Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
martinka25 píše:
Alex1
Vůbec se ti nedivím. Jako 1000 je v dnešní době velká částka. Já jsem platila cca. 2000 Kč za telefon. Teď jsem to vyřešila a když to nepřeháním, ta mi přijde cca. 600 Kč za jedno číslo a 300 Kč za to druhé.Ale kdyby jsi někdy potřebovala poradit, tak stačí napsat. Mile ráda ti poradím.
tak to jsem ráda, díky
protože já jsem na toto fakt strašná, nechávám to plynout a pak se nestačím divit ![]()
Alex01
Jo jo to znám.
Člověk to nějak neřeší a zaplatí to, ale když přijde velká faktura, tak to začne řešit. Já to taky takhle měla. ale jednou mi přišla faktura za 3500 a to bylo čoro moro…
Kdyby jsi zase měla velké faktury, tak napiš a koukneme se na to.
Jinak se ještě musím naučit snižovat faktury za Oriflame…
Vždycky prohlížím a objednávám a pak se nestačím divit.
A použiju půlku věcí a zbytek mi tu leží. ![]()
martinka25 píše: Alex01Jo jo to znám.Člověk to nějak neřeší a zaplatí to, ale když přijde velká faktura, tak to začne řešit. Já to taky takhle měla. ale jednou mi přišla faktura za 3500 a to bylo čoro moro…
Kdyby jsi zase měla velké faktury, tak napiš a koukneme se na to.
Jinak se ještě musím naučit snižovat faktury za Oriflame…
Vždycky prohlížím a objednávám a pak se nestačím divit.
A použiju půlku věcí a zbytek mi tu leží.
Jo Oriflame to je jak droga, člověk se podívá a nakupuje co se mu líbí a pak se nestačí divit!! To já se snažím hlídat se, protože z toho, co si vydělám bych si chtěla našetřit na vyzážistický kurz, tak jsem zvědavá kdy na něj budu mít ![]()
popina píše:nonynka8 píše:Já jako malá vždycky zbožňovala knihovny…měla jsem tam takový krásný vnitřní pocit…fakt dost zvláštní
To si právě myslí hodně lidí, že se jen půjčuje.
Ale jde o zpracování knih, pak balení, zařazení, dělají se granty, získávají peníze, akce pro děti, besedy a tak
já dodnes miluju knihovny a knihkupectví, tak krásně to tam voní a je tam klid a strašně ráda si procházím a prohlížím knížky
v knihovně dokážu být klidně i 2 hodiny ![]()
Alex01
To jo no, je to droga.
A kolik takový kurz stojí? To může být dobrý. Člověku bude vědět,jak se líčit, co mu sluší a co ne… mám známé a příbuznou, která vystudovala kosmetickou školu…
Ale po pravdě jen ta moje příbuzná se hezky líčí a je pěkná. Zbytek si ani neumí vytrhat obočí… ![]()
Ahoj snažilky!
Jsem moc ráda že sem narazila na tuto skupinku.Jsem tady dnes poprvé a moc ráda bych se k Vám připojila můžu?
Jinak se jmenuju Katka a je mi 24. s přítelem jsme spolu skoro 5 let a začali jsme snažit tento měsíc a už bych si moooc přála ![]()
martinka25 píše: Alex01To jo no, je to droga.A kolik takový kurz stojí? To může být dobrý. Člověku bude vědět,jak se líčit, co mu sluší a co ne… mám známé a příbuznou, která vystudovala kosmetickou školu…
Ale po pravdě jen ta moje příbuzná se hezky líčí a je pěkná. Zbytek si ani neumí vytrhat obočí…
tady si můžeš vybrat
chhtěla bych asi ten nejdražší, takže mám co dělat
a je fajn, že to bývá v létě, kdy mám volno ![]()
Příspěvek upraven 26.10.11 v 12:50
24kačkač píše:
Ahoj snažilky!
Jsem moc ráda že sem narazila na tuto skupinku.Jsem tady dnes poprvé a moc ráda bych se k Vám připojila můžu?
Jinak se jmenuju Katka a je mi 24. s přítelem jsme spolu skoro 5 let a začali jsme snažit tento měsíc a už bych si moooc přála
ahojky Kačko, vítej mezi námi
![]()
To je fajn! moc děkuji! aspoň si o tom všem mám s kým popovídat…protože jak ste říkaly…všichni chlapi jsou stejní…to neřeš to bude dobrý ![]()
24kačkač píše:
To je fajn! moc děkuji! aspoň si o tom všem mám s kým popovídat…protože jak ste říkaly…všichni chlapi jsou stejní…to neřeš to bude dobrý
oni na to snad mají speciální školení !!! ![]()
24kačkač
Ahojky, vítej.
To je jasné, že se k nám můžeš přidat. Je tu spousta skvělejch holek. ![]()
martinka25 píše: 24kačkačAhojky, vítej.To je jasné, že se k nám můžeš přidat. Je tu spousta skvělejch holek.
Chlapy nic neřeší.
Oni jsou totiž úplně v klidu. A my jsme jen ty hysterky co to řeší. Jo jo Alex oni na to mají specielní školení…
Ale nevím, kde se to školení dělá… Na ZŠ nebo na střední??? Nebo když nastoupí do práce… ![]()
Vítám novou snažilku
¨
No s těma telefonama je to asi u každého podobně. Já měla hroznou zkušenost s t-mobilem ! Málem jsme zaplatili 10.000,– za nic ! Do vyúčtování za internet napsali nesmyslná čísla za stahování a málem jsem se vyvrátila, když jsme to viděla. Naštěstí jsem se nedala a telefonovala snad týden, nakonec se mi omluvili a platila jsem 500,–, takže rozdíl šílený. Ale kdybych se neozvala, musela bych to zaplatit ![]()
Já tím, že jsem na dětském, tak je to veselé, byste nevěřili, co se všechno od těch dětí dovím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já jako malá vždycky zbožňovala knihovny…měla jsem tam takový krásný vnitřní pocit…fakt dost zvláštní