Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5801
4.11.11 13:24
květa24 píše:
Ahojky.Dnes jsem tady poprvé tak doufám že mě vezmete mezi sebe :-D .
Podle BT jsem měla 26.11. ovulku. Tak jsme se do toho s manželem pustili :lol: :oops: no a 31.11 jsem byla na gyndě a doktor už tam něco viděl. Odebrali mi krev ale ještě jim těhotenství nevyšlo. Myslím si, že je na test z krve ještě moc brzo. Máte s tím někdo zkušenost?
Děkuju.:srdce:

ahojky, vítám tě :) ještě jsi nezkoušela testík? na tom citlivějším už by třeba něco mohlo být vidět :hug: :dance:

• načítám...
1103
4.11.11 13:42
Alex01 píše:
květa24 píše:
Podle BT jsem měla 26.11. ovulku. Tak jsme se do toho s manželem pustili :lol: :oops: no a 31.11 jsem byla na gyndě a doktor už tam něco viděl. Odebrali mi krev ale ještě jim těhotenství nevyšlo. Myslím si, že je na test z krve ještě moc brzo. Máte s tím někdo zkušenost?
ahojky, vítám tě :) ještě jsi nezkoušela testík? na tom citlivějším už by třeba něco mohlo být vidět :hug: :dance:

Ahojky,jak se ti daří?něco nového? :-D

• načítám...
popina
4.11.11 13:51

Tak mě taky dorazila MS…ale zase na druhou stranu můžu ještě tebhle měsíc se ségrou pořádně olavit její 30. narozky.

• Upravit
5313
4.11.11 15:14

Vítám novou snažilku :kytka:
Popina Jojo je to tak…všechno zlé je k něčemu dobré…nám dorazil švagr z anglie po roce a máme zítra v plánu bujaré slavnosti…všech co měli za ten rok narozeniny a nějaké úspěchy…takže zapíjet se bude vesele a příští měsíc snad budou druzí zapíjet ostatní naše těhotenství :hug:

• načítám...
5801
4.11.11 19:56
Verunka8 píše:
Alex01 píše:
květa24 píše:
ahojky, vítám tě :) ještě jsi nezkoušela testík? na tom citlivějším už by třeba něco mohlo být vidět :hug: :dance:
Ahojky,jak se ti daří?něco nového? :-D

v pondělí mě čeká ultrazvuk vaječníků a pak se uvidí, v plánnu je IUI, tak snad se na něj dostaneme.

• načítám...
5801
4.11.11 19:58

holky, k těm oslavám, máme v plánu s kamoškou, že pokud se mi tento měsíc nezadaří, tak spolu vypijeme každá minimálně láhev vína a pokud se zadaří, tak ji vypije ona a já budu na rychlých špuntech :mrgreen: v životě jsem tak moc nechtěla pít rychlé špunty!!!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
1920
6.11.11 16:10
Alex01 píše:
holky, k těm oslavám, máme v plánu s kamoškou, že pokud se mi tento měsíc nezadaří, tak spolu vypijeme každá minimálně láhev vína a pokud se zadaří, tak ji vypije ona a já budu na rychlých špuntech :mrgreen: v životě jsem tak moc nechtěla pít rychlé špunty!!!! :dance: :dance: :dance:

Ahojky. Tak nad touhle zprávou jsem se usmála, přístup fakt skvělý!!! Držím palce, ať se pořádně „opiješ“ ze špuntů!!!! :kytka:

• načítám...
1966
6.11.11 16:33

Ahoj holky, můžu se přidat? všechny diskuze už jsou tady tak rozjeté a do téhle bych i mohla zapadnout :kytka:

• načítám...
mischulka
6.11.11 16:37
Tubinka píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? všechny diskuze už jsou tady tak rozjeté a do téhle bych i mohla zapadnout :kytka:

Vítej :kytka:

• Upravit
1966
6.11.11 16:54
mischulka píše:
Tubinka píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? všechny diskuze už jsou tady tak rozjeté a do téhle bych i mohla zapadnout :kytka:

Ahoj, tak jak jsi na tom se snažením? pročítala jsem vaši diskuzi, ať trošku vejdu do obrazu :) nějaké novinky? z těch dušíků nakonec nic nebylo? :think:

• načítám...
mischulka
6.11.11 17:10
Tubinka píše:
mischulka píše:
Tubinka píše:
Ahoj, tak jak jsi na tom se snažením? pročítala jsem vaši diskuzi, ať trošku vejdu do obrazu :) nějaké novinky? z těch dušíků nakonec nic nebylo? :think:

U mě nic, ale teď mám pozitivní ovu test, tak snad

• Upravit
1966
6.11.11 17:15
mischulka píše:
Tubinka píše:
mischulka píše:
Tubinka píše:
Ahoj, tak jak jsi na tom se snažením? pročítala jsem vaši diskuzi, ať trošku vejdu do obrazu :) nějaké novinky? z těch dušíků nakonec nic nebylo? :think:

Já jsem si ovu testy chtěla koupit, ale nakonec jsem si řekla, že jeden cyklus zkusím celý měřit, a uvidíme jestli ovu vůbec bude, a jestli ji poznám, měla jsem problémy s dlouhými cykly, a doktorka vyhrožovala že ovu možná vůbec nemívám :(

• načítám...
mischulka
6.11.11 17:21
Tubinka píše:
mischulka píše:
Tubinka píše:
mischulka píše:
Tubinka píše:
Já jsem si ovu testy chtěla koupit, ale nakonec jsem si řekla, že jeden cyklus zkusím celý měřit, a uvidíme jestli ovu vůbec bude, a jestli ji poznám, měla jsem problémy s dlouhými cykly, a doktorka vyhrožovala že ovu možná vůbec nemívám :(

Já mám po vysazení HA taky rozházené cykly, tak jsem docela mile překvapená, že je ovu už teď, pač minulej cyklus jsem ji měla až 41DC, ale to jsem ještě nedělala ovu testy (naštěstí), to by se mi prodražilo :lol: A jak vypadá teplota?Máš graf někde??

• Upravit
5801
6.11.11 17:21
Tubinka píše:

vítej :)

• načítám...
mischulka
6.11.11 17:22

Jo už ho vidím, teprv začínáš..tak snad bude ovu, já jsem měla taky strach, jestli ovu vůbec mám a naštěstí jo :dance:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+