Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
popina
26.10.11 11:58
nonynka8 píše:
To si právě myslí hodně lidí, že se jen půjčuje. :lol:
Ale jde o zpracování knih, pak balení, zařazení, dělají se granty, získávají peníze, akce pro děti, besedy a tak :mrgreen:

Já jako malá vždycky zbožňovala knihovny…měla jsem tam takový krásný vnitřní pocit…fakt dost zvláštní

• Upravit
5801
26.10.11 11:59
martinka25 píše:
Alex1
Vůbec se ti nedivím. Jako 1000 je v dnešní době velká částka. Já jsem platila cca. 2000 Kč za telefon. Teď jsem to vyřešila a když to nepřeháním, ta mi přijde cca. 600 Kč za jedno číslo a 300 Kč za to druhé. :-) Ale kdyby jsi někdy potřebovala poradit, tak stačí napsat. Mile ráda ti poradím. :-)

tak to jsem ráda, díky :kytka: :) protože já jsem na toto fakt strašná, nechávám to plynout a pak se nestačím divit :-D

• načítám...
martinka25
26.10.11 12:04

Alex01

Jo jo to znám. :lol: Člověk to nějak neřeší a zaplatí to, ale když přijde velká faktura, tak to začne řešit. Já to taky takhle měla. ale jednou mi přišla faktura za 3500 a to bylo čoro moro… :pocitac: Kdyby jsi zase měla velké faktury, tak napiš a koukneme se na to. :-) Jinak se ještě musím naučit snižovat faktury za Oriflame… :mrgreen: Vždycky prohlížím a objednávám a pak se nestačím divit. :lol: A použiju půlku věcí a zbytek mi tu leží. :lol:

• Upravit
5801
26.10.11 12:10
martinka25 píše: Alex01Jo jo to znám. :lol: Člověk to nějak neřeší a zaplatí to, ale když přijde velká faktura, tak to začne řešit. Já to taky takhle měla. ale jednou mi přišla faktura za 3500 a to bylo čoro moro… :pocitac: Kdyby jsi zase měla velké faktury, tak napiš a koukneme se na to. :-) Jinak se ještě musím naučit snižovat faktury za Oriflame… :mrgreen: Vždycky prohlížím a objednávám a pak se nestačím divit. :lol: A použiju půlku věcí a zbytek mi tu leží. :lol:

Jo Oriflame to je jak droga, člověk se podívá a nakupuje co se mu líbí a pak se nestačí divit!! To já se snažím hlídat se, protože z toho, co si vydělám bych si chtěla našetřit na vyzážistický kurz, tak jsem zvědavá kdy na něj budu mít :-D

• načítám...
5801
26.10.11 12:11
popina píše:
nonynka8 píše:
To si právě myslí hodně lidí, že se jen půjčuje. :lol:
Ale jde o zpracování knih, pak balení, zařazení, dělají se granty, získávají peníze, akce pro děti, besedy a tak :mrgreen:
Já jako malá vždycky zbožňovala knihovny…měla jsem tam takový krásný vnitřní pocit…fakt dost zvláštní

já dodnes miluju knihovny a knihkupectví, tak krásně to tam voní a je tam klid a strašně ráda si procházím a prohlížím knížky :) v knihovně dokážu být klidně i 2 hodiny :)

• načítám...
martinka25
26.10.11 12:15

Alex01

To jo no, je to droga. :mrgreen: A kolik takový kurz stojí? To může být dobrý. Člověku bude vědět,jak se líčit, co mu sluší a co ne… mám známé a příbuznou, která vystudovala kosmetickou školu… :-) Ale po pravdě jen ta moje příbuzná se hezky líčí a je pěkná. Zbytek si ani neumí vytrhat obočí… :-(

• Upravit
5313
26.10.11 12:21

Ahoj snažilky!
Jsem moc ráda že sem narazila na tuto skupinku.Jsem tady dnes poprvé a moc ráda bych se k Vám připojila můžu?
Jinak se jmenuju Katka a je mi 24. s přítelem jsme spolu skoro 5 let a začali jsme snažit tento měsíc a už bych si moooc přála :-)

• načítám...
5801
26.10.11 12:46
martinka25 píše: Alex01To jo no, je to droga. :mrgreen: A kolik takový kurz stojí? To může být dobrý. Člověku bude vědět,jak se líčit, co mu sluší a co ne… mám známé a příbuznou, která vystudovala kosmetickou školu… :-) Ale po pravdě jen ta moje příbuzná se hezky líčí a je pěkná. Zbytek si ani neumí vytrhat obočí… :-(

http://www.avs.cz/kurzy.html

tady si můžeš vybrat :) chhtěla bych asi ten nejdražší, takže mám co dělat :wink: a je fajn, že to bývá v létě, kdy mám volno :)

Příspěvek upraven 26.10.11 v 12:50

• načítám...
5801
26.10.11 12:46
24kačkač píše:
Ahoj snažilky!
Jsem moc ráda že sem narazila na tuto skupinku.Jsem tady dnes poprvé a moc ráda bych se k Vám připojila můžu?
Jinak se jmenuju Katka a je mi 24. s přítelem jsme spolu skoro 5 let a začali jsme snažit tento měsíc a už bych si moooc přála :-)

ahojky Kačko, vítej mezi námi :) :kytka:

• načítám...
5313
26.10.11 12:50

To je fajn! moc děkuji! aspoň si o tom všem mám s kým popovídat…protože jak ste říkaly…všichni chlapi jsou stejní…to neřeš to bude dobrý :roll:

• načítám...
5801
26.10.11 12:51
24kačkač píše:
To je fajn! moc děkuji! aspoň si o tom všem mám s kým popovídat…protože jak ste říkaly…všichni chlapi jsou stejní…to neřeš to bude dobrý :roll:

oni na to snad mají speciální školení !!! :mrgreen:

• načítám...
martinka25
26.10.11 12:51

24kačkač

Ahojky, vítej. :kytka: To je jasné, že se k nám můžeš přidat. Je tu spousta skvělejch holek. :dance:

• Upravit
5801
26.10.11 12:53
martinka25 píše: 24kačkačAhojky, vítej. :kytka: To je jasné, že se k nám můžeš přidat. Je tu spousta skvělejch holek. :dance:
:palec: :palec:
  • načítám...
martinka25
26.10.11 12:53

Chlapy nic neřeší. :mrgreen: Oni jsou totiž úplně v klidu. A my jsme jen ty hysterky co to řeší. Jo jo Alex oni na to mají specielní školení… :mrgreen: Ale nevím, kde se to školení dělá… Na ZŠ nebo na střední??? Nebo když nastoupí do práce… :mrgreen:

• Upravit
1920
26.10.11 12:54

Vítám novou snažilku :mavam: :kytka: ¨
No s těma telefonama je to asi u každého podobně. Já měla hroznou zkušenost s t-mobilem ! Málem jsme zaplatili 10.000,– za nic ! Do vyúčtování za internet napsali nesmyslná čísla za stahování a málem jsem se vyvrátila, když jsme to viděla. Naštěstí jsem se nedala a telefonovala snad týden, nakonec se mi omluvili a platila jsem 500,–, takže rozdíl šílený. Ale kdybych se neozvala, musela bych to zaplatit :cert:
Já tím, že jsem na dětském, tak je to veselé, byste nevěřili, co se všechno od těch dětí dovím :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie