Je to MS nebo ne?

257
3.10.11 12:23

je to MS nebo ne?

Ahoj holky. Vcera jsem mela dostat menzes. S manzilkem jsme se milovali vcera rano a potom jsem mela trochu do hneda hlen, takze jsem cekala ze to prijde a nic. Dnes rano se probudim na vlozce nebylo nic, tak jsem si delala tes a negativni, utru se a trochu jasna krev, tak jsem cekala ze se to rozjede a dostanu to. Jenze neni nic zase ten hnedy hlen a zadna poradna MS. Myslite ze muzu byt jeste v tom a na testu nic neni, ze az pozdeji. Vubec nevim co to jako ma byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1302
3.10.11 12:34

u mě se takhle rozjížděla ms. klidně i tři dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
3.10.11 12:37

ach jo, prave uz mesic neberu antiko, tak nevim jak se buder rozbihat noramlne. CHjo chjo. Uvidime no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
3.10.11 13:06

tak to bude tím vysazením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
3.10.11 21:23

JPiggsi měla jsem to taky tak :nevim: takže čekám co bude příště :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
4.10.11 07:34
Tera:)1 píše:
JPiggsi měla jsem to taky tak :nevim: takže čekám co bude příště :think:

Jak ze jsi to mela taky tak? Ja jsme ji mela mit uz 3 den. No a dnes uz ani nespinim. Takze nevim jak na tom sem, jestli jsem tehu nebo ne. Test si budu delat asi az v patek.
Pri prvnim tehu jsem nedostala menzes a jelikoz jsem byla tyden na horach tak jsem si delala test az 8 den od ocekavane a byly tam uz jasne //. Takze asi pockam do toho patku, aby tam byl apson duch. Jinak nevim no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
4.10.11 21:38
JPiggsi píše:
Tera:)1 píše:
JPiggsi měla jsem to taky tak :nevim: takže čekám co bude příště :think:
Jak ze jsi to mela taky tak? Ja jsme ji mela mit uz 3 den. No a dnes uz ani nespinim. Takze nevim jak na tom sem, jestli jsem tehu nebo ne. Test si budu delat asi az v patek.
Pri prvnim tehu jsem nedostala menzes a jelikoz jsem byla tyden na horach tak jsem si delala test az 8 den od ocekavane a byly tam uz jasne //. Takze asi pockam do toho patku, aby tam byl apson duch. Jinak nevim no.

jj měla ale u mě to zas asi bude tím že jsme MS od porodu neměla a minulý měcíc jsme vysadila antiko a tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
6.10.11 09:37

Ahojky, já mám vysazeno od července, mám za sebou 3 cykly. První měsíc jsem to dostala ukázkově jako při ATK, druhý měsíc to bylo jen 2 dny a minulý měsíc jsem měla 2,5 dne zpožďo, nejdřív také jen hnědé, pak pár hodin nic, pak trochu krve, další den nic, pak zas trochu krve až ten další den, takže je to asi opravdu vysazením. Ale kdyby ne, moc drzím palce ať to klapne // :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
17.10.12 14:21

Ahoj holky, pred 5 tydny jsem byla na revizi. Nekrvacela jsem ani jsem nespinila. Ted mne zacalo hrozne bolet bricho asi tak 3 dny zpatky a kdyz jsem sla na wc tak ze mne teklo neco hnedeho :oops: rikam si super je tady ms ale bylo to jen kdyz jsem sla na zachod. Vcera jsme meli sex a po nem mi hrozne bolelo bricho a kdyz jsem sla na zachod zacala sjem krvacet, myslela jsem si ze je to teda zase ms a od te doby nic :nevim: je to normalni? mam to brat jako ms nebo ne? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí