Clostilbegyt a Estrofem

2217
30.9.11 10:35

CLostilbegyt a ESTROFEM

Ahojte holky, ráda bych se na Vás obrátila s dotazem :-) Mám začít užívat clostilbegyt v dávkování 5 DC - 9 DC 1-0-0 a k tomu mám ještě brát 28 dní Estrofem… 1-0-0 :-) Sice svému lékaři plně důvěřuji, ale nepodařilo se mi najít žádnou diskuzi, kde by někdo měl tuto kombinaci.. tak prosím, jestli někdo takový je, napiště mi své zkušenosti děkuji :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
12.2.12 20:24

Já jsem brala zároveň clostil i estrofem, po měsíci a půl jsem stále nemenstruovala, těhu testy negativní, tak jsem šla k doktorce a ta mi řekla, že mám 4cm cystu, která bránila menstruaci, takže výsledek byl opět vyvolávačka. Už bych to nikdy nebrala. 3měs po tom, jsem si zažádala o laparoskopii a 3 týdny po ní jsem otěhotněla. Dnes mám 1,5letého chlapečka a plánujeme další :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.11.13 17:46

@dirli Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda ti před 2 lety kombinace estrofem a clostilbegyt zabrala? Měla jsem to tenhle cyklus úplně stejně jako ty. 17 DC utz ale vajíčka jen malá, nezralá. Tak si říkám, jestli to není tím estrofemem, protože 1. cyklus s clostilbegytem jsem vajíčka měla, píchali mi pregnyl, ale bohužel se nezadařilo. Předem děkuji za jakékoli rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.14 11:02

Ahojky holky,
předem se omlouvám, že anonymně, ale mám tu hodně známých.

Snažíme se s přítelem o miminko třičtvrtě roku. Když jsem bxla naposledy o svého lékaře, zmínila jsem se mu o tom a on okamžitě navrhl, že tomu trošku pomůžeme, udělal mi vnitřní utz a jelikož jsem byla zrovna jeden den před plodným dnem, řekl, že zřejmě u mě nedochází k ovulaci, jelikož vajíčka nedozrávají do velkosti, jaké by měli. Nasadil 3. - 7. den Clostilebyt, 16. - 25. den Orgametril s tím, že mám přijít 13. den na folikulometrii (doufám, že to píši dobře) :D.
Byla jsem na ní a mám jedno dominantní vajíčko velikosti 18mm, a nízkou sliznici, tudíž mi byl předepsán ještě Estrofemˇ - každý den jeden.
Tudíž mám troje hormony (myslím, že to jsou všechno hormony).

Stalo se to někomu, že toho bral tolik? A zabralo to?
Miminko už bysme si moc přáli a někdy z toho mám opravdu depku :,(

Jediné pozitivum je ten, že clostil zabral, dr. říkál, že reaguji.. :nevim:

Budu strašně moc ráda za jakékoliv příspěvky :kytka:
Děkuji..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest