Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5801
24.10.11 22:02

Marti v CARu (centrum asistované reprodukce) v první řadě udělají spermiogram chlapa a pak podle výsledků pracují s oběma nebo jen s tebou, můžeš podstoupit IUI což je zavedení spermií až k vajíčku, nebo IVF oplodnění ve zkumavce, je toho hodně.
http://www.ivfbrno.cz/
já chodím sem, není to žádné soukromé centrum, ale za to co odvádím státu si nemíním ještě platit za doktory když nemusím, protože si myslím, že i tady mají výsledky a dobrý přístup.

• načítám...
martinka25
24.10.11 22:20
Alex01 píše:
Marti v CARu (centrum asistované reprodukce) v první řadě udělají spermiogram chlapa a pak podle výsledků pracují s oběma nebo jen s tebou, můžeš podstoupit IUI což je zavedení spermií až k vajíčku, nebo IVF oplodnění ve zkumavce, je toho hodně.
http://www.ivfbrno.cz/
já chodím sem, není to žádné soukromé centrum, ale za to co odvádím státu si nemíním ještě platit za doktory když nemusím, protože si myslím, že i tady mají výsledky a dobrý přístup.

Aha. Moc ti děkuji za vysvětlení. A za vysvětlení funkce toho oddělení. Tak tam ti určitě pomohou. Stránky mají pěkné a podle toho, co tam píší, si myslím, že tam dělají dobří doktoři. :palec: Já ani nevím jestli mám ve svém okolí taky takové dobré centrum. Ale věřím v to, zže tam ti pomohou a brzo tu budeš psát příspěvek s tím, že jsi na těhot. testu našla // čárky. :hug:

• Upravit
5801
25.10.11 07:35

určitě ve svém okolí takové centrum máš :) odkud jsi? Ale tyho potřebovat nebudeš ;)

• načítám...
829
25.10.11 11:02

Alex, přeji hodně moc štěstí při snažení, je mi moc líto to s tím prvním těhotenstvím :( Nedokážu si to představit. Jsem ráda, že je Evička zdravá a budu doufat, že jak se zadaří, bude i druhé v pořádku.

Marti, jak dlouho se snažíte?

• načítám...
5801
25.10.11 11:12
ledmed píše:
Alex, přeji hodně moc štěstí při snažení, je mi moc líto to s tím prvním těhotenstvím :( Nedokážu si to představit. Jsem ráda, že je Evička zdravá a budu doufat, že jak se zadaří, bude i druhé v pořádku.Marti, jak dlouho se snažíte?

děkuju :) víš, já jsem pak zjistila, jak moc prvních těhotenství končí ZT a nestačila jsem se divit!!! Jen mě mrzí, že to šlo na druhý pokus a teĎ rok nic

• načítám...
829
25.10.11 11:52

No my taky čekali na evičku rok a teď to taky rozhodně nejde na poprvé :( tak snad to nebude tak dlouho trvat

• načítám...
1103
25.10.11 12:20
martinka25 píše:
Verunka8 píše:
ledmed píše:
Ahoj holky, moc všem přeju, aby se zadařilo :) Evulce přeju, aby škola vyšla. Já jsem státnicovala 14 dnů před porodem. Taky jsme se teď začali snažit o druhé miminko, tak jsem právě proto zavítala do vaší diskuze :) ale jak se někomu zadaří na poprvé, tak to pro nás taky neplatí. U naší Evičky jsme čekali rok po vysazení HA než se zadařilo. Teď už taky neberu antikoncepci nějaký ten pátek, řekla bych snad 8 měsíců,ale snažit jsme se začali o druhé právě až tak nějak teď. My žádné dny nehlídáme, to se manželovi nelíbí, říká, že až to příjde, tak to příjde
Taky jsme to s manželem nechtěli nějak hrotit,ale myslím,že pohlídat si plodné dny není fakt na škodu. Mám štěstí,že manželovi to taky nevadí a spíš bych řekla,že se to taky snaží hlídat :lol:
Ahojky, tak já se relativně snažím stejnou dobu jako ty.:-) Vysadila jsem HA v září a teď se snažíme.:-) Nevadí, že ti píši? Ráda bych si s Vámi psala o snažení, radostech a starostech:-D S přítelem jsme se domluvili, že to nebudeme říkat ve svém okolí, tak si o tom nemohu s nikým povídat…

Ahojky, vítám tě. jásný,že nevadí,že mi píšeš :-P Tak to jste na tom fakt skoro stejně až na tom,že mi jsme to někomu řekli..........teď zpětně si říkám,že by bylo lepší si to nechat pro sebe :-( a kolik ti vůbec je a jsi vdaná? :lol:

• načítám...
5801
25.10.11 12:27
Verunka8 píše:
martinka25 píše:
Verunka8 píše:
ledmed píše:
Ahoj holky, moc všem přeju, aby se zadařilo :) Evulce přeju, aby škola vyšla. Já jsem státnicovala 14 dnů před porodem. Taky jsme se teď začali snažit o druhé miminko, tak jsem právě proto zavítala do vaší diskuze :) ale jak se někomu zadaří na poprvé, tak to pro nás taky neplatí. U naší Evičky jsme čekali rok po vysazení HA než se zadařilo. Teď už taky neberu antikoncepci nějaký ten pátek, řekla bych snad 8 měsíců,ale snažit jsme se začali o druhé právě až tak nějak teď. My žádné dny nehlídáme, to se manželovi nelíbí, říká, že až to příjde, tak to příjde
Taky jsme to s manželem nechtěli nějak hrotit,ale myslím,že pohlídat si plodné dny není fakt na škodu. Mám štěstí,že manželovi to taky nevadí a spíš bych řekla,že se to taky snaží hlídat :lol:
Ahojky, tak já se relativně snažím stejnou dobu jako ty.:-) Vysadila jsem HA v září a teď se snažíme.:-) Nevadí, že ti píši? Ráda bych si s Vámi psala o snažení, radostech a starostech:-D S přítelem jsme se domluvili, že to nebudeme říkat ve svém okolí, tak si o tom nemohu s nikým povídat…
Ahojky, vítám tě. jásný,že nevadí,že mi píšeš :-P Tak to jste na tom fakt skoro stejně až na tom,že mi jsme to někomu řekli..........teď zpětně si říkám,že by bylo lepší si to nechat pro sebe :-( a kolik ti vůbec je a jsi vdaná? :lol:

o nás to zase, vzhledem k potratu, všichni ví a ze začátku to bylo „už jsi v tom?“ pak je to přestalo bavit, když jsem slíbila, že to dám vědět až budu mít za sebou 1. trimest

• načítám...
1920
25.10.11 16:15

Ahojky holky. Můžu mezi vás? :oops: Už jsem v několika diskuzích a bohužel ne pořád v té, kde je těhotenství jisté. Takže jsem zase na začátku snažení :-) Jinak jsem Soňa :kytka:

• načítám...
5801
25.10.11 16:17
nonynka8 píše:
Ahojky holky. Můžu mezi vás? :oops: Už jsem v několika diskuzích a bohužel ne pořád v té, kde je těhotenství jisté. Takže jsem zase na začátku snažení :-) Jinak jsem Soňa :kytka:

Ahojky Soni, myslíš, že my ti těhotenství zaručíme? ;) Tak to jsem ve správné skupině ;) já jsem Martina :kytka:

• načítám...
1920
25.10.11 16:26
Alex01 píše:
nonynka8 píše:
Ahojky holky. Můžu mezi vás? :oops: Už jsem v několika diskuzích a bohužel ne pořád v té, kde je těhotenství jisté. Takže jsem zase na začátku snažení :-) Jinak jsem Soňa :kytka:
Ahojky Soni, myslíš, že my ti těhotenství zaručíme? ;) Tak to jsem ve správné skupině ;) já jsem Martina :kytka:

Děkuji za přijetí.
No, moc bych byla ráda, kdybysme si co nejdříve vzájemně ukazovaly na testech //. :wink:
My se s manžou snažíme od června. A taky jsem si říkala, v červenci už budu těhotná. Hm, a ono bohužel nic. Až minulý měsíc MS nepřišla, na testu //, takže štěstí velké, ale pořád jsem byla pořád na pochybách. Mimi tam bylo, ale bohužel odešlo. Takže proto jsem tu mezi vámi, a doufám, že nám to brzo vyjde!!!! :kytka:

• načítám...
martinka25
25.10.11 16:46
Alex01 píše:
určitě ve svém okolí takové centrum máš :) odkud jsi? Ale tyho potřebovat nebudeš ;)

Jsem z Ústí nad Labem. Tak nevím, jestli tu něco je. A hlavně jsem četla, že ta Brněnská je kvalitní a dobrá. Dneska jsem byla na gynekologii s tím, že už 5 dní za sebou mám ovu. :nevim: A to byly ty proužky stejně silné. Tak jí to přišlo divný. :-( ale říkala mi, že je úplně zbytečné řešit ovu, jelikož to akorát člověka stresuje a jen na to počítání se soustředí. Tak prý na to nemám myslet a nic nemám používat a bude to dobrý.:-) Tak jsem na to zvědavá… :-) Asi na tom něco bude.

• Upravit
1920
25.10.11 16:49
martinka25 píše:
Alex01 píše:
určitě ve svém okolí takové centrum máš :) odkud jsi? Ale tyho potřebovat nebudeš ;)
Jsem z Ústí nad Labem. Tak nevím, jestli tu něco je. A hlavně jsem četla, že ta Brněnská je kvalitní a dobrá. Dneska jsem byla na gynekologii s tím, že už 5 dní za sebou mám ovu. :nevim: A to byly ty proužky stejně silné. Tak jí to přišlo divný. :-( ale říkala mi, že je úplně zbytečné řešit ovu, jelikož to akorát člověka stresuje a jen na to počítání se soustředí. Tak prý na to nemám myslet a nic nemám používat a bude to dobrý.:-) Tak jsem na to zvědavá… :-) Asi na tom něco bude.

Jj, s tím souhlasím. Musíme být v klidu a pohodě, ale to se jednoduše říká :-? Já měla včera ovu a říkám to manžovi a on, jééé, mě se chce spát. A já, tak nic, to nevadí. Nakonec to klaplo, ale málem jsme u toho spali :mrgreen:

• načítám...
martinka25
25.10.11 16:50
nonynka8 píše:
Alex01 píše:
nonynka8 píše:
Ahojky Soni, myslíš, že my ti těhotenství zaručíme? ;) Tak to jsem ve správné skupině ;) já jsem Martina :kytka:
Děkuji za přijetí.
No, moc bych byla ráda, kdybysme si co nejdříve vzájemně ukazovaly na testech //. :wink:
My se s manžou snažíme od června. A taky jsem si říkala, v červenci už budu těhotná. Hm, a ono bohužel nic. Až minulý měsíc MS nepřišla, na testu //, takže štěstí velké, ale pořád jsem byla pořád na pochybách. Mimi tam bylo, ale bohužel odešlo. Takže proto jsem tu mezi vámi, a doufám, že nám to brzo vyjde!!!! :kytka:

ahojky, to bude dobrý. :kytka: Je dobré znamení to, že se alespoň takhle rychle uchytilo. Jen asi tělo ještě nebylo připravené. Do čtvrt roka už to bude OK. A ty nám budeš ukazovat //. :hug: A bude to krása. Víš co se říká… kvalita se prosadí. :dance:

• Upravit
martinka25
25.10.11 16:54
nonynka8 píše:
martinka25 píše:
Alex01 píše:
Jsem z Ústí nad Labem. Tak nevím, jestli tu něco je. A hlavně jsem četla, že ta Brněnská je kvalitní a dobrá. Dneska jsem byla na gynekologii s tím, že už 5 dní za sebou mám ovu. :nevim: A to byly ty proužky stejně silné. Tak jí to přišlo divný. :-( ale říkala mi, že je úplně zbytečné řešit ovu, jelikož to akorát člověka stresuje a jen na to počítání se soustředí. Tak prý na to nemám myslet a nic nemám používat a bude to dobrý.:-) Tak jsem na to zvědavá… :-) Asi na tom něco bude.
Jj, s tím souhlasím. Musíme být v klidu a pohodě, ale to se jednoduše říká :-? Já měla včera ovu a říkám to manžovi a on, jééé, mě se chce spát. A já, tak nic, to nevadí. Nakonec to klaplo, ale málem jsme u toho spali :mrgreen:

Tak se budeme navzájem podporovat a budeme v klidu. :lol: A třeba to bude lepší. Tak hlavně že jste na to skočili. :mrgreen: Hlavně že jste u toho neusnuli. :mrgreen: A teď se zadaří. Znáš to, když se jednomu nechce, tak to jde… :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+