Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5313
26.10.11 12:55

Martinka25
Toho jsem si všimla že ste všechny fajn! a ještě jednou děkuji za milé přijetí

Alex01
jo a to školení by měli zakázat a to plošně :lol:

• načítám...
5801
26.10.11 12:55
martinka25 píše:
Chlapy nic neřeší. :mrgreen: Oni jsou totiž úplně v klidu. A my jsme jen ty hysterky co to řeší. Jo jo Alex oni na to mají specielní školení… :mrgreen: Ale nevím, kde se to školení dělá… Na ZŠ nebo na střední??? Nebo když nastoupí do práce… :mrgreen:

hned po narození, jinak to nevidím!! :-D

• načítám...
martinka25
26.10.11 12:56

Alex01Ty jo, taková škála líčení. ale jako je to docela drahé. To bych na to šetřila dlouho… Jelikož platím dálkovou soukromou VOŠ… a to mi stačí… :nevim:

• Upravit
1103
26.10.11 12:56
24kačkač píše:
Ahoj snažilky!
Jsem moc ráda že sem narazila na tuto skupinku.Jsem tady dnes poprvé a moc ráda bych se k Vám připojila můžu?
Jinak se jmenuju Katka a je mi 24. s přítelem jsme spolu skoro 5 let a začali jsme snažit tento měsíc a už bych si moooc přála :-)

Ahoj Kačko, vítej mezi námi, já jsm Verča je mi 25 a s manželem se snažíme taky zatím měsíc :-D

• načítám...
5801
26.10.11 12:57
nonynka8 píše:
Vítám novou snažilku :mavam: :kytka: ¨
No s těma telefonama je to asi u každého podobně. Já měla hroznou zkušenost s t-mobilem ! Málem jsme zaplatili 10.000,– za nic ! Do vyúčtování za internet napsali nesmyslná čísla za stahování a málem jsem se vyvrátila, když jsme to viděla. Naštěstí jsem se nedala a telefonovala snad týden, nakonec se mi omluvili a platila jsem 500,–, takže rozdíl šílený. Ale kdybych se neozvala, musela bych to zaplatit :cert:
Já tím, že jsem na dětském, tak je to veselé, byste nevěřili, co se všechno od těch dětí dovím :mrgreen:

to jo, děti jsou nejvíc bezprostřední a nepoví jen co neví :) a ví toho většinoou hodně :-D

• načítám...
5801
martinka25 píše: Alex01Ty jo, taková škála líčení. ale jako je to docela drahé. To bych na to šetřila dlouho… Jelikož platím dálkovou soukromou VOŠ… a to mi stačí… :nevim:

však neboj, já jen doufám, že než našetřím, tak mi to nezruší :-D

• načítám...
martinka25

Alex01
:mrgreen: Takže hned po narození jsou proškoleni. :mrgreen: To by odpovídalo. :mrgreen: Také bych to zakázala. ale jak??? :nevim: :mrgreen:

• Upravit
5801
26.10.11 12:59
martinka25 píše:
Alex01 :mrgreen: Takže hned po narození jsou proškoleni. :mrgreen: To by odpovídalo. :mrgreen: Také bych to zakázala. ale jak??? :nevim: :mrgreen:

musíme si ty naše mimča, pokud to budou kluci, vychovat tak aby s nima naše nástupkyně aspoň neměly takové „trable“ ale nevím jestli se nám topovede

• načítám...
5313
26.10.11 13:00

Verunka8
Je to zvláštní pocit doufat v to že by se to podařilo na poprvé že?já už sem netrpělivě udělala jeden test a bya tam pouze jedna čárka…bylo to brzo…menzes bych měla dostat v sobotu…takže tento dej je můj druhý testovací :wink:

• načítám...
1920
26.10.11 13:01

S těma chlapama.. Můj byl to samý, ale pak jsem mu nic neříkala, vůbec se o mimi nebavila a najednou. Soniku, my už mimi nechceme? A já, tys k tomu nechtěl nic vědět, tak ti nic neříkám. A teď je to, kdy máš ovu, jak ti je a tak :dance:

• načítám...
5801
26.10.11 13:07
nonynka8 píše:
S těma chlapama.. Můj byl to samý, ale pak jsem mu nic neříkala, vůbec se o mimi nebavila a najednou. Soniku, my už mimi nechceme? A já, tys k tomu nechtěl nic vědět, tak ti nic neříkám. A teď je to, kdy máš ovu, jak ti je a tak :dance:

JJ já jsem to s mojím měla podobně, první breptal, že to furt řeším, pak jsem mu vysvětlila jak je to s plodnými dny a pak jsem to zkusila neřešit a byla podobná odezva a teď už stačí říct, kdy by bylo dobré na tom zapracovat a v pohodě :)

• načítám...
5313
26.10.11 13:08

No to já když přišla s plodnými dny tak můj drahý si myslel že si dělám srandu…,,ty jako nejsi plodná celý měsíc'' :-D no co dodat

• načítám...
1103
26.10.11 13:09
24kačkač píše:
Verunka8
Je to zvláštní pocit doufat v to že by se to podařilo na poprvé že?já už sem netrpělivě udělala jeden test a bya tam pouze jedna čárka…bylo to brzo…menzes bych měla dostat v sobotu…takže tento dej je můj druhý testovací :wink:

J už mám po MS.takže tenhle měsíc to nevyšlo,ale to nevadí, jsme teprve na začátku :-) držim palečky,ale moc v to nedoufej,aby jsi nebyla moc zklamaná..... brala jsi předtím HA?

• načítám...
1103
26.10.11 13:12
:-(
nonynka8 píše:
S těma chlapama.. Můj byl to samý, ale pak jsem mu nic neříkala, vůbec se o mimi nebavila a najednou. Soniku, my už mimi nechceme? A já, tys k tomu nechtěl nic vědět, tak ti nic neříkám. A teď je to, kdy máš ovu, jak ti je a tak :dance:

Taky mi bylo řečeno,že se na to nemám moc upomínat,ale totěžký člověk tím pak naprosto žije :-D jinak k tý hypotéce: nevím to jistě,jestli by nám jí kvůli tomu nedali,ale určitě by to byl větší problém, oni hned viděj ty menší příjmy :-(

• načítám...
5313
26.10.11 13:13

Verunka8
Jo brala právě že 8 let…nedělám si velké naděje ale co mi spousta lidí říkalo, že právě první měsíc si plodná i když právě nejsi…ten první měsíc je prý největší naděje …
Na druhou stranu mě pobolívá v podbříšku a bolely mě prsa tak těžko říct…kéž by ta MS nedorazila :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+