Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nonynka8To ti věřím, že se těšíš na víkend.
To musí být unavující takhle celý den poletovat… To já jsem od pondělí do práce v práci a v sobotu mám dálkově VOŠ a taky už toho mám plné zuby… Takže vím, jak ti je… ![]()
Já mám právě dvě směny, odpol. a ranní, takže z té odpolední, když končím v půl sedmé, je to chuťovka vstávat takhle brzo, no a ještě zvládnout
, to je někdy nadlidský výkon
Tak já teda dneska už fakt končím, hezky se všechny
, ať máme co rozebírat ![]()
nonynka8
Tak to já mám také několik směn, tak vím, jaké to máš těžký… tak zase přijď, ať máme co rozebírat.
Já tu budu každý den. Někdy dříve a někdy později. Ale 100% několikrát denně sem nakouknu. ![]()
holky, já jsem v práci každý den tak do tří hodin, takže pohoda, ale s chlapem se vidíme strašně málo, jetdí po fuškách po republice, což nám snažení značně komplikuje, ale snaží se aspoň v období plodných dnů být k dispozici, není to sice ideální, radši bych fakt jistila od posledního dne ms každý druhý den, ale to se nám hned tak nepovede…
Alex01
Tak to máš dobrý v práci. Ale zase je blbý, že tvůj manžel takhle jezdí po ČR. Ale je dobrý, že se snaží jezdit na plodné dny. To je fakt pěkný.
To jen tak nějakej chlap by neudělal. Já to mám dobrý, můj přítel pracuje doma, tak to je v pohodě. jen já to brzdím svojí prací… ![]()
martinka25 píše: Alex01Tak to máš dobrý v práci. Ale zase je blbý, že tvůj manžel takhle jezdí po ČR. Ale je dobrý, že se snaží jezdit na plodné dny. To je fakt pěkný.To jen tak nějakej chlap by neudělal. Já to mám dobrý, můj přítel pracuje doma, tak to je v pohodě. jen já to brzdím svojí prací…
jj taky si říkám, že je to zlatý chlap, který by, když řeknu že teď musíme, takhle šel
vy se doma máte problém setkat? co děláš?
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Snažíme se teda od října, ale nevypadá to, takže se přesouváme do listopadu. V říjnové diskuzi jsou už holky hodně těhu a řeší se jiná témata. Nebude vám to vadit? Už jste solidně rozjeté ![]()
Fialik píše:
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Snažíme se teda od října, ale nevypadá to, takže se přesouváme do listopadu. V říjnové diskuzi jsou už holky hodně těhu a řeší se jiná témata. Nebude vám to vadit? Už jste solidně rozjeté
AHoj,to je jasný - jen se přidej. Já napřed myslela že začneme až v listopadu nebo v prosinci a začali jsme už v říjnu
Ale taky teda nevím,nevím
Já jsem včera v záchvatu testila (26DC) a objevil se duch sice až po 9 hodinách, takže to asi ani neplatí, ale stejně jsem byla šílená
no a dneska jsem testla znovu a vymetýno, bílé jako sníh. Takže počkáme na MS a znovu na to.
Holky, jak dlouho po otěhotnění se to pozná na testu? Je to v řádu dní a nebo ty tři týdny minimálně? Já jsem to tenkrát tak nějak tušila, že jsem těhotná, začala se mi motávat v posilovně z ničeho nic hlava a i další příznaky a velmi brzy, dokonce mi ani doktor ještě tenkrát nevypsal průkazku, že je to brzy. Jinak jsem od Brna, ale asi za pár let 3-4 se budeme stěhovat na Kyjovsko
Fialik píše:
Já jsem včera v záchvatu testila (26DC) a objevil se duch sice až po 9 hodinách, takže to asi ani neplatí, ale stejně jsem byla šílenáno a dneska jsem testla znovu a vymetýno, bílé jako sníh. Takže počkáme na MS a znovu na to.
Ahojky, to je jasé, že se k nám budeš moc přidat.
Budeme moc rádi.:-)
Ahojky holky. Vítám novou snažilku!
Tak já jsem úspěšně dorazila do Ol. a už se „učíme“
Včera bylo ještě
, tak doufám, že už z toho konečně něco bude. ![]()
ledmed co se týče těch testů, mělo by to jít vidět co nejdříve po vynechané MS. Já jsem testila hned druhý den po vynechání a pidi ducha jsem tam měla, pak postupně sílil ![]()
ledmed píše:
Holky, jak dlouho po otěhotnění se to pozná na testu? Je to v řádu dní a nebo ty tři týdny minimálně? Já jsem to tenkrát tak nějak tušila, že jsem těhotná, začala se mi motávat v posilovně z ničeho nic hlava a i další příznaky a velmi brzy, dokonce mi ani doktor ještě tenkrát nevypsal průkazku, že je to brzy. Jinak jsem od Brna, ale asi za pár let 3-4 se budeme stěhovat na Kyjovsko
testovat můžeš už první den když čekáš menses, ale spíš tak 2-3 dyn po vynechání aby byly // hezčí
i když duch stačí, co si budeme povídat
![]()
Fialik píše:
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Snažíme se teda od října, ale nevypadá to, takže se přesouváme do listopadu. V říjnové diskuzi jsou už holky hodně těhu a řeší se jiná témata. Nebude vám to vadit? Už jste solidně rozjeté
ahojky, vítej, klidně se připoj aspoň nás bude víc a můžeme se podporovat
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nonynka8
Ježiš, to je hezká věta Ale ten můj je v pohodě a jeho semeno si alespoň odpočine
Líbí se ti tato věta…
Taková ze života.