Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
popina píše:
AHoj holky,tak jaký byl víkend? My byli v Praze na bezva procházce - Petřín, Karlův most, Orloj atd…TAky bezva wellness a odpočívání.
to já jsem byla doma, léčila jsem rýmu, ale hlavně, kdykoliv jsem se rozhodla pro procházku, tak pršelo
.
Ahoj holky, já se přidávám
V pár snažilkových diskuzích už jsem, ale je fakt, že přidat se do méně rozjeté je lepší ![]()
Je mi 20, bydlím s přítelem v domečku v Praze, pomalu pomýšlíme na svatbu a o mimi se snažíme od června, snad to co nejdříve výjde ![]()
nějak začínám mít strach,že to jentak nepůjde.když si čtu všechny ty diskuze,jak se každý snaží 3/4 roku až rok. Asi začneme už tento měsíc.
Ale taky je tu spousta těch, co se ani nesnaží a otěhotní skrz HA, co otěhotní na první pokus apod. Stačí zavítat do nějakých testovacích diskuzí minulých týdnů, měsíců ![]()
Já jsem si u sebe myslela, že to půjde hned, mladá, dobrý zdravotní stav, v rodině taky všichni otěhotněli hned… a nějak se to táhne a mimi pořád nikde
Ségra zase prodělala 3 potraty a v mimi už ani nedoufala a povedlo si jí to když menstruovala s chlapem, se kterým spala poprvé a teď má krásného chlapečka ![]()
Ahojky holky
, ráda bych se k vám přidala. Jsem už také v některých diskuzích, ale víc hlav, víc ví
Já jsem 14 dní po vyjmutí Mireny, takže čekám na MS. Kdyby už nepřišla, což se stát může, bylo by to nejlepší, ale takové iluze si zase nedělám. Mám už dvě děti a ty šly úplně samy
Přeji všem hodně štěstí při snažení ![]()
Lady vítej
od června? To jste na nejlepší cestě aby to brzo vyšlo!!! držím pěsti ![]()
popi čím dří začnete, tím líp!!! ![]()
Oleewka vítej
tobybylo úžasné, kdyby zrovna ms nedošla, co?? ![]()
Jinak já jsem byla v úterý na HSG sonu dělohy a vejcovodů, vše průchodné (nebo to zprůchodnily tím jak to propláchli
) teď jsme uprostřed snažení, dneska nebo zítra má být ovulka
tak uvidíme…ale to si říkám už rok
Díky za přivítání
Já asi nejsem holky dost normální, protože jsem si dneska ráno udělala test, samozřejmě negativní. Co jiného, když mám Mirenu tepve dva týdny pryč
. Jenže já jsem tak natěšená na testování, že jsem to už nevydržela
. Čím starší, tím horší
.
Oleewka píše:
Díky za přivítáníJá asi nejsem holky dost normální, protože jsem si dneska ráno udělala test, samozřejmě negativní. Co jiného, když mám Mirenu tepve dva týdny pryč
. Jenže já jsem tak natěšená na testování, že jsem to už nevydržela
. Čím starší, tím horší
![]()
.
jsi úplně ale úúúplně normální !!!!!
Jen já už netestuju dřív než by nedošla ms
.
ahojky holky, chci se zeptat, jak probíhá vaše snažení, berete to jen pravidelným sexem ob den, nebo podporujete ještě ovu testama, měřením BT, hlídáním plodných dnů, bylinkové čajíčky atd.?
Pro Hanušku: Děkuju, uvidím, kterak nám to půjde. Já jsem nekojila vůbec, nešlo to. Snažíme se teprve od července, ale mně už to připadá dlouho. Těším se na dalšího prcka
Nejdřív byl manžel nemocný, potom jsem ovu propásla, protože jsem byla u rodičů s malým,…
Ahoj holky ![]()
Teď toho mám ve škole dost, ale zkusila jsem tento měsíc ovu hlídat, pomocí testů. No, ta pověstná testovací čárka byla, ale nevypadala barvou jako ta kontrolní, ale i tak jsme to raději pojistili
Teď mám asi třetí den po ovu a mám spíš nějakou virózu a jsem nastydlá ![]()
takže tento měsíc to nevidím dobře. E.
Evullka píše:
Pro Hanušku: Děkuju, uvidím, kterak nám to půjde. Já jsem nekojila vůbec, nešlo to. Snažíme se teprve od července, ale mně už to připadá dlouho. Těším se na dalšího prckaNejdřív byl manžel nemocný, potom jsem ovu propásla, protože jsem byla u rodičů s malým,…
Ahoj holky
Teď toho mám ve škole dost, ale zkusila jsem tento měsíc ovu hlídat, pomocí testů. No, ta pověstná testovací čárka byla, ale nevypadala barvou jako ta kontrolní, ale i tak jsme to raději pojistiliTeď mám asi třetí den po ovu a mám spíš nějakou virózu a jsem nastydlá
takže tento měsíc to nevidím dobře. E.
Takymáš ten dojem, žezrovna kolem ovulky se všechno pokope??? Jsme nastydlé, chlap má víc práce jak normálně, a prostě je hromada věcí, které nám hážou klacky pod nohy?!? Já mám ten pocit někdy vážně hodně velký
.
Jinak ovu už hlídám jen pomocí hlenu a kalendáře, protože na všechno ostatní jsem rezignovala. Beru to přibližně a snažím se to nehrotit. ![]()
Ahoj holky, hledala jsem vhodnou diskuzi,ale je to fakt problém........... když už jí konečně najdu (tu vaši),tak tady nikdo není
tak se koukej zase rozepsat
Jinak já jsem Verča a je mi 25. S manželem se pokouším o první mimi a začali taď v říjnu, zatím bez úspěchů. Prášky jsem sice vysadila už v srpnu, ale dávali jsme si pozor,protože jsme měli v září svatbu. Během svatby a svatební cesty měla přijít MS,tak jsem si raději došla k doktovi pro prášky na oddálení, které jsem brala cca. 14. dní. Po dobrání přišla MS (jen slabá a krátká ) a pak začalo snažení, které skončilo fakt bolestivou silnou MS. Takže nový pokus
nějak to nehrotíme, beru jen listovku a teď jsem si koupila ovulační testy,aby jsme jí neprošvihli
doufám,že jsem vás moc nezahltila informacemi ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat