Je tam prosím čárka? Jsem 12dpo

Anonymní
25.7.18 08:48

Je tam prosím čárka jsem 12dpo

Zdravím snažilky,
dnes ráno jsem si dělala tt a vyšel takto hned druhá čarka vyskočila do limitu sice slabá ale myslím že tam je…jsem 12dpo byl jediný den sex v měsíci tak to vím přesně…
Chci slyšet váš názor zda tam je čárka…zda nemam halucinace?:-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
688
25.7.18 08:51

Ja tam vidim ducha. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
25.7.18 08:51

Ahoj, tenhle tt jsem dělala párkrát a měla to samé, u mě to ale těhu nebylo, dělá prý duchy :roll: ale zkus ještě jiný test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
25.7.18 08:52

slabá ale je :palec: . Zkus další test v pátek, ten rozdíl by měl být jasně vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
25.7.18 08:52

Že byl sex před 12 dny neznamená, že jsi 12DPO, klidně můžeš být jen 10DPO ;) Ale ano vidím, na druhé fotce i bez zvětšení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.18 08:53
@BaraRed píše:
Ja tam vidim ducha. :)

v realu je vydět více …mohu to brát jako že se tam něco klube?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.18 08:55
@jaaaninda píše: Že byl sex před 12 dny neznamená, že jsi 12DPO, klidně můžeš být jen 10DPO ;) Ale ano vidím, na druhé fotce i bez zvětšení :palec:

jo to je pravda …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.18 08:56
@Lilian.white píše:
Ahoj, tenhle tt jsem dělala párkrát a měla to samé, u mě to ale těhu nebylo, dělá prý duchy :roll: ale zkus ještě jiný test :palec:

ta čarka vyskočila hned jak se test nasal …myslím si že se falešné duchové ukazují až po limitu a po zaschnutí jako to dělá od Maxe…

• Citovat
  • Upravit
3999
25.7.18 08:58
@Anonymní píše:
ta čarka vyskočila hned jak se test nasal …myslím si že se falešné duchové ukazují až po limitu a po zaschnutí jako to dělá od Maxe…

Já je měla taky v limitu 8) … ale držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
25.7.18 08:58

Nic nevidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
25.7.18 08:59

Jak už psaly holky nade mnou, ducha je vidět, ale tento test duchy dělává, takže i když bys určitě ráda četla už dnes, že je to jasné těhotenství, tak radím - vyčkej do pátku a pokud bude duch viditelnější - tedy už spíš čárka - tak je to jasné. Vydrž to ještě dva dny, nebo kup jiný druh testu a zkus zítra ráno a v pátek zase. No a nebo, pokud jsi hodně netrpělivá, zajdi si do laborky na krev a nech si zjistit HCG přímo z krve jako samoplátce. Já bych vyčkala dva dny do pátku a pak bych viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.18 09:02
@nonina píše:
Jak už psaly holky nade mnou, ducha je vidět, ale tento test duchy dělává, takže i když bys určitě ráda četla už dnes, že je to jasné těhotenství, tak radím - vyčkej do pátku a pokud bude duch viditelnější - tedy už spíš čárka - tak je to jasné. Vydrž to ještě dva dny, nebo kup jiný druh testu a zkus zítra ráno a v pátek zase. No a nebo, pokud jsi hodně netrpělivá, zajdi si do laborky na krev a nech si zjistit HCG přímo z krve jako samoplátce. Já bych vyčkala dva dny do pátku a pak bych viděla.

jj počkám do pádku a uvidím…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.18 09:04
@Lilian.white píše:
Já je měla taky v limitu 8) … ale držím palce ;)

Je to tento?

• Citovat
  • Upravit
3999
25.7.18 09:09
@Anonymní píše:
Je to tento?

Ano přesně ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
25.7.18 09:10

ducha vidím, ale těžko říct, co z toho bude :nevim: kdy máš mít menstruaci? Tím bych se řídila hlavně.
Protože spoustě holek (včetně mě) se stalo, že byla slabá čárka před MS, ale ta pak dorazila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí