Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
martinka25
25.10.11 17:59

Nonynka8

Ježiš, to je hezká věta Ale ten můj je v pohodě a jeho semeno si alespoň odpočine

Líbí se ti tato věta… :mrgreen: Taková ze života. :mrgreen:

• Upravit
martinka25
25.10.11 18:02

nonynka8To ti věřím, že se těšíš na víkend. :-) To musí být unavující takhle celý den poletovat… To já jsem od pondělí do práce v práci a v sobotu mám dálkově VOŠ a taky už toho mám plné zuby… Takže vím, jak ti je… :hug:

• Upravit
1920
25.10.11 18:06

Já mám právě dvě směny, odpol. a ranní, takže z té odpolední, když končím v půl sedmé, je to chuťovka vstávat takhle brzo, no a ještě zvládnout :hug: , to je někdy nadlidský výkon :mrgreen: Tak já teda dneska už fakt končím, hezky se všechny :hug: , ať máme co rozebírat :huban:

• načítám...
martinka25
25.10.11 18:14

nonynka8
Tak to já mám také několik směn, tak vím, jaké to máš těžký… tak zase přijď, ať máme co rozebírat. :dance: Já tu budu každý den. Někdy dříve a někdy později. Ale 100% několikrát denně sem nakouknu. :lol:

• Upravit
5801
25.10.11 18:59

holky, já jsem v práci každý den tak do tří hodin, takže pohoda, ale s chlapem se vidíme strašně málo, jetdí po fuškách po republice, což nám snažení značně komplikuje, ale snaží se aspoň v období plodných dnů být k dispozici, není to sice ideální, radši bych fakt jistila od posledního dne ms každý druhý den, ale to se nám hned tak nepovede…

• načítám...
martinka25
25.10.11 19:32

Alex01

Tak to máš dobrý v práci. Ale zase je blbý, že tvůj manžel takhle jezdí po ČR. Ale je dobrý, že se snaží jezdit na plodné dny. To je fakt pěkný. :-) To jen tak nějakej chlap by neudělal. Já to mám dobrý, můj přítel pracuje doma, tak to je v pohodě. jen já to brzdím svojí prací… :roll:

• Upravit
5801
25.10.11 19:51
martinka25 píše: Alex01Tak to máš dobrý v práci. Ale zase je blbý, že tvůj manžel takhle jezdí po ČR. Ale je dobrý, že se snaží jezdit na plodné dny. To je fakt pěkný. :-) To jen tak nějakej chlap by neudělal. Já to mám dobrý, můj přítel pracuje doma, tak to je v pohodě. jen já to brzdím svojí prací… :roll:

jj taky si říkám, že je to zlatý chlap, který by, když řeknu že teď musíme, takhle šel :) vy se doma máte problém setkat? co děláš?

• načítám...
5732
25.10.11 20:14

Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Snažíme se teda od října, ale nevypadá to, takže se přesouváme do listopadu. V říjnové diskuzi jsou už holky hodně těhu a řeší se jiná témata. Nebude vám to vadit? Už jste solidně rozjeté :mrgreen:

• načítám...
popina
25.10.11 20:16
Fialik píše:
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Snažíme se teda od října, ale nevypadá to, takže se přesouváme do listopadu. V říjnové diskuzi jsou už holky hodně těhu a řeší se jiná témata. Nebude vám to vadit? Už jste solidně rozjeté :mrgreen:

AHoj,to je jasný - jen se přidej. Já napřed myslela že začneme až v listopadu nebo v prosinci a začali jsme už v říjnu :-D Ale taky teda nevím,nevím

• Upravit
5732
25.10.11 20:22

Já jsem včera v záchvatu testila (26DC) a objevil se duch sice až po 9 hodinách, takže to asi ani neplatí, ale stejně jsem byla šílená :dance: no a dneska jsem testla znovu a vymetýno, bílé jako sníh. Takže počkáme na MS a znovu na to.

• načítám...
829
25.10.11 20:52

Holky, jak dlouho po otěhotnění se to pozná na testu? Je to v řádu dní a nebo ty tři týdny minimálně? Já jsem to tenkrát tak nějak tušila, že jsem těhotná, začala se mi motávat v posilovně z ničeho nic hlava a i další příznaky a velmi brzy, dokonce mi ani doktor ještě tenkrát nevypsal průkazku, že je to brzy. Jinak jsem od Brna, ale asi za pár let 3-4 se budeme stěhovat na Kyjovsko

• načítám...
martinka25
25.10.11 21:41
Fialik píše:
Já jsem včera v záchvatu testila (26DC) a objevil se duch sice až po 9 hodinách, takže to asi ani neplatí, ale stejně jsem byla šílená :dance: no a dneska jsem testla znovu a vymetýno, bílé jako sníh. Takže počkáme na MS a znovu na to.

Ahojky, to je jasé, že se k nám budeš moc přidat. :kytka: Budeme moc rádi.:-)

• Upravit
1920
26.10.11 09:53

Ahojky holky. Vítám novou snažilku! :kytka: Tak já jsem úspěšně dorazila do Ol. a už se „učíme“ :-) Včera bylo ještě :hug: , tak doufám, že už z toho konečně něco bude. :dance:
ledmed co se týče těch testů, mělo by to jít vidět co nejdříve po vynechané MS. Já jsem testila hned druhý den po vynechání a pidi ducha jsem tam měla, pak postupně sílil :wink:

• načítám...
5801
26.10.11 10:08
ledmed píše:
Holky, jak dlouho po otěhotnění se to pozná na testu? Je to v řádu dní a nebo ty tři týdny minimálně? Já jsem to tenkrát tak nějak tušila, že jsem těhotná, začala se mi motávat v posilovně z ničeho nic hlava a i další příznaky a velmi brzy, dokonce mi ani doktor ještě tenkrát nevypsal průkazku, že je to brzy. Jinak jsem od Brna, ale asi za pár let 3-4 se budeme stěhovat na Kyjovsko

testovat můžeš už první den když čekáš menses, ale spíš tak 2-3 dyn po vynechání aby byly // hezčí ;) i když duch stačí, co si budeme povídat :) :palec:

• načítám...
5801
26.10.11 10:09
Fialik píše:
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Snažíme se teda od října, ale nevypadá to, takže se přesouváme do listopadu. V říjnové diskuzi jsou už holky hodně těhu a řeší se jiná témata. Nebude vám to vadit? Už jste solidně rozjeté :mrgreen:

ahojky, vítej, klidně se připoj aspoň nás bude víc a můžeme se podporovat :) :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+