Jihočeské snažilky

470
3.10.11 11:22

Jihočeské snažilky

Ahoj holky :mavam: ,
tak si rikam kolik je mezi aktualnimi snazilkami jihocesek. Pojdme se vzajemne podporovat v tom cekani :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4967
3.10.11 12:18

Ahoj kukajdo, přidám se k tobě. My se snažíme s přítelem od prosince. Zatím jsme zažili jeden nezdar, SP v 7.tt. Tenhle cyklus jsem začala prvně testovat ovulku, tak snad se nám už brzy zadaří. Když do prosince neotěhotním, jsem domluvená s doktorkou, že nás pošle na vyšetření. Snad to nebude třeba… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
3.10.11 12:28

Ahoj, taky se teď snažíme o mimčo, tedy začla jsem já asi před hodinou. Prostě sem se rozhodla že se začneme snažit o druhé mimi. Chtěli jsme s manželem až za 3 měsíce, ale trošku to asi uspíšíme. Já jsem z Budějc.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
3.10.11 12:31

Leni, před hodinou? Tak to je dobrý… :-D :palec:
Takže vy o druhý, my o první a co kukajda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
3.10.11 12:44

No my jsme teprve na zacatku naseho snazeni o prvni. Uz jsem absolvovala prvni fazi snazeni, kdy jsem se podrobne zkoumala, vsugerovavala si priznaky a po kazdym sexiku premyslela, jestli jooo, nebo neeee. (Po vysazeni HA jsem MS jeste nemela). Nastesti uz jsem se zklidnila a uz tolik neplasim. Najedu na system 1× tydne testik + mereni teplotky (ne kvuli cilenemi tuleni, ale abych vedela jestli vse funguje jak ma)
A hrde se hlasim k Budejovicim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
3.10.11 13:01

Ahoj holky, tak se k Vám přidávám. Jednoho prcka už doma mám, teď je snažení od června o druhé. V srpnu jsem prodělala raný potrat. Poslední MS jsem měla 2.9.2011, MS nikde, těhu příznaky také žádné a negativní TT.. tak nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
3.10.11 13:04

Já jsem tu za Jindřichův Hradec… :-)

Kukajdo, nám se zadařilo hned první měsíc, ale nedopadlo to, v lednu jsem prodělala SP a od tý doby se nic neděje… :-( Tak jsem se tenhle měsíc rozhoupala a nakoupila ovu testy, ovulku jsme podchytili, tak uvidíme, jak to dopadne… No, jinak já teda zobu listovku, prvních 14 dní každého cyklu do sebe liju kontryhelák (někdy už ho mám teda fakt po krk!) a tenhle cyklus jsem k tomu začala brát ještě kapky Femigard… Ty ale doberu tu jednu lahvičku a zřejmě s nima skončím, nějak mi nejedou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
3.10.11 13:06

Ahoj Petí, jak dlouhé máš cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
3.10.11 13:07

Ja myslim, ze si budem muset trochu pockat nez se telo po 11letech HA srovna. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
3.10.11 13:13

Jé, z Jindřichova Hradce? Tak to od sebe nejsme daleko, jsem od Dačic.
Jinak cykly nemám pravidelné, ještě se to nesrovnalo po vysazení HA. Myslím, že tentokrát ale těhu nejsem. Nic na sebě necítím. Teplotu si neměřím, jen dnes a včera a mám 36,6. To by asi těhu ani být nemohlo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
3.10.11 13:49

Ahoj holky, my se snažíme od března a zatim nic. Máme dceru 2,5 roku a ráda bych navázala, už kvůli méme věku, mateřskou, ale nevim nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
3.10.11 14:56

ahojky všem

Jsem z písecka ,snažime se o prvni miminko.HA jsem vysadila před 2 měsici.
Zatim neuspesne zrovna mam sve dny :-(
 Evča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
3.10.11 15:10

Tak jsem si právě koupila ovu testy - první krok, na druhý krok budu potřebovat večer manžela. Měla bych mit totiž akorát ovu. Tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
3.10.11 15:13

Já si ovu testy ještě nikdy nekoupila, ale říkám si, že když na tom ležíme :-D ob den, někdy i každý den tak se do ovulace trefit musím. Navíc první jsme počali nějak těsně po menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
3.10.11 15:21

Evca22 bud rada ze ji mas a vis jak na tom jsi, mne se zatim nedostavila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí