40leté snažilky

624
1.10.11 15:43

40ti leté snažilky

Ahojky,táhne mě na 4O a mám o 6let mladšího přítele.Přišel s tím,že by rád mimčo.Najdou se nějaké snažilky,které jsou na začátku snažení jako já? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
697
1.10.11 16:12

ahoj, tak mě je 36, ale taky se snažíme, tak kdyby nebylo potřeba rovných 40 :-D :-D tak bych se ráda přidala, kolem mě jsou všechno maminy se třemi dětmi, anebo ty co nechtějí žádné :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
1.10.11 16:49

Ahojík ta mě je 39.Mám už tři děti.Dvě dospělé,pak syna 8let.Chceme to s přítelem zkusi,tak uvidím zda se zadaří :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
1.10.11 19:39

Prosím neberte to jako rýpnutí :hug: :hug:
Ale strašně by mě zajímalo jak může chtít žena dítě ještě ve 40, to se nebojíte případných problémů? Já vím, že to může potkat i mladé ženy,ale u starších je to riziko přeci jenom větší :think:
S manželem máme stejný názor a už několikrát jsme se shodli na tom, že po 40 je nezodpovědné si pořídit miminko. Moje mamina mě měla v 36 letech a už teď je znát ten její důchodový věk.
omlouvám se za vniknutí do vaší diskuze,ale opravdu by mě to moc zajímalo, třeba změním názor a pak si jak se říká " na stará kolena " taky budu chtít ještě jedno pořídit. :mrgreen: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
1.10.11 19:57

motiko , asi nebojej , kdyz do toho jdou a predpokladam , ze si zvazili vsechna pro a proti.
jako me je 27let a deti jsem chtela mit spis brzo, ale teda naprosto chapu, ze nekdo se snazi o dite i ve 40. proste kdyz telo a srdce zaveli, tak nejake takoveto starosti jdou stranou. a proste zivot nikdy neni bez rizika … nejak nechapu , co bys chtela slyset aby te to presvedcilo, vy vite, ze by jste se pres ty obavy neprenesli a nekdo jiny se pres ne prenese , no :nevim:
tak se omlouvam , ze pisu kdyz sem taky nepatrim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.11 20:02

Ahoj tak mě je 37 a miminko chcem a doufám budem mít o rizikách jsme přemýšleli ,ale zas nejsou tak velká aby nás odradila .A co bude za dvacet let to nikdo neví ,když tak puberták už bude dospělej tak doufám se o sourozence postará :mrgreen:
Já si myslím že je fakt jiná doba a že zdravotně a i psychicky jsme na tom líp než byli naši rodiče a prarodiče v našem věku .

• Citovat
  • Upravit
1089
1.10.11 20:06

No já mám " na stará kolena" něco na mazlení a můžu jen doporučit. V dnešní době jsou ženy mnohem dýl v dobré kondici, tak proč ne. :-D Navíc pokud je mladší tatínek, po dítku oba touží… Tvrdím, že náš nejmladší je nadstandart. :lol: Vlastně jsem si ho vzhledem k věku už nemohla dovolit, nebylo to potřeba, ale je radost, že ho máme. :palec: Takže holky držím palce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
1.10.11 20:17

Taky mám na stará kolena něco na mazlení :srdce: :srdce: a nemusim nikoho přesvědčovat aby změnil názor :-)kdybych měla znova navybranou,nikdy bych už nešla do mimi pod 25 let.Možná ani ve 30.Člověk je vážně ještě blbeeej :pankac: Jo a stěma vadama…znám tři mamči co měly vady plodu v 18 letech a ve 25 letech. Edwarsův a Downův syndrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
1.10.11 20:19

Holky aby nedošlo k omylu, já nechci aby jste mě tu přesvědčovaly. Tahle diskuze neni pro mě ani o mě :mrgreen: . Já jsem se jen vetřela a potichounku a nenápadně si budu číst vaše příspěvky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
1.10.11 20:23

Ahojky tak mě je 37 a vedle mě teď spinká moje dvouměsíční zlatíčko naše Vikinka. A nechápu jaká rizika, ty jsou prostě v každém věku. Já nebyla ani na plodové vodě výsledky byly v pořádku. A opravdu si s malou užíváme :hug: a to i její 14 letá sestřička, já si myslím že 40 let není ještě žádné stáří vzhledem k tomu že nejméně ještě v 65 budeme chodit do práce a dítko už bude stát na vlastních nožkách :palec: Já jsem šťastná že se nám poštěstilo mít dvě úžasný holčičky a věk vem čert :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
1.10.11 20:25
motika píše:
Ale strašně by mě zajímalo jak může chtít žena dítě ještě ve 40, to se nebojíte případných problémů? Já vím, že to může potkat i mladé ženy,ale u starších je to riziko přeci jenom větší :think:
S manželem máme stejný názor a už několikrát jsme se shodli na tom, že po 40 je nezodpovědné si pořídit miminko. Moje mamina mě měla v 36 letech a už teď je znát ten její důchodový věk.
omlouvám se za vniknutí do vaší diskuze,ale opravdu by mě to moc zajímalo, třeba změním názor a pak si jak se říká " na stará kolena " taky budu chtít ještě jedno pořídit. :mrgreen: :kytka: :kytka: :kytka:

a já zase nechápu, co je na tom tak divného??? Mě spíš udivuje to, že se tomu někdo diví..tak třeba můj případ, vdávala jsem se ve 28 letech, snažení o první miminko čtyři roky, teď chceme druhé..prostě nejsem z těch co otěhotní napoprvé, nebo co manžela potkali ve dvaceti..a taky nerozumím tvé touze sem psát, fakt to není povzbuzující..taky např.odsuzuji potraty a nepřispívám do skupiny, kde někdo píše o tom, že na něj jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
1.10.11 20:25

Já tim chtěla říct, že mám 19 syna a 8 měsíční dceru, takže můžu srovnávat. Všichni mě říkali, jak si to užívaj na stará kolena, já jim moc nevěřila, že by to bylo „takový super“ a můžu potvrdit-je to super :potlesk:
proty kdo se snaží, snažte se dál stojí to za to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.10.11 20:27

znám ženu, která neměla štěstí na partnera a toho, se kterým by chtěla dítě našla až po čtyřicítce - ne vždy jde život tak, jak by člověk chtěl.
přeju všem zdravá miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
1.10.11 20:30
mmanolka píše:
motika píše:
omlouvám se za vniknutí do vaší diskuze,ale opravdu by mě to moc zajímalo, třeba změním názor a pak si jak se říká " na stará kolena " taky budu chtít ještě jedno pořídit. :mrgreen: :kytka: :kytka: :kytka:
a já zase nechápu, co je na tom tak divného??? Mě spíš udivuje to, že se tomu někdo diví..tak třeba můj případ, vdávala jsem se ve 28 letech, snažení o první miminko čtyři roky, teď chceme druhé..prostě nejsem z těch co otěhotní napoprvé, nebo co manžela potkali ve dvaceti..a taky nerozumím tvé touze sem psát, fakt to není povzbuzující..taky např.odsuzuji potraty a nepřispívám do skupiny, kde někdo píše o tom, že na něj jde

Ach jooo, já přeci nikoho neodsuzuju, naopak. Mě šlo o to , že jsem relativně mladá a mám už starý rodiče a pro moje dítě tím pádem staré prarodiče a v tom prostě žádnou výhodu nevidim to je vše. No nic jestli to někomu tak hodně vadí, teda zakladatelce, tak mě může nechat smáznout :nevim: . Ale nepřirovnávej mě k někomu kdo nevhodně píše do diskuzích o potratech a tak :cert: .
Jinak já tady samozřejmě všem miminko přeju :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
1.10.11 20:41
motika píše:
mmanolka píše:
motika píše:
a já zase nechápu, co je na tom tak divného??? Mě spíš udivuje to, že se tomu někdo diví..tak třeba můj případ, vdávala jsem se ve 28 letech, snažení o první miminko čtyři roky, teď chceme druhé..prostě nejsem z těch co otěhotní napoprvé, nebo co manžela potkali ve dvaceti..a taky nerozumím tvé touze sem psát, fakt to není povzbuzující..taky např.odsuzuji potraty a nepřispívám do skupiny, kde někdo píše o tom, že na něj jde
Ach jooo, já přeci nikoho neodsuzuju, naopak. Mě šlo o to , že jsem relativně mladá a mám už starý rodiče a pro moje dítě tím pádem staré prarodiče a v tom prostě žádnou výhodu nevidim to je vše. No nic jestli to někomu tak hodně vadí, teda zakladatelce, tak mě může nechat smáznout :nevim: . Ale nepřirovnávej mě k někomu kdo nevhodně píše do diskuzích o potratech a tak :cert: .
Jinak já tady samozřejmě všem miminko přeju :srdce: :srdce: :srdce:

Já tě pochopila jak jsi to myslela :wink:
Mě bude za pidi midi chvilku 38 :roll: a mám 18m chlapečka :andel: a můžu teda říct že je to trošku jiné než ve 20 to jsem měla syna a ve 25 dceru, jsem člověk plný energie, fakt žádná lemra, ale kolikrát večer padám na hubu, né že by Honzík zlobil nebo tak, ale to tělo je prostě jetý :lol: Nelituji toho že ho mám, starší i když jsou to těžký pubertáci :zed: ho milují a rádi se starají, prada že jen když se jim chce :lol:
Určitě jsou větší rizika při vyším věku to je jasný, ale zdravotnictví je uplně jinde než bylo třeba před 20 lety.
Já si říkala děti do 25, 30, 35 vždycky jsem to prodlužovala po pětiletkách :lol:
Pořád přemýšlím ještě o jednom, ale to jse si dala horní hranici do konce prosince :think: že bych to pak zas posunula? :lol:
Pokud se na to cítíte? proč ne :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí