Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já už to všechno beru s nadhledem
Hrozně jsem se předtím trápila, že je to divné, proč to nejde, a teď to prostě beru, tak jak to je
Nikomu jsme to ani neříkali, takže odpadlo vysvětlování. A odkud jste ostatní, jestli se můžu zeptat? ![]()
nonynka8 píše:
Já už to všechno beru s nadhledemHrozně jsem se předtím trápila, že je to divné, proč to nejde, a teď to prostě beru, tak jak to je
Nikomu jsme to ani neříkali, takže odpadlo vysvětlování. A odkud jste ostatní, jestli se můžu zeptat?
To je nejlepší. jelikož dneska jsem byla na gynekologii a spustila na doktorku hromadu otázek např. jak často souložit, kdy a jak ovu, co jíst za vitamíny atd.
Chudák asi ze mě musela být hotová.
tak se tak na mě podívala a říkala mi, že se vůbec nemám řídit nějakou ovulací. Jelikož někdo může mít ovulaci a otěhotnět třeba až po ní atd. a že prý se tím akorát ženský stresujou a proto bývá problém. Tak se to budu snažit házet za hlavu a bude to nejlepší.
To je dobře, že jste to nikomu neříkali, jelikož ty otázky jsou pak ještě horší a člověka to deptá. My s přítelem neřekli nikomu, že chceme miminko. Ani rodičům ani kamarádům. A jsem zan to ráda, jelikož jejich stálé otázky typu:,, Tak co, už?'' to by mě ubíjelo. Jinbak já jsem z Ústí nad Labem. a ty? ![]()
nonynka8 píše:Alex01 píše:Děkuji za přijetí.nonynka8 píše:Ahojky Soni, myslíš, že my ti těhotenství zaručíme?
Ahojky holky. Můžu mezi vás?Už jsem v několika diskuzích a bohužel ne pořád v té, kde je těhotenství jisté. Takže jsem zase na začátku snažení
Jinak jsem Soňa
Tak to jsem ve správné skupině
já jsem Martina
No, moc bych byla ráda, kdybysme si co nejdříve vzájemně ukazovaly na testech //.
My se s manžou snažíme od června. A taky jsem si říkala, v červenci už budu těhotná. Hm, a ono bohužel nic. Až minulý měsíc MS nepřišla, na testu //, takže štěstí velké, ale pořád jsem byla pořád na pochybách. Mimi tam bylo, ale bohužel odešlo. Takže proto jsem tu mezi vámi, a doufám, že nám to brzo vyjde!!!!
tak to mě mrzí, že mimi odešlo!!!
a vyčistila se děloha sama nebo jis musela na revizi?
martinka25 píše:Alex01 píše:Jsem z Ústí nad Labem. Tak nevím, jestli tu něco je. A hlavně jsem četla, že ta Brněnská je kvalitní a dobrá. Dneska jsem byla na gynekologii s tím, že už 5 dní za sebou mám ovu.
určitě ve svém okolí takové centrum mášodkud jsi? Ale tyho potřebovat nebudeš
A to byly ty proužky stejně silné. Tak jí to přišlo divný.
ale říkala mi, že je úplně zbytečné řešit ovu, jelikož to akorát člověka stresuje a jen na to počítání se soustředí. Tak prý na to nemám myslet a nic nemám používat a bude to dobrý.:-) Tak jsem na to zvědavá…
Asi na tom něco bude.
v Ústí určitě něco bude a kdyžtak máš blízko Prahu a tam je výběr velký
ale takové věci bych teď neřešila být tebou
.
Paní doktorka má pravdu a ví co říká, ovu neovu, prostě sexujte ob den a je to ![]()
Verunka8 píše:martinka25 píše:Ahojky, vítám tě. jásný,že nevadí,že mi píšešVerunka8 píše:Ahojky, tak já se relativně snažím stejnou dobu jako ty.:-) Vysadila jsem HA v září a teď se snažíme.:-) Nevadí, že ti píši? Ráda bych si s Vámi psala o snažení, radostech a starostech:-D S přítelem jsme se domluvili, že to nebudeme říkat ve svém okolí, tak si o tom nemohu s nikým povídat…ledmed píše:Taky jsme to s manželem nechtěli nějak hrotit,ale myslím,že pohlídat si plodné dny není fakt na škodu. Mám štěstí,že manželovi to taky nevadí a spíš bych řekla,že se to taky snaží hlídat
Ahoj holky, moc všem přeju, aby se zadařiloEvulce přeju, aby škola vyšla. Já jsem státnicovala 14 dnů před porodem. Taky jsme se teď začali snažit o druhé miminko, tak jsem právě proto zavítala do vaší diskuze
ale jak se někomu zadaří na poprvé, tak to pro nás taky neplatí. U naší Evičky jsme čekali rok po vysazení HA než se zadařilo. Teď už taky neberu antikoncepci nějaký ten pátek, řekla bych snad 8 měsíců,ale snažit jsme se začali o druhé právě až tak nějak teď. My žádné dny nehlídáme, to se manželovi nelíbí, říká, že až to příjde, tak to příjde
Tak to jste na tom fakt skoro stejně až na tom,že mi jsme to někomu řekli..........teď zpětně si říkám,že by bylo lepší si to nechat pro sebe
a kolik ti vůbec je a jsi vdaná?
