Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1920
25.10.11 17:02

Já už to všechno beru s nadhledem :-) Hrozně jsem se předtím trápila, že je to divné, proč to nejde, a teď to prostě beru, tak jak to je :-) Nikomu jsme to ani neříkali, takže odpadlo vysvětlování. A odkud jste ostatní, jestli se můžu zeptat? :kytka:

• načítám...
martinka25
25.10.11 17:11
nonynka8 píše:
Já už to všechno beru s nadhledem :-) Hrozně jsem se předtím trápila, že je to divné, proč to nejde, a teď to prostě beru, tak jak to je :-) Nikomu jsme to ani neříkali, takže odpadlo vysvětlování. A odkud jste ostatní, jestli se můžu zeptat? :kytka:

To je nejlepší. jelikož dneska jsem byla na gynekologii a spustila na doktorku hromadu otázek např. jak často souložit, kdy a jak ovu, co jíst za vitamíny atd. :mrgreen: Chudák asi ze mě musela být hotová. :mrgreen: tak se tak na mě podívala a říkala mi, že se vůbec nemám řídit nějakou ovulací. Jelikož někdo může mít ovulaci a otěhotnět třeba až po ní atd. a že prý se tím akorát ženský stresujou a proto bývá problém. Tak se to budu snažit házet za hlavu a bude to nejlepší. :-) To je dobře, že jste to nikomu neříkali, jelikož ty otázky jsou pak ještě horší a člověka to deptá. My s přítelem neřekli nikomu, že chceme miminko. Ani rodičům ani kamarádům. A jsem zan to ráda, jelikož jejich stálé otázky typu:,, Tak co, už?'' to by mě ubíjelo. Jinbak já jsem z Ústí nad Labem. a ty? :dance:

• Upravit
5801
25.10.11 17:13
nonynka8 píše:
Alex01 píše:
nonynka8 píše:
Ahojky holky. Můžu mezi vás? :oops: Už jsem v několika diskuzích a bohužel ne pořád v té, kde je těhotenství jisté. Takže jsem zase na začátku snažení :-) Jinak jsem Soňa :kytka:
Ahojky Soni, myslíš, že my ti těhotenství zaručíme? ;) Tak to jsem ve správné skupině ;) já jsem Martina :kytka:
Děkuji za přijetí.
No, moc bych byla ráda, kdybysme si co nejdříve vzájemně ukazovaly na testech //. :wink:
My se s manžou snažíme od června. A taky jsem si říkala, v červenci už budu těhotná. Hm, a ono bohužel nic. Až minulý měsíc MS nepřišla, na testu //, takže štěstí velké, ale pořád jsem byla pořád na pochybách. Mimi tam bylo, ale bohužel odešlo. Takže proto jsem tu mezi vámi, a doufám, že nám to brzo vyjde!!!! :kytka:

tak to mě mrzí, že mimi odešlo!!! :hug: a vyčistila se děloha sama nebo jis musela na revizi?

• načítám...
5801
25.10.11 17:14
martinka25 píše:
Alex01 píše:
určitě ve svém okolí takové centrum máš :) odkud jsi? Ale tyho potřebovat nebudeš ;)
Jsem z Ústí nad Labem. Tak nevím, jestli tu něco je. A hlavně jsem četla, že ta Brněnská je kvalitní a dobrá. Dneska jsem byla na gynekologii s tím, že už 5 dní za sebou mám ovu. :nevim: A to byly ty proužky stejně silné. Tak jí to přišlo divný. :-( ale říkala mi, že je úplně zbytečné řešit ovu, jelikož to akorát člověka stresuje a jen na to počítání se soustředí. Tak prý na to nemám myslet a nic nemám používat a bude to dobrý.:-) Tak jsem na to zvědavá… :-) Asi na tom něco bude.

v Ústí určitě něco bude a kdyžtak máš blízko Prahu a tam je výběr velký :) ale takové věci bych teď neřešila být tebou ;).
Paní doktorka má pravdu a ví co říká, ovu neovu, prostě sexujte ob den a je to ;)

• načítám...
5801
25.10.11 17:16

holky já jsem od Hodonína :)

• načítám...
martinka25
25.10.11 17:18
Verunka8 píše:
martinka25 píše:
Verunka8 píše:
ledmed píše:
Ahoj holky, moc všem přeju, aby se zadařilo :) Evulce přeju, aby škola vyšla. Já jsem státnicovala 14 dnů před porodem. Taky jsme se teď začali snažit o druhé miminko, tak jsem právě proto zavítala do vaší diskuze :) ale jak se někomu zadaří na poprvé, tak to pro nás taky neplatí. U naší Evičky jsme čekali rok po vysazení HA než se zadařilo. Teď už taky neberu antikoncepci nějaký ten pátek, řekla bych snad 8 měsíců,ale snažit jsme se začali o druhé právě až tak nějak teď. My žádné dny nehlídáme, to se manželovi nelíbí, říká, že až to příjde, tak to příjde
Taky jsme to s manželem nechtěli nějak hrotit,ale myslím,že pohlídat si plodné dny není fakt na škodu. Mám štěstí,že manželovi to taky nevadí a spíš bych řekla,že se to taky snaží hlídat :lol:
Ahojky, tak já se relativně snažím stejnou dobu jako ty.:-) Vysadila jsem HA v září a teď se snažíme.:-) Nevadí, že ti píši? Ráda bych si s Vámi psala o snažení, radostech a starostech:-D S přítelem jsme se domluvili, že to nebudeme říkat ve svém okolí, tak si o tom nemohu s nikým povídat…
Ahojky, vítám tě. jásný,že nevadí,že mi píšeš :-P Tak to jste na tom fakt skoro stejně až na tom,že mi jsme to někomu řekli..........teď zpětně si říkám,že by bylo lepší si to nechat pro sebe :-( a kolik ti vůbec je a jsi vdaná? :lol:

Já jsem ráda, že jsme to nekomu neřekli, jelikož jsme se vyhnuli větám, tak kdy, a jak jste na tom atd… To by mě ubíjelo… :evil: Je mi 22. Vím, mám ještě čas. Ale s přítelem máme všechno, jen toho malého prcka ne… Vdaná ještě nejsem, i když už jsem s přítelem přes 3 roky…

• Upravit
1920
25.10.11 17:19
Alex01 píše:
nonynka8 píše:
Alex01 píše:
nonynka8 píše:
Ahojky holky. Můžu mezi vás? :oops: Už jsem v několika diskuzích a bohužel ne pořád v té, kde je těhotenství jisté. Takže jsem zase na začátku snažení :-) Jinak jsem Soňa :kytka:
Ahojky Soni, myslíš, že my ti těhotenství zaručíme? ;) Tak to jsem ve správné skupině ;) já jsem Martina :kytka:
Děkuji za přijetí.
No, moc bych byla ráda, kdybysme si co nejdříve vzájemně ukazovaly na testech //. :wink:
My se s manžou snažíme od června. A taky jsem si říkala, v červenci už budu těhotná. Hm, a ono bohužel nic. Až minulý měsíc MS nepřišla, na testu //, takže štěstí velké, ale pořád jsem byla pořád na pochybách. Mimi tam bylo, ale bohužel odešlo. Takže proto jsem tu mezi vámi, a doufám, že nám to brzo vyjde!!!! :kytka:
tak to mě mrzí, že mimi odešlo!!! :hug: a vyčistila se děloha sama nebo jis musela na revizi?

jj, všechno se samo upravilo, ale řeknu vám, ta bolest byla šílená, zrovna jsem jela busem z Olomouce a myslela jsem, že polezu po stropě. Ale zase jsem ráda, že jsem nemusela na revizi. :dance: Já jsem z Jeseníku

• načítám...
martinka25
25.10.11 17:19
Alex01 píše:
holky já jsem od Hodonína :) [/citac

A je to tam hezké? Tady u nás moc ne. Ale bydlím kousek od Ústí, tak tady to je hezké, ale jinak Ústí je špinavé město… :poblion:

• Upravit
martinka25
25.10.11 17:22
nonynka8 píše:
Alex01 píše:
nonynka8 píše:
Alex01 píše:
nonynka8 píše:
Děkuji za přijetí.
jj, všechno se samo upravilo, ale řeknu vám, ta bolest byla šílená, zrovna jsem jela busem z Olomouce a myslela jsem, že polezu po stropě. Ale zase jsem ráda, že jsem nemusela na revizi. :dance: Já jsem z Jeseníku

Tak to muselo být děsný. Neumím si to představit, jelikož jsem nezažila, ale lituji tě. :hug: Jéé do Jeseníků jezdíme s přítelem na dovolenou. :lol: Ale letos jsme nebyli, jelikož jsem nemohla kvůli práci… :-? Děvčata, dneska mi řekla gynekoložka, že mám ureoplasmu… :poblion: Ach jo. Už jsem jí jednou měla a zase se mi vrátila.

• Upravit
martinka25
25.10.11 17:24
Alex01 píše:
martinka25 píše:
Alex01 píše:
určitě ve svém okolí takové centrum máš :) odkud jsi? Ale tyho potřebovat nebudeš ;)
Jsem z Ústí nad Labem. Tak nevím, jestli tu něco je. A hlavně jsem četla, že ta Brněnská je kvalitní a dobrá. Dneska jsem byla na gynekologii s tím, že už 5 dní za sebou mám ovu. :nevim: A to byly ty proužky stejně silné. Tak jí to přišlo divný. :-( ale říkala mi, že je úplně zbytečné řešit ovu, jelikož to akorát člověka stresuje a jen na to počítání se soustředí. Tak prý na to nemám myslet a nic nemám používat a bude to dobrý.:-) Tak jsem na to zvědavá… :-) Asi na tom něco bude.
v Ústí určitě něco bude a kdyžtak máš blízko Prahu a tam je výběr velký :) ale takové věci bych teď neřešila být tebou ;).
Paní doktorka má pravdu a ví co říká, ovu neovu, prostě sexujte ob den a je to ;)

