Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s nákupem na e-shopu luevana.com.
Nemůžu najít žádné recenze a nerada bych se spálila.
Moc děkuju ![]()
Už jen to, že tam nemají žádné kontakty, není uvedeno IČO, recenze vygenerované AI, bych tam neobjednal.
V případě nedodání, nebo reklamace budete mít smůlu.
@Jeanny21 píše: Více
Nic bych tam nekoupila. Když bude problém, tak máš smůlu.
Přesně tak, eshop bez kontaktních údajů, bez IČ je podvod. Jednoduché.
Dobře, právě je to pro mě vykřičník, ale říkala jsem si, že se ještě zeptám. Díky ![]()
@Jeanny21 píše: Více
Nakoupit na eshopu, který nemá v obchodních podmínkách uvedeno, kdo přesně za eshopem stojí a kde ta odpovědná firma sídlí je stejné, jako koupit si něco od cizího týpka, co obchází lidi na parkovišti u obchoďáku a nabízí věci k prodeji. Ve chvíli kdy zjistíš, že sis koupila šunt, nenajdeš nikoho, komu bys to hodila na hlavu a chtěla zpátky peníze.
Jsou to darebáci vyčůraní. Sice jiný e-shop. Objednala jsem si sedátko/lehátko do bazénu a platila hned. Taky začínám být mírně nervózní, jestli vůbec něco dojde. Na e-mail neodpovídají. Dělají mrtvého brouka.
Chtěla jsem se na stránku podívat a avast mi ji zablokoval, jako možný podvodný e-shop ![]()
@Hanča1234 píše: Více
Je to jak u toho prodejce fejkových věcí na parkovišti - anonymně prodá, zmizí a je malá šance zjistit, kdo to vůbec byl. U těch eshopů může doména a bankovní účet patřit nějakému bílému koni a skutečný příjemce peněz se nemusí nikdy dohledat.