Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hlavně se hoď do klidu
My se o prvního mrňouse snažili 2 roky a podařilo se to v momentě, kdy jsem změnila práci, brali jsme si hypotéku na byteček,prostě myšlenky šly od mimi úplně někam jinam. ![]()
Jinak my se v prosinci začínáme snažit o třetí
, tak třeba budem těhu společně ![]()
Jojo, to je pravda. V pohodě jsem dost.Ani nějak neřešíme že by to nemělo jít hnedka
Tak uvidíme. Na špatné myšlenky je vždycky dost času.
ahojky holky,
můžu se přidat? My se snažíme o první mimi, už asi rok.A přesně jak říká Míša, je to o psychice, musím se v první řadě hodit do klidu.
Popi kontryhelový čaj semá pít jen do ovulky a jestě existuje čaj Gravozen, který se doporučuje pít po celou dobu snažení.
popina píše:
takže to je od MS do ovulace? Nebo i při MS??
já myslím, že i při ms můžeš pít ten kontryhel, vloni jsem ho pila po revizi až do první ms, je to na obnovu děložní sliznice, takže by neměl škodit
.
Ahoj holky,
už jsem psala do několika málo diskuzí, ale ono je těžké naskočit do rozjetého vlaku, takže jsem nepochodila a vzdala to. Tato je nová a já bych chtěla mít si s kým povídat občas
Máme doma malého prcka a ráda bych ještě jedno uličníka. Snažíme se teprve třetí měsíc, ale kdyby to vyšlo teď v říjnu nebo i následující měsíc, stihla bych ještě jít ke státnicím.
Jinak, jmenuji se Eva.
Ahoj Evi,tak to budu držet palce aby to rychle vyšlo. Tyjo…já mam snad všechny kámošky, kterým to vyšlo na poprvé ![]()
Díky
Uvidím, to bylo nejdřív,že jsem neodhadla ovulku, pak byl manžel marod, pak jsem byla u rodičů a propásla ovu.Nejlepší je neplánovat.
Ahoj holky, můžu se taky přidat? Jsem tady úplný nováček, teda nejen tady,ale vlastně ve všem co se miminka týká. Začali jsme minulý měsíc, dnes jsem dostala MS a málem se složila. Asi jsem myslela, že jednou a je z toho mimi
A to už jsem dost stará!! Nicméně příznaky jsem měla všechny ![]()
Evulko vítej
doufám, že ti to vyjde co nejdřív a mimi buce co nevidět ![]()
AHojky Veru jasnačka, že tě bereme!!! A neboj, vyjde to ani se nenaděješ, my se snažíme už přes rok a veř, že psychika je mocná a příznaky mám každý měsíc! Ale než se naděješ, tak objevíš // ![]()
AHoj holky,
tak jaký byl víkend? My byli v Praze na bezva procházce - Petřín, Karlův most, Orloj atd…TAky bezva wellness a odpočívání.
Evulka: Taky držím pěstičky, nám se malá podařila dva měsíce po ukončení kojení prvního prcka
Přestala jsem kojit, po měsíci dostala menzes a za další měsíc už byla v bříšku naše rošťanda ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
pomálu se s manželem začínáme snažit o první dítě. Začala jsem brát listovku a teď se dočetla o Kontryhelovým čaji. Je ještě něco co podporuje otěhotnění?? Díky za rady.