Kopie Snažilky listopad 2011

popina
1.10.11 15:11

Snažilky listopad 2011

Ahoj holky,
pomálu se s manželem začínáme snažit o první dítě. Začala jsem brát listovku a teď se dočetla o Kontryhelovým čaji. Je ještě něco co podporuje otěhotnění?? Díky za rady.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
10975
1.10.11 18:59

Hlavně se hoď do klidu :kytka: My se o prvního mrňouse snažili 2 roky a podařilo se to v momentě, kdy jsem změnila práci, brali jsme si hypotéku na byteček,prostě myšlenky šly od mimi úplně někam jinam. :lol:
Jinak my se v prosinci začínáme snažit o třetí :lol: , tak třeba budem těhu společně :jazyk:

• načítám...
popina
2.10.11 18:44

Jojo, to je pravda. V pohodě jsem dost.Ani nějak neřešíme že by to nemělo jít hnedka :-) Tak uvidíme. Na špatné myšlenky je vždycky dost času.

• Upravit
5801
3.10.11 10:58

ahojky holky,
můžu se přidat? My se snažíme o první mimi, už asi rok.A přesně jak říká Míša, je to o psychice, musím se v první řadě hodit do klidu.
Popi kontryhelový čaj semá pít jen do ovulky a jestě existuje čaj Gravozen, který se doporučuje pít po celou dobu snažení.

• načítám...
popina
3.10.11 11:17

takže to je od MS do ovulace? Nebo i při MS??

• Upravit
5801
3.10.11 12:07
popina píše:
takže to je od MS do ovulace? Nebo i při MS??

já myslím, že i při ms můžeš pít ten kontryhel, vloni jsem ho pila po revizi až do první ms, je to na obnovu děložní sliznice, takže by neměl škodit :).

• načítám...
5801
7.10.11 11:29

Ahojky holky, jak to u vás vypadá se snažením?

• načítám...
popina
7.10.11 11:49

Pomalu začínáme - ale raději bych aby to vyšlo až na ten listopad.

• Upravit
625
7.10.11 12:00

Ahoj holky,
už jsem psala do několika málo diskuzí, ale ono je těžké naskočit do rozjetého vlaku, takže jsem nepochodila a vzdala to. Tato je nová a já bych chtěla mít si s kým povídat občas :-) Máme doma malého prcka a ráda bych ještě jedno uličníka. Snažíme se teprve třetí měsíc, ale kdyby to vyšlo teď v říjnu nebo i následující měsíc, stihla bych ještě jít ke státnicím.
Jinak, jmenuji se Eva.

• načítám...
popina
7.10.11 12:46

Ahoj Evi,tak to budu držet palce aby to rychle vyšlo. Tyjo…já mam snad všechny kámošky, kterým to vyšlo na poprvé :-)

• Upravit
625
7.10.11 12:55

Díky :-) Uvidím, to bylo nejdřív,že jsem neodhadla ovulku, pak byl manžel marod, pak jsem byla u rodičů a propásla ovu.Nejlepší je neplánovat.

• načítám...
926
7.10.11 14:10

Ahoj holky, můžu se taky přidat? Jsem tady úplný nováček, teda nejen tady,ale vlastně ve všem co se miminka týká. Začali jsme minulý měsíc, dnes jsem dostala MS a málem se složila. Asi jsem myslela, že jednou a je z toho mimi :lol: A to už jsem dost stará!! Nicméně příznaky jsem měla všechny :dance:

• načítám...
5801
7.10.11 22:19

Evulko vítej :kytka: doufám, že ti to vyjde co nejdřív a mimi buce co nevidět :)

AHojky Veru jasnačka, že tě bereme!!! A neboj, vyjde to ani se nenaděješ, my se snažíme už přes rok a veř, že psychika je mocná a příznaky mám každý měsíc! Ale než se naděješ, tak objevíš // :)

• načítám...
popina
9.10.11 18:57

AHoj holky,

tak jaký byl víkend? My byli v Praze na bezva procházce - Petřín, Karlův most, Orloj atd…TAky bezva wellness a odpočívání.

• Upravit
10975
9.10.11 19:38

Evulka: Taky držím pěstičky, nám se malá podařila dva měsíce po ukončení kojení prvního prcka :lol: Přestala jsem kojit, po měsíci dostala menzes a za další měsíc už byla v bříšku naše rošťanda :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+