V Praze toho bude dost.:-) Ale tak budeme sexovat ob den, až se nám bude prášit za patama a bude to. :mrgreen: Tak to jsem na toho svého zvědavá… :dance:

• Upravit
martinka25
25.10.11 17:32
Alex01 píše:
Verunka8 píše:
martinka25 píše:
Verunka8 píše:
ledmed píše:
Ahoj holky, moc všem přeju, aby se zadařilo :) Evulce přeju, aby škola vyšla. Já jsem státnicovala 14 dnů před porodem. Taky jsme se teď začali snažit o druhé miminko, tak jsem právě proto zavítala do vaší diskuze :) ale jak se někomu zadaří na poprvé, tak to pro nás taky neplatí. U naší Evičky jsme čekali rok po vysazení HA než se zadařilo. Teď už taky neberu antikoncepci nějaký ten pátek, řekla bych snad 8 měsíců,ale snažit jsme se začali o druhé právě až tak nějak teď. My žádné dny nehlídáme, to se manželovi nelíbí, říká, že až to příjde, tak to příjde
Taky jsme to s manželem nechtěli nějak hrotit,ale myslím,že pohlídat si plodné dny není fakt na škodu. Mám štěstí,že manželovi to taky nevadí a spíš bych řekla,že se to taky snaží hlídat :lol:
Ahojky, tak já se relativně snažím stejnou dobu jako ty.:-) Vysadila jsem HA v září a teď se snažíme.:-) Nevadí, že ti píši? Ráda bych si s Vámi psala o snažení, radostech a starostech:-D S přítelem jsme se domluvili, že to nebudeme říkat ve svém okolí, tak si o tom nemohu s nikým povídat…
Ahojky, vítám tě. jásný,že nevadí,že mi píšeš :-P Tak to jste na tom fakt skoro stejně až na tom,že mi jsme to někomu řekli..........teď zpětně si říkám,že by bylo lepší si to nechat pro sebe :-( a kolik ti vůbec je a jsi vdaná? :lol:
o nás to zase, vzhledem k potratu, všichni ví a ze začátku to bylo „už jsi v tom?“ pak je to přestalo bavit, když jsem slíbila, že to dám vědět až budu mít za sebou 1. trimest

To si myslím, že to je nejlepší. Jinak by ti z těch jejich otázek praskla hlava a nervy… :-?

• Upravit
5801
25.10.11 17:35
nonynka8 píše:
Alex01 píše:
nonynka8 píše:
Alex01 píše:
nonynka8 píše:
Děkuji za přijetí.

to věřím, že to musela být bolest!!! Já jsem po první revizi jela za 3 dny vlakem z Brna z kontroly a myslela jsem že vyrostu, protože jsem měla zánět v děloze a musela jsem na druhou revizi :( takže úplně vím jak ses cítila!!! Ale je fajn, že se to samo vyčistilo a můžete se hned snažit, je to lepší jak čekat 6 týdnů až zkončí šestinedělí a pak cca 2 cykly pro jistotu se nesnažit aby se obnovila děložní sliznice.

• načítám...
5801
25.10.11 17:35
martinka25 píše:
Alex01 píše:
martinka25 píše:
Alex01 píše:
Paní doktorka má pravdu a ví co říká, ovu neovu, prostě sexujte ob den a je to ;)
V Praze toho bude dost.:-) Ale tak budeme sexovat ob den, až se nám bude prášit za patama a bude to. :mrgreen: Tak to jsem na toho svého zvědavá… :dance:

mám známé co to tak dělali a za 2 měsíce byli těhotní :dance:

• načítám...
5801
25.10.11 17:37
martinka25 píše:
nonynka8 píše:
Alex01 píše:
nonynka8 píše:
Alex01 píše:
nonynka8 píše:
Děkuji za přijetí.
Tak to muselo být děsný. Neumím si to představit, jelikož jsem nezažila, ale lituji tě. :hug: Jéé do Jeseníků jezdíme s přítelem na dovolenou. :lol: Ale letos jsme nebyli, jelikož jsem nemohla kvůli práci… :-? Děvčata, dneska mi řekla gynekoložka, že mám ureoplasmu… :poblion: Ach jo. Už jsem jí jednou měla a zase se mi vrátila.

co to je? 8-o

• načítám...
1920
25.10.11 17:37

To jo, za tohle jsem byla fakt ráda. Je zvláštní, že do té doby jsem vůbec nic o tomhle nevěděla, a jak se to během krátké doby obrátilo a já věděla vše :zed: . Ale mám skvělého manžu, takže se mě pořád snaží rozveselit, takže mu vděčím i za to, že jsem se z toho tak rychle dostala :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+