Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5801
20.10.11 20:13
Verunka8 píše:
Ahoj holky, hledala jsem vhodnou diskuzi,ale je to fakt problém........... když už jí konečně najdu (tu vaši),tak tady nikdo není :-) tak se koukej zase rozepsat :-D Jinak já jsem Verča a je mi 25. S manželem se pokouším o první mimi a začali taď v říjnu, zatím bez úspěchů. Prášky jsem sice vysadila už v srpnu, ale dávali jsme si pozor,protože jsme měli v září svatbu. Během svatby a svatební cesty měla přijít MS,tak jsem si raději došla k doktovi pro prášky na oddálení, které jsem brala cca. 14. dní. Po dobrání přišla MS (jen slabá a krátká ) a pak začalo snažení, které skončilo fakt bolestivou silnou MS. Takže nový pokus :-D nějak to nehrotíme, beru jen listovku a teď jsem si koupila ovulační testy,aby jsme jí neprošvihli :-P doufám,že jsem vás moc nezahltila informacemi :lol:

ahojky Verčo :) vítej, jo jsme tu trochu spící, to asi že se tak snažíme :).
Já už jsem ve snažení veteránka :) snažíme se rok (po revizi)a tento měsíc jsem začala docházet do CARu v Brně, tak snad se to pohne, zkoušíme plodné dny, protože přítel je přes týden pracovně pryč, tak je to o to těžší.
Mám kamarádku, co 2 měsíce souložili ukázkově ob den a zadařilo se, tak neztrácej naději, jsi mladinká a brzo to vyjde :).

• načítám...
829
20.10.11 22:18

Ahoj holky, moc všem přeju, aby se zadařilo :) Evulce přeju, aby škola vyšla. Já jsem státnicovala 14 dnů před porodem. Taky jsme se teď začali snažit o druhé miminko, tak jsem právě proto zavítala do vaší diskuze :) ale jak se někomu zadaří na poprvé, tak to pro nás taky neplatí. U naší Evičky jsme čekali rok po vysazení HA než se zadařilo. Teď už taky neberu antikoncepci nějaký ten pátek, řekla bych snad 8 měsíců,ale snažit jsme se začali o druhé právě až tak nějak teď. My žádné dny nehlídáme, to se manželovi nelíbí, říká, že až to příjde, tak to příjde

• načítám...
denisaf
20.10.11 23:18

mirena

Ahoj,
já jsem také po vyjmutí Mireny - toto úterý, a snažíme se s partnerem o druhé :huban: Držím všem palečky a doufám, že také max. do tří měsíců :oops:

• Upravit
1103
21.10.11 10:33

Ahojky, moc děkuji za přijetí. Naději určitě neztrácím, jsme v úplném začátku :-D no jo člověk na to pořád myslí,když se tak moc těší.......... :-P je asi fakt,že souložit ob den je skoro jistota,ale kdo na to má čas :-D Držím všem palečky a nemůžu s dočkat až si bude navzájem sdělovat,že to vyšlo :andel:
Mám jednu trochu hloupou otázku, jak udělám,abych odepsala na konkrétní příspěvek, nějak na to nemůžu přijít :lol:

• načítám...
popina
21.10.11 10:53

Klikneš na citovat - a ono se ti to tam zobrazí :-)

• Upravit
1103
21.10.11 11:09
popina píše:

Moc dík :-D

• načítám...
5801
21.10.11 13:10
ledmed píše:
Ahoj holky, moc všem přeju, aby se zadařilo :) Evulce přeju, aby škola vyšla. Já jsem státnicovala 14 dnů před porodem. Taky jsme se teď začali snažit o druhé miminko, tak jsem právě proto zavítala do vaší diskuze :) ale jak se někomu zadaří na poprvé, tak to pro nás taky neplatí. U naší Evičky jsme čekali rok po vysazení HA než se zadařilo. Teď už taky neberu antikoncepci nějaký ten pátek, řekla bych snad 8 měsíců,ale snažit jsme se začali o druhé právě až tak nějak teď. My žádné dny nehlídáme, to se manželovi nelíbí, říká, že až to příjde, tak to příjde

ahojky, přítel taky říká ať nic nehlídám, že to dojde samo, ale já z takových řečí rostu!!! :lol: kor když se vidíme jen víkendy, tak občas prostě musím plánovat

• načítám...
5801
21.10.11 13:10
Verunka8 píše:
popina píše:
Moc dík :-D
šikulka :)
  • načítám...
popina
21.10.11 13:12
Alex01 píše:
ledmed píše:
Ahoj holky, moc všem přeju, aby se zadařilo :) Evulce přeju, aby škola vyšla. Já jsem státnicovala 14 dnů před porodem. Taky jsme se teď začali snažit o druhé miminko, tak jsem právě proto zavítala do vaší diskuze :) ale jak se někomu zadaří na poprvé, tak to pro nás taky neplatí. U naší Evičky jsme čekali rok po vysazení HA než se zadařilo. Teď už taky neberu antikoncepci nějaký ten pátek, řekla bych snad 8 měsíců,ale snažit jsme se začali o druhé právě až tak nějak teď. My žádné dny nehlídáme, to se manželovi nelíbí, říká, že až to příjde, tak to příjde
ahojky, přítel taky říká ať nic nehlídám, že to dojde samo, ale já z takových řečí rostu!!! :lol: kor když se vidíme jen víkendy, tak občas prostě musím plánovat

když to tak všude slyším,tak nevyjde samo nic :-) Já taky počítám a manželovi to nikaj nevadí.

• Upravit
5801
21.10.11 13:27
popina píše:
Alex01 píše:
ledmed píše:
když to tak všude slyším,tak nevyjde samo nic :-) Já taky počítám a manželovi to nikaj nevadí.

když tak nad tím přemýšlím, tak přítel taky rezignoval, prostě jsem v týdnu zavelela, že se musí a šlo to, sice to bylo s dojížděním a na dllouhé lokte a moc jsme se nevyspali, ale základní věc byla splněna ;)

• načítám...
1103
21.10.11 13:58
ledmed píše:

Taky jsme to s manželem nechtěli nějak hrotit,ale myslím,že pohlídat si plodné dny není fakt na škodu. Mám štěstí,že manželovi to taky nevadí a spíš bych řekla,že se to taky snaží hlídat :lol:

• načítám...
5801
21.10.11 13:59
Verunka8 píše:
ledmed píše:
Taky jsme to s manželem nechtěli nějak hrotit,ale myslím,že pohlídat si plodné dny není fakt na škodu. Mám štěstí,že manželovi to taky nevadí a spíš bych řekla,že se to taky snaží hlídat :lol:

to ten můj chlap už taky asi pochopil, že jinak mrně nebude :)

• načítám...
829
21.10.11 20:41

:) holky já bych hlídala dny, ale taky nás hlídá naše skoro 16 měsíční holčička, takže to zase není tak snadný. Chodí docela pozdě spinkat a ne a ne ji odnaučit. Dnes šla výjmečně už před osmou, ale manžel šel už taky spát. Manžel dělá na směny, sice u počítače, ale chodí hodně unavený z práce. K tomu bydlíme v domě u rodičů, kde máme sice byt, ale ožívá to tady všechno v noci, bydlí tu ještě můj bratr, který je noční živel a to nemluvím o rušných sousedech, kteří klíďo v 11 večer něco v garáži na dvoře brousí např. celou kostru auta :( Takže když už je čas, tak už třeba není ani chuť.

• načítám...
popina
22.10.11 11:29
ledmed píše: :) holky já bych hlídala dny, ale taky nás hlídá naše skoro 16 měsíční holčička, takže to zase není tak snadný. Chodí docela pozdě spinkat a ne a ne ji odnaučit. Dnes šla výjmečně už před osmou, ale manžel šel už taky spát. Manžel dělá na směny, sice u počítače, ale chodí hodně unavený z práce. K tomu bydlíme v domě u rodičů, kde máme sice byt, ale ožívá to tady všechno v noci, bydlí tu ještě můj bratr, který je noční živel a to nemluvím o rušných sousedech, kteří klíďo v 11 večer něco v garáži na dvoře brousí např. celou kostru auta :( Takže když už je čas, tak už třeba není ani chuť.

tak to se ti vůbec nedivím.To opravdu nemte moc jednoduchý.Snad se brzy povede.

• Upravit
26
24.10.11 17:09

Ahoj holky :mavam: , ozývám se po delší době. Dnes, po 25 dnech od vyjmutí Mireny, jsem se konečně dočkala MS. Na jednu stranu jsem naivně doufala, že by třeba přijít ani nemusela, ale teď jsem ráda, že jsem to dostala sama od sebe, aniž by mi ji musela dr. vyvolávat. Konečně se mám od čeho odrazit a začít pořádně plánovat :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+