Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojte!
Tak to já mám výhled z okna na Štramberskou Trúbu ![]()
Jak pokračuje vaše snažení děvčata? Já sem znova v nejistitě…včera sem myslela že dorazila a vona ne…jenom sem trošičku pošpinila…tak čekám znova co bude…myslíte že to můžu být těhu? sem z toho docela zmatená ![]()
24kačkač píše:
Nemám…to sem ještě nezkoušela…
V těhu je špinění možné, dokonce i MS, nebo to může být špinění z toho, jak se uhnizďuje prcek..pár dní počkej a udělej si test. Kdy máš dostat MS?
mishulka…měla sem to dostat v něděli…a už je středa..ale testy mi vycházejí /
24kačkač držím moc palce, ať se to podaří! A zkoušela jsi i jiné testy? Já taky čekám, jestli mrcha dorazí, podle té mé poslední nešťastné události by měla přijít kolem 6.11., ale nevím, prostě už to opravdu neřeším, nechci být zase zklamaná a smutná ![]()
jj, ty mlhy jsou úúúžasné. Dnes jsem zase v OL. a je tu mlha přede mnou i za mnou ![]()
nonynka 8
Jo zkoušela…a všechny / ale naposledy sem dělala v pondělí…tak možná zkusím zítra nebo v pátek… Četla sem že u někoho se hormon HCG projeví až za delší dobu…že se u někoho tvoří pomaleji…jak já bych bly šťastná ![]()
24kačkač píše:
nonynka 8
Jo zkoušela…a všechny / ale naposledy sem dělala v pondělí…tak možná zkusím zítra nebo v pátek… Četla sem že u někoho se hormon HCG projeví až za delší dobu…že se u někoho tvoří pomaleji…jak já bych bly šťastná
Jj, zkus zítra
Já měla // asi až po 5 dnech po vynechání. Držím palce!! ![]()
nonynka8
Zkusím
držím taky palečky aby to vyšlo !!!!kéž by nedorazila!!!! ![]()
24kačkač píše:
nonynka8
Zkusímdržím taky palečky aby to vyšlo !!!!kéž by nedorazila!!!!
A míváš MS pravidelnou?
24kačkač
Tak budeme čekat společně s tebou, co se z toho vyklube, doufám jen, že to nejlepší!! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
no to je krásný.Praděd a sedlo..tam to moc dobře znám. Hlavně tu mlhu