ta pak dorazila…
Zdravím snažilky,
dnes ráno jsem si dělala tt a vyšel takto hned druhá čarka vyskočila do limitu sice slabá ale myslím že tam je…jsem 12dpo byl jediný den sex v měsíci tak to vím přesně…
Chci slyšet váš názor zda tam je čárka…zda nemam halucinace?:-)