Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky, nemá se děkovat, to prý nenosí štěstí, ale moc si vaší podpory vážím
![]()
Já kupuju v lékárně 2ks za 30,–Kč, to je myslím OK ![]()
Alex01 píše:popina píše:jo, to znám doporučuju
http://sebetesty.cz/tohle je docela dobrá stránka na všechny možné testy.Je dobrý že při objednávce nad 100kč je dovoz zdarma
Už jsem zakoupila ovulační testy a těhotenské.Každopádně to vyjde levněji jak v lékárněs kamarádkou jsme si braly ovu testy ve velkém
Nevíš jak rychle to dojde??Píšou do 24h,tak snad to platí…abych to stihla vůbec otestovat a neměla už dávno po..
popina píše:Alex01 píše:Nevíš jak rychle to dojde??Píšou do 24h,tak snad to platí…abych to stihla vůbec otestovat a neměla už dávno po..popina píše:jo, to znám doporučuju
http://sebetesty.cz/tohle je docela dobrá stránka na všechny možné testy.Je dobrý že při objednávce nad 100kč je dovoz zdarma
Už jsem zakoupila ovulační testy a těhotenské.Každopádně to vyjde levněji jak v lékárněs kamarádkou jsme si braly ovu testy ve velkém
nechci kecat, ale přišlo to fakt rychle, ale jestli do 24 hodin, to už nevím, je to víc jak půl roku zpátky
ahojky, my se snažíme 3 měsíc, zatím jsem ovu testiky nezkoušela… manža je skoro pořád pryč ( a hlavně to většinou vyjde kolem ovu), tak ani nevím jestli se tomu dá říkat snažení
, nějak to na me dneska padlo
. Kdybych veděla, že ovu je tak by mě to mrzelo ještě víc. Ted jsme to zkoušeli 12dc , ale z toho asi taky nic nebude. ![]()
Moooc vám všem držím palečky a hooodně
![]()
ahojky holky muzu se pridat my se snazime o mimi 6 mes.dneska mrcha dorazila ![]()
michaelas2010 píše:
ahojky holky muzu se pridat my se snazime o mimi 6 mes.dneska mrcha dorazila
Ahoj Míšo, už jsem se tu taky zabydlela, říjen nedopadl ![]()
michaelas2010 píše:
ahojky holky muzu se pridat my se snazime o mimi 6 mes.dneska mrcha dorazila
nebuď
to ti na klidu nepřidá. Já vlastně ani nevám, na čem jsem. Dneska je to 40 DC a druhý den špiním, ale ovulka nakonec dorazila až kolem 31 DC, takže bordel neuvěřitelný
jooo je to naprd ,když je rozhazenej cyklus a člověk se snaží o mimi. já též, jednou tak další zase jinak…
Jednou to vyjít musí holky ![]()
Svitla mi trošku naděje, večer jsem si dělala test, a zdálo se mi jako by se tam dělal pidi dušík, šla jsem spát a říkala jsem si, že už vidím ty duchy všude z těch diskuzí, a že si to přeju, tak se to snažím vidět, ale teď ráno na něm ta čárka šla fakt vidět,tak jsem testila znovu, a je mooooc slaboulinká, ale aspoň trošku mám naději, uvidím zítra, jestli tam bude, nebo to byl vymodlený duch! ![]()
Mahja píše:
Svitla mi trošku naděje, večer jsem si dělala test, a zdálo se mi jako by se tam dělal pidi dušík, šla jsem spát a říkala jsem si, že už vidím ty duchy všude z těch diskuzí, a že si to přeju, tak se to snažím vidět, ale teď ráno na něm ta čárka šla fakt vidět,tak jsem testila znovu, a je mooooc slaboulinká, ale aspoň trošku mám naději, uvidím zítra, jestli tam bude, nebo to byl vymodlený duch!
Přeju ať sílí a je z toho pořádná dálnice ![]()
mischulka píše:Mahja píše:Přeju ať sílí a je z toho pořádná dálnice
Svitla mi trošku naděje, večer jsem si dělala test, a zdálo se mi jako by se tam dělal pidi dušík, šla jsem spát a říkala jsem si, že už vidím ty duchy všude z těch diskuzí, a že si to přeju, tak se to snažím vidět, ale teď ráno na něm ta čárka šla fakt vidět,tak jsem testila znovu, a je mooooc slaboulinká, ale aspoň trošku mám naději, uvidím zítra, jestli tam bude, nebo to byl vymodlený duch!
Díky, uvidíme…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat