Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5801
30.10.11 20:13
nonynka8 píše:
Alex01 držím všechny palce ať je vše v pořádku! :kytka: Ale snažit se můžete pořád, ne? A kdy bys tam měla jít?Vítám všechny nové snažilky a doufám, že nám to vyjde, co nejdříve. Já doufám, že ta mrcha tento měsíc vůbec nedorazí!! :zed:

za týden jdu na kontrolu folikulů a pak podle situace na IUI

ti andílci jsou úžasní!!! to musel být krásný sen  :palec:

• načítám...
5313
31.10.11 06:58

Vítám všechny nové :kytka:

To čekání je opravdu neskutečné..... mám jeden den zpoždění a test negativní… :pocitac:

• načítám...
929
31.10.11 11:31
popina píše:
Falen píše:
Ahoj holky, můžu se taky přidat? My se taky začínáme snažit od listopadu. Už se nemůžu dočkat… Právě se stěhujeme do novýho bytečku a pak hurá na mimi :-)
A kampak se stěhujete?

Popi, stěhujeme se z jedné strany prahy na druhou :-) … takže z prahy do prahy :-) … ještě že je ten víkend za námi, bylo to náročný!!!

• načítám...
popina
31.10.11 11:37
Falen píše:
popina píše:
Falen píše:
Ahoj holky, můžu se taky přidat? My se taky začínáme snažit od listopadu. Už se nemůžu dočkat… Právě se stěhujeme do novýho bytečku a pak hurá na mimi :-)
A kampak se stěhujete?
Popi, stěhujeme se z jedné strany prahy na druhou :-) … takže z prahy do prahy :-) … ještě že je ten víkend za námi, bylo to náročný!!!

Tak to věřím.My jsme se naštěstí stěhovali úplně do nového a nakupovali rovnou všechno nové.Takže jsme vlastně stěhovali jen oblečení :-) Což je pohoda

• Upravit
1103
1.11.11 13:59

Ahoj holky,tak jak jste na tom? Nějaké novinky? :lol: U mě nic,jen scháníme nějakej baráček v okolí Prahy a je to docela problém........

• načítám...
5801
1.11.11 14:12

holky, dneska jsem dobrala Clostík, trochu špiním a jsem zvědavá jak dopadne kontrola příští týden,jestli nějaké folíky narostou, hlavně z toho mám obavy, aby tam něco bylo.

• načítám...
929
1.11.11 14:19

Popi, tak to jste měli o dost lehčí! My sme stěhovali všechno a ještě ted bydlíme mezi krabicema :-D
A Verunko až seženete baráček u Prahy, tak mi řekni, my sháníme taky. Zatím sme v podnájmu, ale hledáme vlastní bydlení taky v okolí prahy a já bych chtěla baráček …

• načítám...
1103
1.11.11 14:37
Falen píše:
Popi, tak to jste měli o dost lehčí! My sme stěhovali všechno a ještě ted bydlíme mezi krabicema :-D
A Verunko až seženete baráček u Prahy, tak mi řekni, my sháníme taky. Zatím sme v podnájmu, ale hledáme vlastní bydlení taky v okolí prahy a já bych chtěla baráček …

My máme sice vlastní byteček ,ale je to 1+KK,takže do budoucna potřebujeme větší. Chceme to vyřídit co nejrychleji a hlavně koupit něco v dobrém stavu,aby se tam nemusely dělat žádné velké opravy. A kde bydlíte teď? :lol:

• načítám...
929
1.11.11 14:39

No my sme do ted bydleli taky v 1+kk, bylo mi tam moc fajn v našem „hnízdečku lásky“, ale tím že plánujeme mimi, tak sme chtěli něco většího. Bohužel sme zatím nic co by nám vyhovovalo nenašli, takže sme se jen přestěhovali do 2+kk, aby se tam s námi vešlo i mimi a stále hledáme (asi baráček) … a máte nějaký typy tady kolem prahy?

• načítám...
Messi
1.11.11 14:46

Ahoj, můžu se přidat do diskuse? S manželem se snažíme o první mimčo od dubna, intenzivně cca od července. Poslední MS jsem měla 2.9. a další dnes, po 15 dnech od vyvolávačky. Doktor mi napsal Norethisteron na urovnání cyklu, ale všude čtu, jaký je to sajrajt. Mám jít k nové doktoce, tak se s ní domluvím co a jak. Ach jo, to čekání je fakt o nervy :zed:

• Upravit
1920
1.11.11 14:52

Ahojky holky. Nějak jsem teď neměla čas, bylo toho hodně :roll: My bydlíme v jednom domě s rodiči, ale máme vlastní vchod a právě doděláváme to podkroví, kde bude obývák s výhledem na naše hory, dětský pokoj a ložnice, takže máme taky o zábavu postaráno :-) Jinak jsem v čekání, jestli z toho :hug: něco bude, nebo ne.
Jinak vítám novou snažilku :kytka:

• načítám...
popina
1.11.11 15:02
nonynka8 píše:
Ahojky holky. Nějak jsem teď neměla čas, bylo toho hodně :roll: My bydlíme v jednom domě s rodiči, ale máme vlastní vchod a právě doděláváme to podkroví, kde bude obývák s výhledem na naše hory, dětský pokoj a ložnice, takže máme taky o zábavu postaráno :-) Jinak jsem v čekání, jestli z toho :hug: něco bude, nebo ne.
Jinak vítám novou snažilku :kytka:

jaká hory máte v dohledu? To mě zajíma :-)

• Upravit
5313
1.11.11 15:05

U mě po nadějích dneska dorazila nechtěná mrcha :cert: příště to snad výjde

• načítám...
5801
1.11.11 19:11
  • načítám...
1920
2.11.11 08:59

popina Ahojky. No z jedné strany vidíme na Šerák a z dalších stran Praděd a trochu Červenohorského sedla :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+