Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, pročítám diskuze a je to stále na jedno brdo, ano skoro všechny z nás se snažíme o vytoužené mimi, některým z nás se zadaří dříve některým později, ale téměř každá z nás se dočká
! Co se odprostit alespoň trošku od rozmnožování a zaměřit se na sebe, svoje tělo, plet, at jsme krásné mamky! Co pro sebe děláte, co papáte, jaké cvičení provozujete, hubnete, nebo tloustnete? Prostě bych byla ráda, kdybychom se tak trošku navzájem namotivovali k lepší životosprávě, nějakému cvičeníčku, kadeřnici, nehtíkům, atd … a mimo jiné se i podělili o termíny ovulky a testíkování.
Takže začnu, je mi 24, antiko neberu půl roku, snažíme se/nesnažíme se, až tento měsíc se zkusíme zaměřit na mou ovulaci, cyklus mám pravidelný i ovulku. Měřím 158 cm vážím 53 kg a ráda bych zpevnila tělíčko a pár kilo shodila, prostě se dala do pucu, než budu jen kynout
začla jsem chodit na vibrostation a jsem moc spokojená, cvičím s posilovací gumou a chci zkusit vacushape. Teď jsem 10 DC, takže se začnu pomalu místo vibrační plošiny věnovat manželovi a uvidímě, snad se brzy zadaří
… ![]()
ahojky mne je 27let anti.neberu 4roky.tenhle mesic zacinam s clostikem.jinak ja driv mela 50kg ted mam 70kg a to uz jsem 6zhubla
mam 159cm
proste jsem zacala tloustnout a nak jsem to nepobrala
ale ted varim uz jen bez tuku a kureci a cerne pecivo…tak to snad pujde dolu
driv jsem chodila na nehty a mela sjem prodlouzene vlasy,do solarka…a ted nechodim vubec nikam protoze nemame moc penez
jen si barvim sama hlavu od syose cervena
premyslim co vic jeste napsat ![]()