Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5801
24.10.11 18:06
Oleewka píše:
Ahoj holky :mavam: , ozývám se po delší době. Dnes, po 25 dnech od vyjmutí Mireny, jsem se konečně dočkala MS. Na jednu stranu jsem naivně doufala, že by třeba přijít ani nemusela, ale teď jsem ráda, že jsem to dostala sama od sebe, aniž by mi ji musela dr. vyvolávat. Konečně se mám od čeho odrazit a začít pořádně plánovat :kytka:

no tak to je skvělé!!! děloha se ti pěkně jednou ms zregeneruje a s chutí do snažení :dance: :palec:

• načítám...
26
24.10.11 18:48

Jo jo, taky doufám, že to bude tak, jak si maluju :-D

• načítám...
5801
24.10.11 20:06
Oleewka píše:
Jo jo, taky doufám, že to bude tak, jak si maluju :-D

to bych ti moc přála :) my jsme taky vloni šup rup řekli jsme si, že to zkusíme a vyšlo to (bohužel to zkončilo ZT v 10tt) ale už jsem se z toho vzpamatovala a myslím, že ted jsem konečně schopná jít dál, ale trvalo mi to rok, strašně dlouho.

• načítám...
26
24.10.11 20:16

To je mi moc líto. Jsi statečná! Přeji vám, abyste drželi v náručí svůj uzlíček co nejdříve!

• načítám...
martinka25
24.10.11 21:01

Mohu se přidat ke snažilkám

Ahoj holky, jsem tu poprvé a ráda bych si s někým psala o snažení o miminko atd.:-) Jelikož s přítelem jsme se domluvili, že to nikomu nebudeme říkat a proto si nemám s kým ve svém okolí o tom povídat. Taky bych si tu ráda psala s váma…:-) Mohu? :-)

• Upravit
martinka25
24.10.11 21:09
Verunka8 píše:
ledmed píše:
Ahoj holky, moc všem přeju, aby se zadařilo :) Evulce přeju, aby škola vyšla. Já jsem státnicovala 14 dnů před porodem. Taky jsme se teď začali snažit o druhé miminko, tak jsem právě proto zavítala do vaší diskuze :) ale jak se někomu zadaří na poprvé, tak to pro nás taky neplatí. U naší Evičky jsme čekali rok po vysazení HA než se zadařilo. Teď už taky neberu antikoncepci nějaký ten pátek, řekla bych snad 8 měsíců,ale snažit jsme se začali o druhé právě až tak nějak teď. My žádné dny nehlídáme, to se manželovi nelíbí, říká, že až to příjde, tak to příjde
Taky jsme to s manželem nechtěli nějak hrotit,ale myslím,že pohlídat si plodné dny není fakt na škodu. Mám štěstí,že manželovi to taky nevadí a spíš bych řekla,že se to taky snaží hlídat :lol:

Ahojky, tak já se relativně snažím stejnou dobu jako ty.:-) Vysadila jsem HA v září a teď se snažíme.:-) Nevadí, že ti píši? Ráda bych si s Vámi psala o snažení, radostech a starostech:-D S přítelem jsme se domluvili, že to nebudeme říkat ve svém okolí, tak si o tom nemohu s nikým povídat…

• Upravit
5801
24.10.11 21:14
Oleewka píše:
To je mi moc líto. Jsi statečná! Přeji vám, abyste drželi v náručí svůj uzlíček co nejdříve!

děkuju, já věřím, že ten čas se blíží :)

• načítám...
5801
24.10.11 21:15
martinka25 píše:
Ahoj holky, jsem tu poprvé a ráda bych si s někým psala o snažení o miminko atd.:-) Jelikož s přítelem jsme se domluvili, že to nikomu nebudeme říkat a proto si nemám s kým ve svém okolí o tom povídat. Taky bych si tu ráda psala s váma…:-) Mohu? :-)

ahojky, jasně že můžeš :)vítej :dance: je lepší si o všech pocitech okolo snažení povykládat s těmi, co to prožívají stejně :kytka:

• načítám...
martinka25
24.10.11 21:21
Alex01 píše:
martinka25 píše:
Ahoj holky, jsem tu poprvé a ráda bych si s někým psala o snažení o miminko atd.:-) Jelikož s přítelem jsme se domluvili, že to nikomu nebudeme říkat a proto si nemám s kým ve svém okolí o tom povídat. Taky bych si tu ráda psala s váma…:-) Mohu? :-)
ahojky, jasně že můžeš :)vítej :dance: je lepší si o všech pocitech okolo snažení povykládat s těmi, co to prožívají stejně :kytka:

To jsem ráda. :-) Já si akorát o tom povídám s přítelem, ale tomu už ze mě asi praská hlava… Teda spíš nedokáže pochopit tu ženskou stránku… :nevim: Pořád mi říká ať na to nemyslím a bude to OK. Já vím, že bych na to neměla myslet, ale lehko se říká, ale hůř se dělá. chtěla bych být v klidu jako on… :lol:

• Upravit
martinka25
24.10.11 21:31

Jste tu děvčata? :-) Já nepoznám, jestli tu jste nebo ne… :roll:

• Upravit
5801
24.10.11 21:33
martinka25 píše:
Alex01 píše:
martinka25 píše:
ahojky, jasně že můžeš :)vítej :dance: je lepší si o všech pocitech okolo snažení povykládat s těmi, co to prožívají stejně :kytka:
To jsem ráda. :-) Já si akorát o tom povídám s přítelem, ale tomu už ze mě asi praská hlava… Teda spíš nedokáže pochopit tu ženskou stránku… :nevim: Pořád mi říká ať na to nemyslím a bude to OK. Já vím, že bych na to neměla myslet, ale lehko se říká, ale hůř se dělá. chtěla bych být v klidu jako on… :lol:

ti chlapi to asi mají stejné, ten můj mi taky říká ať na to nemyslím, ale on nepochopí, že to nejde!!!

• načítám...
5801
24.10.11 21:34

strašně ráda bych to měla jako on a neřešila to, nebo na to aspoň nemyslela :)

• načítám...
martinka25
24.10.11 21:36
Alex01 píše:
martinka25 píše:
Alex01 píše:
martinka25 píše:
To jsem ráda. :-) Já si akorát o tom povídám s přítelem, ale tomu už ze mě asi praská hlava… Teda spíš nedokáže pochopit tu ženskou stránku… :nevim: Pořád mi říká ať na to nemyslím a bude to OK. Já vím, že bych na to neměla myslet, ale lehko se říká, ale hůř se dělá. chtěla bych být v klidu jako on… :lol:
ti chlapi to asi mají stejné, ten můj mi taky říká ať na to nemyslím, ale on nepochopí, že to nejde!!!
:nevim: Asi mají na to nějaké školení na ZŠ, že mají na všechno stejnou odpověď. Já tě úplně chápu jak ti je, jelikož tohle znám… A jak dlouho se už snažíte? Jestli se mohu zeptat. Vím, že to je hloupá otázka… Jestli vadí, tak se předem omlouvám. :hug:
  • Upravit
5801
24.10.11 21:39
martinka25 píše:
Alex01 píše:
martinka25 píše:
Alex01 píše:
martinka25 píše:
:nevim: Asi mají na to nějaké školení na ZŠ, že mají na všechno stejnou odpověď. Já tě úplně chápu jak ti je, jelikož tohle znám… A jak dlouho se už snažíte? Jestli se mohu zeptat. Vím, že to je hloupá otázka… Jestli vadí, tak se předem omlouvám. :hug:

otázka je úplně v pohodě :) snažíme se rok po předchozím ZT, začala jsem před měsícem docházet do CARu tak snad se to nějak pohne.

• načítám...
martinka25
24.10.11 21:51
Alex01 píše:
martinka25 píše:
Alex01 píše:
martinka25 píše:
Alex01 píše:
martinka25 píše:
:nevim: Asi mají na to nějaké školení na ZŠ, že mají na všechno stejnou odpověď. Já tě úplně chápu jak ti je, jelikož tohle znám… A jak dlouho se už snažíte? Jestli se mohu zeptat. Vím, že to je hloupá otázka… Jestli vadí, tak se předem omlouvám. :hug:
otázka je úplně v pohodě :) snažíme se rok po předchozím ZT, začala jsem před měsícem docházet do CARu tak snad se to nějak pohne.

A mohu se zeptat jak CAR pomáhá? Přesně jaké je jeho zaměření??? Vím to jen okrajově. :roll: Promiň.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+