Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
martinka25 píše:
Ahoj holky, včera jsem se sem už nedostala. Tak to napravuji hned dneska.Tak jak jste se dneska vyspali a jak to jde v práci? Já jdu do práce už zítra. Tak jsem zvědavá, co tam na mě zase vyskočí za ty tři dny, co jsem tam nebyla…
no, já mám dneska volno, tak se trošku flákám ![]()
martinka25 píše: Alex01Tak to je dobře, tak to má být.A máš plán na dnešek?
odpoledne kafe s kamoškou a roznesu katalogy Oriflame ženským, ať naobjednávají pomalu dárečky na vánoce
a možná vyperu 1 nebo 2 praačky
a co ty máš v plánu, když taky nejdeš do práce? ![]()
holky, to se máte že máte dneska free.....co děláte? Tipuju učitelky, když jsou dneska podzimní prázky.Nebo jsem se spletla??
popina píše:
holky, to se máte že máte dneska free.....co děláte? Tipuju učitelky, když jsou dneska podzimní prázky.Nebo jsem se spletla??
u mě jsi to tipla srávně
a co děláš ty?
Alex01
Tak to máš hezky naplánovanej den.
Jéé já taky dělám Oriflame, už jsem nakoupila na Vánoce. A teď už jen budu pomalu dokupovat. Teď v tom posledním katalogu je to čokoládové vajíčko… Tak jsem na něj zvědavá.
Tak já mám v plánu dneska lenošení.
Dala jsem prát pračku, tak alespoň něco udělám za dnešek. ![]()
popina
Tak u mě jsi se nestrefila.
Dělám v O2 na výpovědním oddělení.
A copak děláš ty?
aháá…tak jsem špatně tipovala
To je jedno. Jen mě to tak napadlo ve spojení s těma prázdninama. Já dělám v Hitrádiu FM Plus
Tak já se hlásím, že jsem taky v práci, i když zrovna na te rekvalifikaci. Jinak pracuji jako knihovnice na dětském oddělení ![]()
nonynka8 píše:
Tak já se hlásím, že jsem taky v práci, i když zrovna na te rekvalifikaci. Jinak pracuji jako knihovnice na dětském oddělení
Co děláš za rekvalifikaci??
popina píše:nonynka8 píše:Co děláš za rekvalifikaci??
Tak já se hlásím, že jsem taky v práci, i když zrovna na te rekvalifikaci. Jinak pracuji jako knihovnice na dětském oddělení
Zase na knihovnici, jako by si zvyšuji vzdělání v tomhle oboru, je to na půl roku, takže budu jezdit do dubna 2012
Pomůže mi to v tom, že se pro mě pak může líp najít místo v práci. Jsem tam totiž jako zástup za mateřskou, víš? Takže na 3 roky to mám ještě. A hlavně je to o skoro 2000 navíc k výplatě ![]()
popina A co konkrétně děláš v tom rádiu? Když si ho naladím, tak tě uslyším ?
![]()
popinka
Tak to máš zajímavou práci.
To může být hezká práce… Určitě lepší, než ta moje. ![]()
Ahoj holčiny,tak koukám,že se nám diskuze pěkně rozjela
když už jste u toho bližšího seznamování,tak mě 25, jsme z Prahy a pracuju v servisu v MB jako jako recepční, fakturantka atd
Jinak u mě malinká změna, začínáme zvolňovat ve snažení, kvůli tomu,že začínáme vyřizovat hypotéku,tak aby nám jí dali. Trošku mě to mrzí,ale bydlení je důležitý. Ale nemyslete si na druhou kolej to snažení neodsouváme ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, včera jsem se sem už nedostala. Tak to napravuji hned dneska.
Tak jak jste se dneska vyspali a jak to jde v práci? Já jdu do práce už zítra. Tak jsem zvědavá, co tam na mě zase vyskočí za ty tři dny, co jsem tam nebyla…