Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My už doopravovali…maximálně začínáme dělat pergolu…ale s tím nějaké starosti nejsou…moje kamarádka měla taky štěstí…podařilo se jim to na poprvé a už mají krásného prďolku ![]()
Tak to je hezký
Asi budu muset něco vymyslet, abych se zabavila, ikdyž ono na to stejně nejde nemyslet ![]()
mischulka píše:
Tak to je hezkýAsi budu muset něco vymyslet, abych se zabavila, ikdyž ono na to stejně nejde nemyslet
Já taky vždycky něco dělám a pak mám chvilku a říkám si, ty jo, to by bylo krásný, kdybych měla bříško
No prostě už mi taky z toho někdy hrabe
![]()
No tak to jsme na tom stejně
Já vyrážím domů, tak si užijte volno holky a hezky se tulte
Ať můžeme gratulovat ![]()
ahojky holky, dneska jsme měla kontrolu a výsledky v CARu. Takže: všechny odběry, spermiogram v pohodě, ale mám jeden vejcovod neprůchodný a druhý průchodný, ale ne dokonale. Takže asi půjdeme na inseminaci IUI. Tohle jsem fakt nečekala, doktorka na sonu vejcovodů se tvářila optimisticky a pak takový nález!!! ![]()
ahojky holky, můžu k vam?
. U nas to bude ted v listopadu 3 mesíc a tak nějak si říkám že by to mohlo vyjít…
. e nééé jen nám
![]()
Ahoj holky, můžu se taky přidat? My se taky začínáme snažit od listopadu. Už se nemůžu dočkat… Právě se stěhujeme do novýho bytečku a pak hurá na mimi ![]()
Alex01 držím všechny palce ať je vše v pořádku!
Ale snažit se můžete pořád, ne? A kdy bys tam měla jít?
Vítám všechny nové snažilky a doufám, že nám to vyjde, co nejdříve. Já doufám, že ta mrcha tento měsíc vůbec nedorazí!! ![]()
Holky, to vám musím napsat. Celou noc se mi zdálo o andělech. Dnes jsem v práci, tak jsem si hned našla snář (nikdy to nedělám, že bych hledala, co to znamená), který je starý a pak jeste jeden nový a viíte, co tam bylo? ![]()
Anděla - vidí li žena = porodí syna, a v tom novém, zdá se li ženě, narození syna. Úplně mě to dostalo!
Kéž by to tak bylo. ![]()
Děkuju, ty jo, ale i ostatní výklady jsou super, velké štěstí, potvrzení všech nadějí a přání, vítané zprávy
Takže je to jasné
Taky přeji ať se vám o nich zdá !!! ![]()
nonynka8 píše:
Holky, to vám musím napsat. Celou noc se mi zdálo o andělech. Dnes jsem v práci, tak jsem si hned našla snář (nikdy to nedělám, že bych hledala, co to znamená), který je starý a pak jeste jeden nový a viíte, co tam bylo?
Anděla - vidí li žena = porodí syna, a v tom novém, zdá se li ženě, narození syna. Úplně mě to dostalo!Kéž by to tak bylo.
Moc ti držím palce nony!!! ![]()
Falen píše:
Ahoj holky, můžu se taky přidat? My se taky začínáme snažit od listopadu. Už se nemůžu dočkat… Právě se stěhujeme do novýho bytečku a pak hurá na mimi
Ahoj Falen, tak vítej v listopadu ![]()
Falen píše:
Ahoj holky, můžu se taky přidat? My se taky začínáme snažit od listopadu. Už se nemůžu dočkat… Právě se stěhujeme do novýho bytečku a pak hurá na mimi
A kampak se stěhujete?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No my zrovna nic nepředěláváme, ale nejradši bych něco předělávala - třeba dětský pokojíček
Zítra jedeme do Tropical Islandu, tak se snad trošku odreagujeme