Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pozitivní těhotenský test se ukazuje po celou dobu tehotenstvi.
@Markéta80 třeba proto že už by ta hladina byla tak vysoká, že by to bylo falešně negativní. Přemýšlím, proč se mne tady zvětšuje břicho
@Anonymní píše:
@Markéta80 třeba proto že už by ta hladina byla tak vysoká, že by to bylo falešně negativní. Přemýšlím, proč se mne tady zvětšuje břicho
jenže v takovém týdnu je to tak vysoké že čárka by vyskočila okamžitě. Těhotenstvím to nebude ![]()
@Markéta80 Tak prý testy jsou opravdu dělané na ranne stadium těhotenství, takže je opravdu možné, že v tomto týdnu už by test neukázal nic. Určitému počtu žen testy neukazuji ani v počátku a přesto jsou těhotné
@Anonymní píše:
@Markéta80 Tak prý testy jsou opravdu dělané na ranne stadium těhotenství, takže je opravdu možné, že v tomto týdnu už by test neukázal nic. Určitému počtu žen testy neukazuji ani v počátku a přesto jsou těhotné
@Anonymní píše:
10tt rozhodně není pokročilé těhotenství a hcg by bylo hodně vysoké. Ve 12tt se chodí na screening a bere se i krev a těhotná nemůže mít negativní hcg ![]()
Zdravím, poslední ms jsem měla 13.12.2019 a doteď nic, jen úplně lehké krvácení slabounke po vytřeni a pak nic, už sem si 2× myslela že mi začíná menses a nic, test jsem si dělala 12.2 ale byl negativní.
můžu být i přesto tehu??
Zdravím, poslední ms jsem měla 13.12.2019 a doteď nic, jen úplně lehké krvácení slabounke po vytřeni a pak nic, už sem si 2× myslela že mi začíná menses a nic, test jsem si dělala 12.2 ale byl negativní.
můžu být i přesto tehu??
@Anonymní píše:
Zdravím, poslední ms jsem měla 13.12.2019 a doteď nic, jen úplně lehké krvácení slabounke po vytřeni a pak nic, už sem si 2× myslela že mi začíná menses a nic, test jsem si dělala 12.2 ale byl negativní.můžu být i přesto tehu??
zajdi na krev a bude jasno, ale nejspíš o těhotenství nejde. Asi by to chtělo i utz jestli neuvidí nějaký problém.
@Markéta80 ale mně nic nebolí vůbec, v květnu 22 jsem prodělala zamlkly těhotenství ve 10tt
@Anonymní píše:
@Markéta80 ale mně nic nebolí vůbec, v květnu 22 jsem prodělala zamlkly těhotenství ve 10tt
Bolet nic nemusí
, třeba jen tam je cysta nebo prostě rozhozený cyklus. Těhotenství by test ukázal dávno ![]()
Prosím dá se v tomto týdnu věřit testu nebo už ukazuje falešně. Ptám se proto, že poslední normální ms jsem měla kolem 21.5. Pak jsem ji měla dostat 22.6, přišla až o 10 dní déle ve stylu, že bylo jen dopolední hnědý vytok. Trvalo to cca 6 dní. Teď jsem nemám termín menstruace, ale začala se mne zvětšovat břicho i prsa. Dnes mne to nedalo a udělala jsem si test, který byl negativní. Ale ukazuje už vůbec v tomto týdnu test pravdu? Doteď mne to ani nenapadlo, že by se mohlo jednat o těhotenství..