Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
** Verunka8** počkej, a to by ti hypotéku nedali, kdybys byla těhu? ![]()
martinka25 jj, baví moc
nedělám čistě jen knihovničinu, ale i zařizování všech akcí, spravuju stránky, děláme besedy a tak. Je toho hodně ![]()
martinka25 píše: Alex01Tak to máš hezky naplánovanej den.Jéé já taky dělám Oriflame, už jsem nakoupila na Vánoce. A teď už jen budu pomalu dokupovat. Teď v tom posledním katalogu je to čokoládové vajíčko… Tak jsem na něj zvědavá.
Tak já mám v plánu dneska lenošení.
Dala jsem prát pračku, tak alespoň něco udělám za dnešek.
no, mě už včera ten katalog s čokoládovým kelímkem došel a je to jak silná hořká čokoláda, první dojem nic moc, ale na druhý to není špatné ![]()
nonynka8
Tak to ti závidím.
To by se mi líbilo. To je fakt velký rozsah práce a to je zájímavé, zábavně, ale i velká dřina a zodpovědnost. Ale to je relativně v každý práci. Nicméně zní to zajímavě. ![]()
martinka25 píše: popinaTak u mě jsi se nestrefila.Dělám v O2 na výpovědním oddělení.
A copak děláš ty?
tam jsem nedávno chtěla dávat výpověď
ale naštěstí se probrali a nabídli mi solidní tarif, protože když jsem tam volala poprvé, tak mi nějaká holčina vůbec neuměla pomoct a hovor končil ve stylu - „tak když chcete, tak si odejděte, mě je to jedno…“ po druhé mmi volal nějaký klučina a už to šlo. ![]()
nonynka8 já jsem si nikdy nějak nedovedla představit co kniovnice dělají, pro mě to bylo vždycky jen o půjčování knih, když tam dojdu, ale toho je asi povíce, když na to jsou i rekvalifikační kurzy ![]()
nonynka8 píše:
popina A co konkrétně děláš v tom rádiu? Když si ho naladím, tak tě uslyším ?![]()
Dělám tam asistenta programu a produkce - takže řešíme program ve vysílání, promoakce,hostesky atd…Je to moc fajn.Hlavně mam super spolupracovníky
popina píše:nonynka8 píše:Dělám tam asistenta programu a produkce - takže řešíme program ve vysílání, promoakce,hostesky atd…Je to moc fajn.Hlavně mam super spolupracovníky
popina A co konkrétně děláš v tom rádiu? Když si ho naladím, tak tě uslyším ?![]()
to musí být super
kdybych nedělala ve školství, tak bych šla do něčeho takového, baví mě práce s lidma, kde se každý den nedělá to samé (čehož mám teĎ až nad hlavu s pubošama
)
To si právě myslí hodně lidí, že se jen půjčuje. ![]()
Ale jde o zpracování knih, pak balení, zařazení, dělají se granty, získávají peníze, akce pro děti, besedy a tak ![]()
Alex01
Tak to mě mrzí, že ti někdo od nás řek tuhle větu.
Tohle mě vždycky úplně vytočí. Když mi zákazník řekne, že se k němu takhle hnusně někdo choval. Já pak toho člověka vyhledávám a mám sto chutí ho zabít…
Ale jsem ráda, že ti zavolala ještě nějaká holčina a pomohla ti. Od O2 je dost tarifů a lidi se v tom ztrácejí a potřebují pomoct. A od toho by tu měli být operátoři, aby jim pomohli. Najít tarif, který jim bude sedět a ušetří na něm. ![]()
nonynka8
Hele a jak to chodí v malých knihovničkách na vesnici? Tam mají docela pohodičku, ne?
martinka25 píše:
Alex01
Tak to mě mrzí, že ti někdo od nás řek tuhle větu.Tohle mě vždycky úplně vytočí. Když mi zákazník řekne, že se k němu takhle hnusně někdo choval. Já pak toho člověka vyhledávám a mám sto chutí ho zabít…
Ale jsem ráda, že ti zavolala ještě nějaká holčina a pomohla ti. Od O2 je dost tarifů a lidi se v tom ztrácejí a potřebují pomoct. A od toho by tu měli být operátoři, aby jim pomohli. Najít tarif, který jim bude sedět a ušetří na něm.
jako ona to vysloveně neřekla, ale vyznělo to tak. Je fakt, že mi ten klučina pak ušetřil 1000 korun, což je dost! Fakt jsem byla nakrklá a vůbec se mi nechtělo ani platit faktury (které stejně platit musím, ale bylo to vždycky s odporem!!!)
nonynka8 píše:
To si právě myslí hodně lidí, že se jen půjčuje.
Ale jde o zpracování knih, pak balení, zařazení, dělají se granty, získávají peníze, akce pro děti, besedy a tak
tak to je taky dobrý
je fakt, že u nás v knihovně taky majjí hromadu akcí
hlavně pro malé děti, pro školy a myslím že i od nás ze střední tam obšas prváci nebo druháci zajdou na besedu
Alex1
Vůbec se ti nedivím. Jako 1000 je v dnešní době velká částka. Já jsem platila cca. 2000 Kč za telefon. Teď jsem to vyřešila a když to nepřeháním, ta mi přijde cca. 600 Kč za jedno číslo a 300 Kč za to druhé.
Ale kdyby jsi někdy potřebovala poradit, tak stačí napsat. Mile ráda ti poradím. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nonynka8
Tak 2000 k výplatě, to je pěkná cena. To se v dnešní době hodí.:-) a baví tě ta práce?