je to normalni?

10
13.3.06 17:51

je to normalni?

Ma znama ma holcicku, ktere bude v polovine dubna rok a vazi jen 6,8 kg. Teprve pred tydnem zacala „jakztakz“ chodit po ctyrech, na normalni chuzi nema silu a podle me asi ani dlouho mit nebude. Nechci ji nic rikat, ale nezda se mi to v poradku. Moje 13ti mesicni holcicka tolik vazila ve 4 mesicich. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5525
13.3.06 17:58

jestli je donosena, tak si myslim, ze je to malo…ale rozmezi normalnich hodnot je siroky a ja nejsem pediatr…
jestli o tom nechces mluvit hned s ni a plasit ji treba zbytecne, tak se zeptej sveho dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.3.06 18:14

A jeji doktorka ji nic nerekla? Me se to zda malo,ale tak snad chodi na prohlidky k doktorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
13.3.06 18:19

Moje dcera s porodni vahou 4250g, mela v roce 7975g, ted v 15 mesicich ma 8425g. Je zdrava a plna energie. Nekdy az moc.
Zalezi take na vysce, jestli je malinka, tak pomer vyska vaha muze byt uplne v pohode. Tak to bylo u Sary, sice lezi ve vsech grafech na hranicich „normality“, ale vyska v pomeru k vaze je trosku „lepsi“.
Nikdy nam na to nic nerekli. Dokud ji a je spokojena, tak neni co resit.
Kazde dite je jine, jak ve vaze, tak v dovednostech.

Mika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
13.3.06 18:46

Moje dcera má ve čtyřech měsících 7500g a 64cm, a vypadá jako roční miminko. Zdá se mi to moc málo na roční dítě 6,8kg, ale záleží co na to říká paní doktorka. Naše paní doktorka říká o malé, že je to kulička :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.3.06 19:23

Ja myslim, ze ta vaha by nevadila. Kamaradka ma holcicku, ktera taky v roce vazila 7 kg (muj syn mel zrovna v tu dobu taky 7 kilo, ale bylo mu 5 mesicu :-) ) Ale byla sikovna, zrovna se ucila chodit a byla ziva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
13.3.06 19:25

Ahoj, ja bych to tak dramaticky nevidela, nevim kolik mela moje mala v 11m ale v roce mela 8kg, je zdrava. Lezt zacala v 7m a chodit v 10m. Takze pokud jeji decko nejevi nake znamky nemoci… A ze v 11m nechodi neni nic neobvykleho stejne tak jako to ze pred par dny teprv zaclo lezt. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
13.3.06 20:09

Já myslím že je to v poho, já mám teda doma cvalíka, tak si nestěžuju 3.5měsíců, 6,20kg.Ale mám kamarádku, která má tříletou holčičku a má 11kg, zato je ale drobnější a úplně v pořádku. Nejhorší věc co znám je srovnávat děti, to prostě nejde, každé z dětí je individuální, jedno je méně šikovnější, druhé více, ale je to i výchovou, stravou a láskou od rodičů. Radši ji nestraš a nech to tak, prcek to určitě všechno zanedlouho dožene.Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí