Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nonynka8 píše:
Alex01 držím všechny palce ať je vše v pořádku!Ale snažit se můžete pořád, ne? A kdy bys tam měla jít?Vítám všechny nové snažilky a doufám, že nám to vyjde, co nejdříve. Já doufám, že ta mrcha tento měsíc vůbec nedorazí!!
za týden jdu na kontrolu folikulů a pak podle situace na IUI
ti andílci jsou úžasní!!! to musel být krásný sen ![]()
Vítám všechny nové ![]()
To čekání je opravdu neskutečné..... mám jeden den zpoždění a test negativní… ![]()
popina píše:Falen píše:A kampak se stěhujete?
Ahoj holky, můžu se taky přidat? My se taky začínáme snažit od listopadu. Už se nemůžu dočkat… Právě se stěhujeme do novýho bytečku a pak hurá na mimi
Popi, stěhujeme se z jedné strany prahy na druhou
… takže z prahy do prahy
… ještě že je ten víkend za námi, bylo to náročný!!!
Falen píše:popina píše:Popi, stěhujeme se z jedné strany prahy na druhouFalen píše:A kampak se stěhujete?
Ahoj holky, můžu se taky přidat? My se taky začínáme snažit od listopadu. Už se nemůžu dočkat… Právě se stěhujeme do novýho bytečku a pak hurá na mimi… takže z prahy do prahy
… ještě že je ten víkend za námi, bylo to náročný!!!
Tak to věřím.My jsme se naštěstí stěhovali úplně do nového a nakupovali rovnou všechno nové.Takže jsme vlastně stěhovali jen oblečení
Což je pohoda
Ahoj holky,tak jak jste na tom? Nějaké novinky?
U mě nic,jen scháníme nějakej baráček v okolí Prahy a je to docela problém........
holky, dneska jsem dobrala Clostík, trochu špiním a jsem zvědavá jak dopadne kontrola příští týden,jestli nějaké folíky narostou, hlavně z toho mám obavy, aby tam něco bylo.
Popi, tak to jste měli o dost lehčí! My sme stěhovali všechno a ještě ted bydlíme mezi krabicema ![]()
A Verunko až seženete baráček u Prahy, tak mi řekni, my sháníme taky. Zatím sme v podnájmu, ale hledáme vlastní bydlení taky v okolí prahy a já bych chtěla baráček …
Falen píše:
Popi, tak to jste měli o dost lehčí! My sme stěhovali všechno a ještě ted bydlíme mezi krabicema
A Verunko až seženete baráček u Prahy, tak mi řekni, my sháníme taky. Zatím sme v podnájmu, ale hledáme vlastní bydlení taky v okolí prahy a já bych chtěla baráček …
My máme sice vlastní byteček ,ale je to 1+KK,takže do budoucna potřebujeme větší. Chceme to vyřídit co nejrychleji a hlavně koupit něco v dobrém stavu,aby se tam nemusely dělat žádné velké opravy. A kde bydlíte teď? ![]()
No my sme do ted bydleli taky v 1+kk, bylo mi tam moc fajn v našem „hnízdečku lásky“, ale tím že plánujeme mimi, tak sme chtěli něco většího. Bohužel sme zatím nic co by nám vyhovovalo nenašli, takže sme se jen přestěhovali do 2+kk, aby se tam s námi vešlo i mimi a stále hledáme (asi baráček) … a máte nějaký typy tady kolem prahy?
Ahoj, můžu se přidat do diskuse? S manželem se snažíme o první mimčo od dubna, intenzivně cca od července. Poslední MS jsem měla 2.9. a další dnes, po 15 dnech od vyvolávačky. Doktor mi napsal Norethisteron na urovnání cyklu, ale všude čtu, jaký je to sajrajt. Mám jít k nové doktoce, tak se s ní domluvím co a jak. Ach jo, to čekání je fakt o nervy ![]()
Ahojky holky. Nějak jsem teď neměla čas, bylo toho hodně
My bydlíme v jednom domě s rodiči, ale máme vlastní vchod a právě doděláváme to podkroví, kde bude obývák s výhledem na naše hory, dětský pokoj a ložnice, takže máme taky o zábavu postaráno
Jinak jsem v čekání, jestli z toho
něco bude, nebo ne.
Jinak vítám novou snažilku ![]()
nonynka8 píše:
Ahojky holky. Nějak jsem teď neměla čas, bylo toho hodněMy bydlíme v jednom domě s rodiči, ale máme vlastní vchod a právě doděláváme to podkroví, kde bude obývák s výhledem na naše hory, dětský pokoj a ložnice, takže máme taky o zábavu postaráno
Jinak jsem v čekání, jestli z toho
něco bude, nebo ne.
Jinak vítám novou snažilku
jaká hory máte v dohledu? To mě zajíma ![]()
U mě po nadějích dneska dorazila nechtěná mrcha
příště to snad výjde
popina Ahojky. No z jedné strany vidíme na Šerák a z dalších stran Praděd a trochu Červenohorského sedla ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat