Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5801
7.11.11 15:10

holky, nemá se děkovat, to prý nenosí štěstí, ale moc si vaší podpory vážím :huban: :kytka:

• načítám...
mischulka
7.11.11 15:11

Já kupuju v lékárně 2ks za 30,–Kč, to je myslím OK :palec:

http://www.lekarna.cz/…e-light-2ks/

• Upravit
popina
7.11.11 15:24
Alex01 píše:
popina píše:
http://sebetesty.cz/tohle je docela dobrá stránka na všechny možné testy.Je dobrý že při objednávce nad 100kč je dovoz zdarma :-)
Už jsem zakoupila ovulační testy a těhotenské.Každopádně to vyjde levněji jak v lékárně
jo, to znám doporučuju :) s kamarádkou jsme si braly ovu testy ve velkém :-D

Nevíš jak rychle to dojde??Píšou do 24h,tak snad to platí…abych to stihla vůbec otestovat a neměla už dávno po..

• Upravit
5801
7.11.11 15:27
popina píše:
Alex01 píše:
popina píše:
http://sebetesty.cz/tohle je docela dobrá stránka na všechny možné testy.Je dobrý že při objednávce nad 100kč je dovoz zdarma :-)
Už jsem zakoupila ovulační testy a těhotenské.Každopádně to vyjde levněji jak v lékárně
jo, to znám doporučuju :) s kamarádkou jsme si braly ovu testy ve velkém :-D
Nevíš jak rychle to dojde??Píšou do 24h,tak snad to platí…abych to stihla vůbec otestovat a neměla už dávno po..

nechci kecat, ale přišlo to fakt rychle, ale jestli do 24 hodin, to už nevím, je to víc jak půl roku zpátky

• načítám...
351
7.11.11 22:22

ahojky, my se snažíme 3 měsíc, zatím jsem ovu testiky nezkoušela… manža je skoro pořád pryč ( a hlavně to většinou vyjde kolem ovu), tak ani nevím jestli se tomu dá říkat snažení :-( , nějak to na me dneska padlo :-? . Kdybych veděla, že ovu je tak by mě to mrzelo ještě víc. Ted jsme to zkoušeli 12dc , ale z toho asi taky nic nebude. :cert:

Moooc vám všem držím palečky a hooodně :hug: :hug:  :kytka:

• načítám...
13002
7.11.11 22:39

ahojky holky muzu se pridat my se snazime o mimi 6 mes.dneska mrcha dorazila :-(

• načítám...
351
7.11.11 22:41

vítej mezi nás :kytka:

• načítám...
5732
7.11.11 22:49
michaelas2010 píše:
ahojky holky muzu se pridat my se snazime o mimi 6 mes.dneska mrcha dorazila :-(

Ahoj Míšo, už jsem se tu taky zabydlela, říjen nedopadl :twisted:

• načítám...
13002
7.11.11 22:49

diky moc :palec:

• načítám...
13002
7.11.11 22:50

u me taky ne byla jsem z toho dneska docela spatna
:-(

• načítám...
5732
7.11.11 22:52
michaelas2010 píše:
ahojky holky muzu se pridat my se snazime o mimi 6 mes.dneska mrcha dorazila :-(

nebuď :kytka: to ti na klidu nepřidá. Já vlastně ani nevám, na čem jsem. Dneska je to 40 DC a druhý den špiním, ale ovulka nakonec dorazila až kolem 31 DC, takže bordel neuvěřitelný

• načítám...
351
8.11.11 01:28

jooo je to naprd ,když je rozhazenej cyklus a člověk se snaží o mimi. já též, jednou tak další zase jinak…
Jednou to vyjít musí holky :palec:

• načítám...
4742
8.11.11 04:15

Svitla mi trošku naděje, večer jsem si dělala test, a zdálo se mi jako by se tam dělal pidi dušík, šla jsem spát a říkala jsem si, že už vidím ty duchy všude z těch diskuzí, a že si to přeju, tak se to snažím vidět, ale teď ráno na něm ta čárka šla fakt vidět,tak jsem testila znovu, a je mooooc slaboulinká, ale aspoň trošku mám naději, uvidím zítra, jestli tam bude, nebo to byl vymodlený duch! :nevim:

• načítám...
mischulka
8.11.11 07:13
Mahja píše:
Svitla mi trošku naděje, večer jsem si dělala test, a zdálo se mi jako by se tam dělal pidi dušík, šla jsem spát a říkala jsem si, že už vidím ty duchy všude z těch diskuzí, a že si to přeju, tak se to snažím vidět, ale teď ráno na něm ta čárka šla fakt vidět,tak jsem testila znovu, a je mooooc slaboulinká, ale aspoň trošku mám naději, uvidím zítra, jestli tam bude, nebo to byl vymodlený duch! :nevim:

Přeju ať sílí a je z toho pořádná dálnice :kytka:

• Upravit
4742
8.11.11 07:13
mischulka píše:
Mahja píše:
Svitla mi trošku naděje, večer jsem si dělala test, a zdálo se mi jako by se tam dělal pidi dušík, šla jsem spát a říkala jsem si, že už vidím ty duchy všude z těch diskuzí, a že si to přeju, tak se to snažím vidět, ale teď ráno na něm ta čárka šla fakt vidět,tak jsem testila znovu, a je mooooc slaboulinká, ale aspoň trošku mám naději, uvidím zítra, jestli tam bude, nebo to byl vymodlený duch! :nevim:
Přeju ať sílí a je z toho pořádná dálnice :kytka:

Díky, uvidíme…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex