Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5313
26.10.11 13:15

Musím letět…úplně sem zapoměla že mám domluvenou schůzku na finančáku…jsem totiž paní účetní :lol:

• načítám...
1103
26.10.11 13:16
24kačkač píše:
Verunka8
Jo brala právě že 8 let…nedělám si velké naděje ale co mi spousta lidí říkalo, že právě první měsíc si plodná i když právě nejsi…ten první měsíc je prý největší naděje …
Na druhou stranu mě pobolívá v podbříšku a bolely mě prsa tak těžko říct…kéž by ta MS nedorazila :wink:

Já právě taky brala HA fakt dlouho, ikdyž s přestávkama… tak uvidíš, zázraky se dějí :-D

• načítám...
1103
26.10.11 13:19

Měj se hezky brzy papa :-D

• načítám...
5801
26.10.11 13:32
24kačkač píše:
No to já když přišla s plodnými dny tak můj drahý si myslel že si dělám srandu…,,ty jako nejsi plodná celý měsíc'' :-D no co dodat

ale můj tak taky reagoval!!!! jaké bylo překvapení, že jsem vlastně plodná jen asi 24 hodin v měsíci!!!

• načítám...
1920
26.10.11 13:34

Já bych chtěla být tak v klidu, jako ti chlapi. Nic neřeší, všechno bude v pohodě, to nějak dopadne :zed:
Ty jo, holky, já tu úplně usínám a to mám před sebou ještě hodinu a půl „učení“ a pak ta hnusná cesta domůůů :pocitac:

• načítám...
5801
26.10.11 13:45
nonynka8 píše:
Já bych chtěla být tak v klidu, jako ti chlapi. Nic neřeší, všechno bude v pohodě, to nějak dopadne :zed:
Ty jo, holky, já tu úplně usínám a to mám před sebou ještě hodinu a půl „učení“ a pak ta hnusná cesta domůůů :pocitac:

v takovém počasí se nedivím :) včera , před prázdninama, se klukům ve škole vůbec nechtělo učit, nejradši by si jen povídali, to bylo něco :cert: ale dali jsme to tak půl na půl, řekla jsem co musíme udělat a když to uděláme tak si můžeme vykláda, to bylo najednou pracovní nasazení :-D

• načítám...
1103
26.10.11 14:00
Taky už skoro spím a to má před sebou ještě 4hodiny v práci. To počasí je prostžě šílený.
Alex01 píše:
24kačkač píše:
No to já když přišla s plodnými dny tak můj drahý si myslel že si dělám srandu…,,ty jako nejsi plodná celý měsíc'' :-D no co dodat
ale můj tak taky reagoval!!!! jaké bylo překvapení, že jsem vlastně plodná jen asi 24 hodin v měsíci!!!

Koukám,že je to všude stejný :-P

• načítám...
1920
26.10.11 14:47

Kooonečně už končím :dance: Teď mě čeká ještě 3,5h. cesta domů. :zed:
Tak se tu mějte holky zlaté a zítra papa :mavam:

• načítám...
5732
26.10.11 15:55

Ahoj holky, ještě jednou děkuju za včerejší milé přijetí.
Taky mám prázdniny, nojo, školství :mrgreen:
Jinak mě je 26, s manželem jsme pár měsíců, ale chodili jsem spolu 8 let.
Dneska nebo zítra asi přijde MS. Už aby tu byla, když teda musí přijít…

• načítám...
5801
26.10.11 19:40
Fialik píše:
Ahoj holky, ještě jednou děkuju za včerejší milé přijetí.
Taky mám prázdniny, nojo, školství :mrgreen:
Jinak mě je 26, s manželem jsme pár měsíců, ale chodili jsem spolu 8 let.
Dneska nebo zítra asi přijde MS. Už aby tu byla, když teda musí přijít…

ahojky kolegyňko :)

• načítám...
martinka25
26.10.11 20:15

Ahojky děvčata, jak se máte? :-) Tak jsem dneska celý den odpočívala…

• Upravit
5801
26.10.11 20:36
martinka25 píše:

já jsem se před chvílí vrátila z plku a dívám se na dokument o 11. září, jak si to amíci pěkně naplánovali, zajímavé :)

• načítám...
martinka25
26.10.11 20:49
Alex01 píše:
martinka25 píše:
já jsem se před chvílí vrátila z plku a dívám se na dokument o 11. září, jak si to amíci pěkně naplánovali, zajímavé :)

A na čem to dávají? Těch dokumentů je dost. Jednou to udělali Američani, jednou to udělali teroristi a za chvíli to udělají ufouni… :mrgreen:

• Upravit
5801
26.10.11 20:55
martinka25 píše:
Alex01 píše:
martinka25 píše:
já jsem se před chvílí vrátila z plku a dívám se na dokument o 11. září, jak si to amíci pěkně naplánovali, zajímavé :)
A na čem to dávají? Těch dokumentů je dost. Jednou to udělali Američani, jednou to udělali teroristi a za chvíli to udělají ufouni… :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?…!

kamoška mi poslala odkaz na youtube, a vcelku to dává smysl

• načítám...
martinka25
26.10.11 21:29
Alex01 píše:
martinka25 píše:
Alex01 píše:
martinka25 píše:
A na čem to dávají? Těch dokumentů je dost. Jednou to udělali Američani, jednou to udělali teroristi a za chvíli to udělají ufouni… :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?…!

kamoška mi poslala odkaz na youtube, a vcelku to dává smysl

Tak kouknu na kousek. Jsem zvědavá. A jaký jsi měla den?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+