Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nonynka8 píše:
To jo, za tohle jsem byla fakt ráda. Je zvláštní, že do té doby jsem vůbec nic o tomhle nevěděla, a jak se to během krátké doby obrátilo a já věděla vše. Ale mám skvělého manžu, takže se mě pořád snaží rozveselit, takže mu vděčím i za to, že jsem se z toho tak rychle dostala
jj mě můj chlap taky moc pomohl
holky já se dneska loučím, mrknu sem možná ještě večer, tak pište ať mám co dočítat
![]()
Alex01 píše:martinka25 píše:co to je?nonynka8 píše:Tak to muselo být děsný. Neumím si to představit, jelikož jsem nezažila, ale lituji tě.Alex01 píše:jj, všechno se samo upravilo, ale řeknu vám, ta bolest byla šílená, zrovna jsem jela busem z Olomouce a myslela jsem, že polezu po stropě. Ale zase jsem ráda, že jsem nemusela na revizi.nonynka8 píše:tak to mě mrzí, že mimi odešlo!!!Alex01 píše:Děkuji za přijetí.nonynka8 píše:Ahojky Soni, myslíš, že my ti těhotenství zaručíme?
Ahojky holky. Můžu mezi vás?Už jsem v několika diskuzích a bohužel ne pořád v té, kde je těhotenství jisté. Takže jsem zase na začátku snažení
Jinak jsem Soňa
Tak to jsem ve správné skupině
já jsem Martina
No, moc bych byla ráda, kdybysme si co nejdříve vzájemně ukazovaly na testech //.
My se s manžou snažíme od června. A taky jsem si říkala, v červenci už budu těhotná. Hm, a ono bohužel nic. Až minulý měsíc MS nepřišla, na testu //, takže štěstí velké, ale pořád jsem byla pořád na pochybách. Mimi tam bylo, ale bohužel odešlo. Takže proto jsem tu mezi vámi, a doufám, že nám to brzo vyjde!!!!a vyčistila se děloha sama nebo jis musela na revizi?
Já jsem z Jeseníku
Jéé do Jeseníků jezdíme s přítelem na dovolenou.
Ale letos jsme nebyli, jelikož jsem nemohla kvůli práci…
Děvčata, dneska mi řekla gynekoložka, že mám ureoplasmu…
Ach jo. Už jsem jí jednou měla a zase se mi vrátila.
Ureoplasmu má velká část populace. aniž by třeba něco tušili nebo věděli. U někoho to způsobuje neplodnost. U mě to má příznaky jako zánět močových cešst. Myslela jsem, že mám zánět, ale ne, raději jsem šla i na gynekologii a ze stěrů na to přišla. Ale bohužel někteří gynekologové to neřeší a pak to řeší až v CARu atd. To mi bylo řečeno… a klidně to člověk může mít v sobě 5 let a nic neví… Prevít jeden. Zaplať pánbůh za moji gynekoložku. Že se ve všem ráda šťourá a zjišťuje. ![]()
Alex01 píše:nonynka8 píše:jj mě můj chlap taky moc pomohl
To jo, za tohle jsem byla fakt ráda. Je zvláštní, že do té doby jsem vůbec nic o tomhle nevěděla, a jak se to během krátké doby obrátilo a já věděla vše. Ale mám skvělého manžu, takže se mě pořád snaží rozveselit, takže mu vděčím i za to, že jsem se z toho tak rychle dostala
holky já se dneska loučím, mrknu sem možná ještě večer, tak pište ať mám co dočítat
![]()
OK tak jo.
Tak zatím pa ![]()
Ale snažit se můžete ne? To ničemu nevadí, nebo bereš nějaké léky?
Alex01 píše:martinka25 píše:mám známé co to tak dělali a za 2 měsíce byli těhotníAlex01 píše:V Praze toho bude dost.:-) Ale tak budeme sexovat ob den, až se nám bude prášit za patama a bude to.martinka25 píše:v Ústí určitě něco bude a kdyžtak máš blízko Prahu a tam je výběr velkýAlex01 píše:Jsem z Ústí nad Labem. Tak nevím, jestli tu něco je. A hlavně jsem četla, že ta Brněnská je kvalitní a dobrá. Dneska jsem byla na gynekologii s tím, že už 5 dní za sebou mám ovu.
určitě ve svém okolí takové centrum mášodkud jsi? Ale tyho potřebovat nebudeš
A to byly ty proužky stejně silné. Tak jí to přišlo divný.
ale říkala mi, že je úplně zbytečné řešit ovu, jelikož to akorát člověka stresuje a jen na to počítání se soustředí. Tak prý na to nemám myslet a nic nemám používat a bude to dobrý.:-) Tak jsem na to zvědavá…
Asi na tom něco bude.
ale takové věci bych teď neřešila být tebou
.
Paní doktorka má pravdu a ví co říká, ovu neovu, prostě sexujte ob den a je toTak to jsem na toho svého zvědavá…
Tak snad nám to taky půjde rychle.
ale realita je určitě jiná… A ještě ta pitomá ureoplasma… ![]()
nonynka8 píše:
Ještě že máš tak skvělého chlapa. To každá ženská nemá.
Ty jo,já se vždycky nevyznám kdo komu a kdy píše. Tahle diskuze mi přijde trošku nepřehledná, ale možná jde o zvyk… ![]()
Taky se v tom trošku motám, navrhla bych moc „necitovat“ ale zvýrazňovat, komu píšeme ![]()
nonynka8 píše:
Ale snažit se můžete ne? To ničemu nevadí, nebo bereš nějaké léky?
No s tou ureoplasmou bych měla se první vyléčit a pak se o něco pokoušet…:-( Což mě zase zabere měsíc. A měsíc snažení v háji mě fakt štve. Ale ten můj je v pohodě a jeho semeno si alespoň odpočine.
To uvítá.
Ještě jednou děkuji za přijetí, já pomaličku budu odcházet z práce. Zítra mě čeká další cesta do Olomouce a vstávání v 04.30, bus mi jede v půl šesté. Uff, jsem si tu rekvalifikaci měla pořádně rozmyslet
![]()
martinka25 píše:nonynka8 píše:No s tou ureoplasmou bych měla se první vyléčit a pak se o něco pokoušet…:-( Což mě zase zabere měsíc. A měsíc snažení v háji mě fakt štve. Ale ten můj je v pohodě a jeho semeno si alespoň odpočine.
Ale snažit se můžete ne? To ničemu nevadí, nebo bereš nějaké léky?To uvítá.
Ježiš, to je hezká věta
Ale ten můj je v pohodě a jeho semeno si alespoň odpočine
Takhle brzo vstávat…
Tak to by se mi nechtělo… já jse teď ještě jeden den na nemocenské a chci jít o týden dřív do práce, tak zítra budu chtít uschopnit, tak snad to půjde…
ach to jsem ale workoholik… Ne dělám si srandu. Ale i když jsem doma, tak jsem částí mozku v práci… ![]()
nonynka8
Tak teď se v tom krásně vyznám.
Předtím jsem to muselahledat na celé stránce. Pořád nahoru a dolů…
Marti, no já musím, je to na prd. Ono je to z Jesu snad kamkoliv daleko
Ale celý den zabitý, fakt. Se vždycky nemůžu dočkat víkendu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat