Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Musím letět…úplně sem zapoměla že mám domluvenou schůzku na finančáku…jsem totiž paní účetní ![]()
24kačkač píše:
Verunka8
Jo brala právě že 8 let…nedělám si velké naděje ale co mi spousta lidí říkalo, že právě první měsíc si plodná i když právě nejsi…ten první měsíc je prý největší naděje …
Na druhou stranu mě pobolívá v podbříšku a bolely mě prsa tak těžko říct…kéž by ta MS nedorazila
Já právě taky brala HA fakt dlouho, ikdyž s přestávkama… tak uvidíš, zázraky se dějí ![]()
24kačkač píše:
No to já když přišla s plodnými dny tak můj drahý si myslel že si dělám srandu…,,ty jako nejsi plodná celý měsíc''no co dodat
ale můj tak taky reagoval!!!! jaké bylo překvapení, že jsem vlastně plodná jen asi 24 hodin v měsíci!!!
Já bych chtěla být tak v klidu, jako ti chlapi. Nic neřeší, všechno bude v pohodě, to nějak dopadne ![]()
Ty jo, holky, já tu úplně usínám a to mám před sebou ještě hodinu a půl „učení“ a pak ta hnusná cesta domůůů ![]()
nonynka8 píše:
Já bych chtěla být tak v klidu, jako ti chlapi. Nic neřeší, všechno bude v pohodě, to nějak dopadne
Ty jo, holky, já tu úplně usínám a to mám před sebou ještě hodinu a půl „učení“ a pak ta hnusná cesta domůůů
v takovém počasí se nedivím
včera , před prázdninama, se klukům ve škole vůbec nechtělo učit, nejradši by si jen povídali, to bylo něco
ale dali jsme to tak půl na půl, řekla jsem co musíme udělat a když to uděláme tak si můžeme vykláda, to bylo najednou pracovní nasazení ![]()
Alex01 píše:24kačkač píše:ale můj tak taky reagoval!!!! jaké bylo překvapení, že jsem vlastně plodná jen asi 24 hodin v měsíci!!!
No to já když přišla s plodnými dny tak můj drahý si myslel že si dělám srandu…,,ty jako nejsi plodná celý měsíc''no co dodat
Koukám,že je to všude stejný ![]()
Kooonečně už končím
Teď mě čeká ještě 3,5h. cesta domů. ![]()
Tak se tu mějte holky zlaté a zítra papa ![]()
Ahoj holky, ještě jednou děkuju za včerejší milé přijetí.
Taky mám prázdniny, nojo, školství ![]()
Jinak mě je 26, s manželem jsme pár měsíců, ale chodili jsem spolu 8 let.
Dneska nebo zítra asi přijde MS. Už aby tu byla, když teda musí přijít…
Fialik píše:
Ahoj holky, ještě jednou děkuju za včerejší milé přijetí.
Taky mám prázdniny, nojo, školství
Jinak mě je 26, s manželem jsme pár měsíců, ale chodili jsem spolu 8 let.
Dneska nebo zítra asi přijde MS. Už aby tu byla, když teda musí přijít…
ahojky kolegyňko ![]()
martinka25 píše:
Ahojky děvčata, jak se máte?Tak jsem dneska celý den odpočívala…
já jsem se před chvílí vrátila z plku a dívám se na dokument o 11. září, jak si to amíci pěkně naplánovali, zajímavé ![]()
Alex01 píše:martinka25 píše:já jsem se před chvílí vrátila z plku a dívám se na dokument o 11. září, jak si to amíci pěkně naplánovali, zajímavé
A na čem to dávají? Těch dokumentů je dost. Jednou to udělali Američani, jednou to udělali teroristi a za chvíli to udělají ufouni… ![]()
martinka25 píše:Alex01 píše:A na čem to dávají? Těch dokumentů je dost. Jednou to udělali Američani, jednou to udělali teroristi a za chvíli to udělají ufouni…martinka25 píše:já jsem se před chvílí vrátila z plku a dívám se na dokument o 11. září, jak si to amíci pěkně naplánovali, zajímavé
http://www.youtube.com/watch?…!
kamoška mi poslala odkaz na youtube, a vcelku to dává smysl
Alex01 píše:martinka25 píše:kamoška mi poslala odkaz na youtube, a vcelku to dává smyslAlex01 píše:A na čem to dávají? Těch dokumentů je dost. Jednou to udělali Američani, jednou to udělali teroristi a za chvíli to udělají ufouni…martinka25 píše:já jsem se před chvílí vrátila z plku a dívám se na dokument o 11. září, jak si to amíci pěkně naplánovali, zajímavé
Tak kouknu na kousek. Jsem zvědavá. A jaký jsi měla den?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat