Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
martinka25
26.10.11 10:28

Ahoj holky, včera jsem se sem už nedostala. Tak to napravuji hned dneska. :-) Tak jak jste se dneska vyspali a jak to jde v práci? Já jdu do práce už zítra. Tak jsem zvědavá, co tam na mě zase vyskočí za ty tři dny, co jsem tam nebyla… :nevim:

• Upravit
5801
26.10.11 10:35
martinka25 píše:
Ahoj holky, včera jsem se sem už nedostala. Tak to napravuji hned dneska. :-) Tak jak jste se dneska vyspali a jak to jde v práci? Já jdu do práce už zítra. Tak jsem zvědavá, co tam na mě zase vyskočí za ty tři dny, co jsem tam nebyla… :nevim:

no, já mám dneska volno, tak se trošku flákám :)

• načítám...
martinka25
26.10.11 10:37

Alex01

Tak to je dobře, tak to má být. :dance: A máš plán na dnešek?

• Upravit
5801
26.10.11 10:42
martinka25 píše: Alex01Tak to je dobře, tak to má být. :dance: A máš plán na dnešek?

odpoledne kafe s kamoškou a roznesu katalogy Oriflame ženským, ať naobjednávají pomalu dárečky na vánoce :) a možná vyperu 1 nebo 2 praačky

a co ty máš v plánu, když taky nejdeš do práce? :)

• načítám...
popina
26.10.11 10:48

holky, to se máte že máte dneska free.....co děláte? Tipuju učitelky, když jsou dneska podzimní prázky.Nebo jsem se spletla??

• Upravit
5801
26.10.11 10:49
popina píše:
holky, to se máte že máte dneska free.....co děláte? Tipuju učitelky, když jsou dneska podzimní prázky.Nebo jsem se spletla??

u mě jsi to tipla srávně :) a co děláš ty?

• načítám...
martinka25
26.10.11 10:52

Alex01

Tak to máš hezky naplánovanej den. :-) Jéé já taky dělám Oriflame, už jsem nakoupila na Vánoce. A teď už jen budu pomalu dokupovat. Teď v tom posledním katalogu je to čokoládové vajíčko… Tak jsem na něj zvědavá. :dance: Tak já mám v plánu dneska lenošení. :lol: Dala jsem prát pračku, tak alespoň něco udělám za dnešek. :mrgreen:

• Upravit
martinka25
26.10.11 10:53

popina

Tak u mě jsi se nestrefila. :-) Dělám v O2 na výpovědním oddělení. :-) A copak děláš ty?

• Upravit
popina
26.10.11 11:00

aháá…tak jsem špatně tipovala :-) To je jedno. Jen mě to tak napadlo ve spojení s těma prázdninama. Já dělám v Hitrádiu FM Plus

• Upravit
1920
26.10.11 11:13

Tak já se hlásím, že jsem taky v práci, i když zrovna na te rekvalifikaci. Jinak pracuji jako knihovnice na dětském oddělení :kytka:

• načítám...
popina
26.10.11 11:14
nonynka8 píše:
Tak já se hlásím, že jsem taky v práci, i když zrovna na te rekvalifikaci. Jinak pracuji jako knihovnice na dětském oddělení :kytka:

Co děláš za rekvalifikaci??

• Upravit
1920
26.10.11 11:18
popina píše:
nonynka8 píše:
Tak já se hlásím, že jsem taky v práci, i když zrovna na te rekvalifikaci. Jinak pracuji jako knihovnice na dětském oddělení :kytka:
Co děláš za rekvalifikaci??

Zase na knihovnici, jako by si zvyšuji vzdělání v tomhle oboru, je to na půl roku, takže budu jezdit do dubna 2012 :roll: Pomůže mi to v tom, že se pro mě pak může líp najít místo v práci. Jsem tam totiž jako zástup za mateřskou, víš? Takže na 3 roky to mám ještě. A hlavně je to o skoro 2000 navíc k výplatě :dance:

• načítám...
1920
26.10.11 11:20

popina A co konkrétně děláš v tom rádiu? Když si ho naladím, tak tě uslyším ? :dance: :pankac:

• načítám...
martinka25
26.10.11 11:25

popinka

Tak to máš zajímavou práci. :-) To může být hezká práce… Určitě lepší, než ta moje. :mrgreen:

• Upravit
1103
26.10.11 11:25

Ahoj holčiny,tak koukám,že se nám diskuze pěkně rozjela :lol: když už jste u toho bližšího seznamování,tak mě 25, jsme z Prahy a pracuju v servisu v MB jako jako recepční, fakturantka atd
Jinak u mě malinká změna, začínáme zvolňovat ve snažení, kvůli tomu,že začínáme vyřizovat hypotéku,tak aby nám jí dali. Trošku mě to mrzí,ale bydlení je důležitý. Ale nemyslete si na druhou kolej to snažení neodsouváme :-P

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+