Já jsem ráda, že jsme to nekomu neřekli, jelikož jsme se vyhnuli větám, tak kdy, a jak jste na tom atd… To by mě ubíjelo…
Je mi 22. Vím, mám ještě čas. Ale s přítelem máme všechno, jen toho malého prcka ne… Vdaná ještě nejsem, i když už jsem s přítelem přes 3 roky…
Alex01 píše:nonynka8 píše:tak to mě mrzí, že mimi odešlo!!!Alex01 píše:Děkuji za přijetí.nonynka8 píše:Ahojky Soni, myslíš, že my ti těhotenství zaručíme?
Ahojky holky. Můžu mezi vás?Už jsem v několika diskuzích a bohužel ne pořád v té, kde je těhotenství jisté. Takže jsem zase na začátku snažení
Jinak jsem Soňa
já jsem Martina
No, moc bych byla ráda, kdybysme si co nejdříve vzájemně ukazovaly na testech //.
My se s manžou snažíme od června. A taky jsem si říkala, v červenci už budu těhotná. Hm, a ono bohužel nic. Až minulý měsíc MS nepřišla, na testu //, takže štěstí velké, ale pořád jsem byla pořád na pochybách. Mimi tam bylo, ale bohužel odešlo. Takže proto jsem tu mezi vámi, a doufám, že nám to brzo vyjde!!!!a vyčistila se děloha sama nebo jis musela na revizi?
jj, všechno se samo upravilo, ale řeknu vám, ta bolest byla šílená, zrovna jsem jela busem z Olomouce a myslela jsem, že polezu po stropě. Ale zase jsem ráda, že jsem nemusela na revizi.
Já jsem z Jeseníku
Alex01 píše:
holky já jsem od Hodonína[/citac
A je to tam hezké? Tady u nás moc ne. Ale bydlím kousek od Ústí, tak tady to je hezké, ale jinak Ústí je špinavé město…
nonynka8 píše:Alex01 píše:jj, všechno se samo upravilo, ale řeknu vám, ta bolest byla šílená, zrovna jsem jela busem z Olomouce a myslela jsem, že polezu po stropě. Ale zase jsem ráda, že jsem nemusela na revizi.nonynka8 píše:tak to mě mrzí, že mimi odešlo!!!Alex01 píše:Děkuji za přijetí.nonynka8 píše:Ahojky Soni, myslíš, že my ti těhotenství zaručíme?
Jinak jsem Soňa
já jsem Martina
My se s manžou snažíme od června. A taky jsem si říkala, v červenci už budu těhotná. Hm, a ono bohužel nic. Až minulý měsíc MS nepřišla, na testu //, takže štěstí velké, ale pořád jsem byla pořád na pochybách. Mimi tam bylo, ale bohužel odešlo. Takže proto jsem tu mezi vámi, a doufám, že nám to brzo vyjde!!!!a vyčistila se děloha sama nebo jis musela na revizi?
Já jsem z Jeseníku
Tak to muselo být děsný. Neumím si to představit, jelikož jsem nezažila, ale lituji tě.
Jéé do Jeseníků jezdíme s přítelem na dovolenou.
Ale letos jsme nebyli, jelikož jsem nemohla kvůli práci…
Děvčata, dneska mi řekla gynekoložka, že mám ureoplasmu…
Ach jo. Už jsem jí jednou měla a zase se mi vrátila.
Alex01 píše:martinka25 píše:v Ústí určitě něco bude a kdyžtak máš blízko Prahu a tam je výběr velkýAlex01 píše:Jsem z Ústí nad Labem. Tak nevím, jestli tu něco je. A hlavně jsem četla, že ta Brněnská je kvalitní a dobrá. Dneska jsem byla na gynekologii s tím, že už 5 dní za sebou mám ovu.
ale říkala mi, že je úplně zbytečné řešit ovu, jelikož to akorát člověka stresuje a jen na to počítání se soustředí. Tak prý na to nemám myslet a nic nemám používat a bude to dobrý.:-) Tak jsem na to zvědavá…
Asi na tom něco bude.
.
Paní doktorka má pravdu a ví co říká, ovu neovu, prostě sexujte ob den a je to
V Praze toho bude dost.:-) Ale tak budeme sexovat ob den, až se nám bude prášit za patama a bude to.
Tak to jsem na toho svého zvědavá… ![]()
Alex01 píše:Verunka8 píše:o nás to zase, vzhledem k potratu, všichni ví a ze začátku to bylo „už jsi v tom?“ pak je to přestalo bavit, když jsem slíbila, že to dám vědět až budu mít za sebou 1. trimestmartinka25 píše:Ahojky, vítám tě. jásný,že nevadí,že mi píšešVerunka8 píše:Ahojky, tak já se relativně snažím stejnou dobu jako ty.:-) Vysadila jsem HA v září a teď se snažíme.:-) Nevadí, že ti píši? Ráda bych si s Vámi psala o snažení, radostech a starostech:-D S přítelem jsme se domluvili, že to nebudeme říkat ve svém okolí, tak si o tom nemohu s nikým povídat…ledmed píše:Taky jsme to s manželem nechtěli nějak hrotit,ale myslím,že pohlídat si plodné dny není fakt na škodu. Mám štěstí,že manželovi to taky nevadí a spíš bych řekla,že se to taky snaží hlídat
Ahoj holky, moc všem přeju, aby se zadařiloEvulce přeju, aby škola vyšla. Já jsem státnicovala 14 dnů před porodem. Taky jsme se teď začali snažit o druhé miminko, tak jsem právě proto zavítala do vaší diskuze
ale jak se někomu zadaří na poprvé, tak to pro nás taky neplatí. U naší Evičky jsme čekali rok po vysazení HA než se zadařilo. Teď už taky neberu antikoncepci nějaký ten pátek, řekla bych snad 8 měsíců,ale snažit jsme se začali o druhé právě až tak nějak teď. My žádné dny nehlídáme, to se manželovi nelíbí, říká, že až to příjde, tak to příjde
Tak to jste na tom fakt skoro stejně až na tom,že mi jsme to někomu řekli..........teď zpětně si říkám,že by bylo lepší si to nechat pro sebe
a kolik ti vůbec je a jsi vdaná?
To si myslím, že to je nejlepší. Jinak by ti z těch jejich otázek praskla hlava a nervy… ![]()
nonynka8 píše:Alex01 píše:jj, všechno se samo upravilo, ale řeknu vám, ta bolest byla šílená, zrovna jsem jela busem z Olomouce a myslela jsem, že polezu po stropě. Ale zase jsem ráda, že jsem nemusela na revizi.nonynka8 píše:tak to mě mrzí, že mimi odešlo!!!Alex01 píše:Děkuji za přijetí.nonynka8 píše:Ahojky Soni, myslíš, že my ti těhotenství zaručíme?
Jinak jsem Soňa
já jsem Martina
Já jsem z Jeseníku
to věřím, že to musela být bolest!!! Já jsem po první revizi jela za 3 dny vlakem z Brna z kontroly a myslela jsem že vyrostu, protože jsem měla zánět v děloze a musela jsem na druhou revizi
takže úplně vím jak ses cítila!!! Ale je fajn, že se to samo vyčistilo a můžete se hned snažit, je to lepší jak čekat 6 týdnů až zkončí šestinedělí a pak cca 2 cykly pro jistotu se nesnažit aby se obnovila děložní sliznice.
martinka25 píše:Alex01 píše:V Praze toho bude dost.:-) Ale tak budeme sexovat ob den, až se nám bude prášit za patama a bude to.martinka25 píše:v Ústí určitě něco bude a kdyžtak máš blízko Prahu a tam je výběr velkýAlex01 píše:Jsem z Ústí nad Labem. Tak nevím, jestli tu něco je. A hlavně jsem četla, že ta Brněnská je kvalitní a dobrá. Dneska jsem byla na gynekologii s tím, že už 5 dní za sebou mám ovu.
Asi na tom něco bude.
.
Paní doktorka má pravdu a ví co říká, ovu neovu, prostě sexujte ob den a je toTak to jsem na toho svého zvědavá…
mám známé co to tak dělali a za 2 měsíce byli těhotní ![]()
martinka25 píše:nonynka8 píše:Tak to muselo být děsný. Neumím si to představit, jelikož jsem nezažila, ale lituji tě.Alex01 píše:jj, všechno se samo upravilo, ale řeknu vám, ta bolest byla šílená, zrovna jsem jela busem z Olomouce a myslela jsem, že polezu po stropě. Ale zase jsem ráda, že jsem nemusela na revizi.nonynka8 píše:tak to mě mrzí, že mimi odešlo!!!Alex01 píše:Děkuji za přijetí.nonynka8 píše:Ahojky Soni, myslíš, že my ti těhotenství zaručíme?
Jinak jsem Soňa
já jsem Martina
Já jsem z Jeseníku
Jéé do Jeseníků jezdíme s přítelem na dovolenou.
Ale letos jsme nebyli, jelikož jsem nemohla kvůli práci…
Děvčata, dneska mi řekla gynekoložka, že mám ureoplasmu…
Ach jo. Už jsem jí jednou měla a zase se mi vrátila.
co to je? ![]()
To jo, za tohle jsem byla fakt ráda. Je zvláštní, že do té doby jsem vůbec nic o tomhle nevěděla, a jak se to během krátké doby obrátilo a já věděla vše
. Ale mám skvělého manžu, takže se mě pořád snaží rozveselit, takže mu vděčím i za to, že jsem se z toho tak rychle dostala ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat