Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5801
25.10.11 17:43
nonynka8 píše:
To jo, za tohle jsem byla fakt ráda. Je zvláštní, že do té doby jsem vůbec nic o tomhle nevěděla, a jak se to během krátké doby obrátilo a já věděla vše :zed: . Ale mám skvělého manžu, takže se mě pořád snaží rozveselit, takže mu vděčím i za to, že jsem se z toho tak rychle dostala :-)

jj mě můj chlap taky moc pomohl :) holky já se dneska loučím, mrknu sem možná ještě večer, tak pište ať mám co dočítat :) :mavam:

• načítám...
martinka25
25.10.11 17:44
Alex01 píše:
martinka25 píše:
nonynka8 píše:
Alex01 píše:
nonynka8 píše:
Alex01 píše:
nonynka8 píše:
Ahojky holky. Můžu mezi vás? :oops: Už jsem v několika diskuzích a bohužel ne pořád v té, kde je těhotenství jisté. Takže jsem zase na začátku snažení :-) Jinak jsem Soňa :kytka:
Ahojky Soni, myslíš, že my ti těhotenství zaručíme? ;) Tak to jsem ve správné skupině ;) já jsem Martina :kytka:
Děkuji za přijetí.
No, moc bych byla ráda, kdybysme si co nejdříve vzájemně ukazovaly na testech //. :wink:
My se s manžou snažíme od června. A taky jsem si říkala, v červenci už budu těhotná. Hm, a ono bohužel nic. Až minulý měsíc MS nepřišla, na testu //, takže štěstí velké, ale pořád jsem byla pořád na pochybách. Mimi tam bylo, ale bohužel odešlo. Takže proto jsem tu mezi vámi, a doufám, že nám to brzo vyjde!!!! :kytka:
tak to mě mrzí, že mimi odešlo!!! :hug: a vyčistila se děloha sama nebo jis musela na revizi?
jj, všechno se samo upravilo, ale řeknu vám, ta bolest byla šílená, zrovna jsem jela busem z Olomouce a myslela jsem, že polezu po stropě. Ale zase jsem ráda, že jsem nemusela na revizi. :dance: Já jsem z Jeseníku
Tak to muselo být děsný. Neumím si to představit, jelikož jsem nezažila, ale lituji tě. :hug: Jéé do Jeseníků jezdíme s přítelem na dovolenou. :lol: Ale letos jsme nebyli, jelikož jsem nemohla kvůli práci… :-? Děvčata, dneska mi řekla gynekoložka, že mám ureoplasmu… :poblion: Ach jo. Už jsem jí jednou měla a zase se mi vrátila.
co to je? 8-o

Ureoplasmu má velká část populace. aniž by třeba něco tušili nebo věděli. U někoho to způsobuje neplodnost. U mě to má příznaky jako zánět močových cešst. Myslela jsem, že mám zánět, ale ne, raději jsem šla i na gynekologii a ze stěrů na to přišla. Ale bohužel někteří gynekologové to neřeší a pak to řeší až v CARu atd. To mi bylo řečeno… a klidně to člověk může mít v sobě 5 let a nic neví… Prevít jeden. Zaplať pánbůh za moji gynekoložku. Že se ve všem ráda šťourá a zjišťuje. :mrgreen:

• Upravit
martinka25
25.10.11 17:44
Alex01 píše:
nonynka8 píše:
To jo, za tohle jsem byla fakt ráda. Je zvláštní, že do té doby jsem vůbec nic o tomhle nevěděla, a jak se to během krátké doby obrátilo a já věděla vše :zed: . Ale mám skvělého manžu, takže se mě pořád snaží rozveselit, takže mu vděčím i za to, že jsem se z toho tak rychle dostala :-)
jj mě můj chlap taky moc pomohl :) holky já se dneska loučím, mrknu sem možná ještě večer, tak pište ať mám co dočítat :) :mavam:

OK tak jo. :hug: Tak zatím pa :mavam:

• Upravit
1920
25.10.11 17:45

Ale snažit se můžete ne? To ničemu nevadí, nebo bereš nějaké léky?

• načítám...
martinka25
25.10.11 17:46
Alex01 píše:
martinka25 píše:
Alex01 píše:
martinka25 píše:
Alex01 píše:
určitě ve svém okolí takové centrum máš :) odkud jsi? Ale tyho potřebovat nebudeš ;)
Jsem z Ústí nad Labem. Tak nevím, jestli tu něco je. A hlavně jsem četla, že ta Brněnská je kvalitní a dobrá. Dneska jsem byla na gynekologii s tím, že už 5 dní za sebou mám ovu. :nevim: A to byly ty proužky stejně silné. Tak jí to přišlo divný. :-( ale říkala mi, že je úplně zbytečné řešit ovu, jelikož to akorát člověka stresuje a jen na to počítání se soustředí. Tak prý na to nemám myslet a nic nemám používat a bude to dobrý.:-) Tak jsem na to zvědavá… :-) Asi na tom něco bude.
v Ústí určitě něco bude a kdyžtak máš blízko Prahu a tam je výběr velký :) ale takové věci bych teď neřešila být tebou ;).
Paní doktorka má pravdu a ví co říká, ovu neovu, prostě sexujte ob den a je to ;)
V Praze toho bude dost.:-) Ale tak budeme sexovat ob den, až se nám bude prášit za patama a bude to. :mrgreen: Tak to jsem na toho svého zvědavá… :dance:
mám známé co to tak dělali a za 2 měsíce byli těhotní :dance:

Tak snad nám to taky půjde rychle. :dance: ale realita je určitě jiná… A ještě ta pitomá ureoplasma… :pocitac:

• Upravit
martinka25
25.10.11 17:48
nonynka8 píše:

Ještě že máš tak skvělého chlapa. To každá ženská nemá. :kytka: Ty jo,já se vždycky nevyznám kdo komu a kdy píše. Tahle diskuze mi přijde trošku nepřehledná, ale možná jde o zvyk… :dance:

• Upravit
1920
25.10.11 17:51

Taky se v tom trošku motám, navrhla bych moc „necitovat“ ale zvýrazňovat, komu píšeme :huban:

• načítám...
martinka25
25.10.11 17:53
nonynka8 píše:
Ale snažit se můžete ne? To ničemu nevadí, nebo bereš nějaké léky?

No s tou ureoplasmou bych měla se první vyléčit a pak se o něco pokoušet…:-( Což mě zase zabere měsíc. A měsíc snažení v háji mě fakt štve. Ale ten můj je v pohodě a jeho semeno si alespoň odpočine. :mrgreen: To uvítá.

• Upravit
1920
25.10.11 17:54

Ještě jednou děkuji za přijetí, já pomaličku budu odcházet z práce. Zítra mě čeká další cesta do Olomouce a vstávání v 04.30, bus mi jede v půl šesté. Uff, jsem si tu rekvalifikaci měla pořádně rozmyslet :think: :roll: :mrgreen:

• načítám...
martinka25
25.10.11 17:54

nonynka8

Tak já to budu psát takhle.:-) Je to lepší?

• Upravit
1920
25.10.11 17:55
martinka25 píše:
nonynka8 píše:
Ale snažit se můžete ne? To ničemu nevadí, nebo bereš nějaké léky?
No s tou ureoplasmou bych měla se první vyléčit a pak se o něco pokoušet…:-( Což mě zase zabere měsíc. A měsíc snažení v háji mě fakt štve. Ale ten můj je v pohodě a jeho semeno si alespoň odpočine. :mrgreen: To uvítá.

Ježiš, to je hezká věta :mrgreen: Ale ten můj je v pohodě a jeho semeno si alespoň odpočine

• načítám...
1920
25.10.11 17:55

martinka25
Super :kytka:

• načítám...
martinka25
25.10.11 17:57

Takhle brzo vstávat… 8-o Tak to by se mi nechtělo… já jse teď ještě jeden den na nemocenské a chci jít o týden dřív do práce, tak zítra budu chtít uschopnit, tak snad to půjde… :dance: ach to jsem ale workoholik… Ne dělám si srandu. Ale i když jsem doma, tak jsem částí mozku v práci… :lol:

• Upravit
martinka25
25.10.11 17:58

nonynka8
Tak teď se v tom krásně vyznám. :kytka: Předtím jsem to muselahledat na celé stránce. Pořád nahoru a dolů…

• Upravit
1920
25.10.11 17:59

Marti, no já musím, je to na prd. Ono je to z Jesu snad kamkoliv daleko :mrgreen: Ale celý den zabitý, fakt. Se vždycky nemůžu dočkat víkendu :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+