Je to normální - bolesti?

Anonymní
12.1.11 17:49

je to normální?

Jsem v polovině těhotenství a pořád mě někde píchá,bolí.
V břiše,podbřišku a vystřeluje to i do zad,někdy i mezi nohy.
Nejhorší to je,když se zvedám ze dřepu,pak při delší chůzi,i když třeba jen ležím a přetáčím se na bok.
Je to nepříjemný a otravný.
Měla jste taky některá takové problémy a je to normální?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
12.1.11 17:54

Ahoj, jsem 17+3 a taky mě v břiše píchá, tlačí, tahá, občas mě píchá jakoby zespoda mezi nohama… Bolí mě v kříži :-) Ale občasně- několikrát denně třeba. asi je to normální, tělo pracuje, roztahuje se. Jsem zvědavá jaký to bude ve 3. trimestru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
12.1.11 17:55

já myslim že u těhotenství to bývá normální, že člověka někde něco pořád bolí, ale zase ta bolest by neměla být nějak velká a až tak otravná…to bych raději prokonzultovala s Dr.. Ale jinak mě taky bolelo břicho při delší chůzi, ale v klidu to bylo o.k. a měla jsem bolesti stydké kosti, které mě provázely docela dlouho, ale musim říct že teď skoro ke konci těhotenství najednou ustala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
12.1.11 17:58

to v těch uzasnych clancich a okrasnem tehotenstvi nepisi, co :lol:
jo je to normalni a s postupujicim teh, je to jen horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.11 18:20

Neboj, je to normální. Jsem v 21 týdnu a asi už od 10 týdne mě bolí kříže. Nejdříve jsem se nemohla ani ohnout a pak narovnat bez bolesti. Postupně to nějak přešlo. Jsou dny, kdy to bolí míň, někdy víc, někdy vůbec. Někdy nemůžu jen tak ležet na zádech, protože mě šíleně začnou kříže bolet, jindy je to OK.

Pak mi to ze zad začalo vysřelovat do nohy, do kyčle i třísel. Nemohla jsem došpápnout na nohu. Taky mě to píchalo až v rozkroku. Ale to naštěstí bolelo zatím jen 2× a během chvíle to přešlo. Břicho mě zatím teda nebolí (ťuk ťuk). Ale musíme si zvykat. Bude hůř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
12.1.11 19:01

Jo, já to taky tak měla :roll: ,byla jsem jak 70-ka a pak mi malá od 7 měsíce tlačila na pravá žebra a to bylo něco :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.1.11 10:20

To je to napinani a zvetsovani delohy… organy se presouvaji a miminko roste, takze klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
19.1.11 16:13

Všechno se připravuje na průchod miminka, takže e roztahuje i pánev děloha všechno, některá to pociťuje některá ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí