Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, potřebovala bych poradit. Je mi jasný, že je tu už více dotazu na toto téma, ale i tak. Jsou tyto testy pozitivní nebo se to považuje za ducha? Nějak v tom pořád tápu a ráda bych slyšela názor někoho jiného. Dnes měla přijít ms a testy jsem dělala dnes. Břicho mě totiž bolí, jak kdybych to měla dostat. Díky moc
Příspěvek upraven 21.07.18 v 17:10
Ahoj, potřebovala bych poradit. Je mi jasný, že je tu už více dotazu na toto téma, ale i tak. Jsou tyhle testy pozitivní nebo se to považuje za ducha? Nějak v tom pořád tápu. Díky moc
(Anonymita pouze z důvodu neprozrazení případného těhotenství)
Jeee, to se ani nemusí zvětšovat a je vidět že jsou pozitivní ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit. Je mi jasný, že je tu už více dotazu na toto téma, ale i tak. Jsou tyhle testy pozitivní nebo se to považuje za ducha? Nějak v tom pořád tápu. Díky moc
(Anonymita pouze z důvodu neprozrazení případného těhotenství)
Vypada to pozitivne.
Ahoj. Vidim toho ducha jen ja nebo tam je?
2 dny opozdena ms.
Vykyvy nalad, zvetsena a bolestiva prsa, unava, dneska nevolnosti. Castejsi moceni. A vice se mastici vlasy!
@kattiie píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit. Je mi jasný, že je tu už více dotazu na toto téma, ale i tak. Jsou tyto testy pozitivní nebo se to považuje za ducha? Nějak v tom pořád tápu a ráda bych slyšela názor někoho jiného. Dnes měla přijít ms a testy jsem dělala dnes. Břicho mě totiž bolí, jak kdybych to měla dostat. Díky mocPříspěvek upraven 21.07.18 v 17:10
Tady řeknu jenom gratuluji ![]()
@Bajuna20 píše:
2 dny opozdena ms.
Vykyvy nalad, zvetsena a bolestiva prsa, unava, dneska nevolnosti. Castejsi moceni. A vice se mastici vlasy!
ja nic teda nevidim zkus zitra ![]()
@Bajuna20 píše:
2 dny opozdena ms.
promiň, nikde nic ![]()
Dobrý den chtěla bych se zeptat co si o tom myslíte je pozitivní ? Dekuji za odpoved
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat co si o tom myslíte je pozitivní ? Dekuji za odpoved
Dobrý den prosím všechny maminky o radu ráda bych věděla jestli jsou testy pozitivní jeden sem si dělala večer a druhý ráno ráno byla silnější druhá čárka děkuji všem maminkam za rady