Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ne, tohle není svrab. Spíš mi to přijde jako ta alergická reakce.
@Aduš8 děkuju za uklidnění, už jsem se bála, když jsem tohle našla, připadala bych si jak špína ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, už pár dnu mě svědí celý tělo. Nejprv jsem si myslela, že alergická reakce na to, čím mě umrtvovali prst, ale dnes jsem si všimla tohohle po rukach. Myslíte, že je to svrab?
Svrab to není určitě.
Svrab je úplně jiná liga a kdybys použila aspoň 10% mozkové kapacity a vyhledala si jak vypadá svrab, tak bys věděla, že založení tohoto tématu je úplně zbytečný. Takže to tipuju na úplně hloupého trolla, co si myslí, jaký neudělá div.
@Cenarius to jsem udělala, logicky. Ale všude píšou že jsou na kůži růžové cestičky, podle googlu na fotkách nic takovýho nikde není nebo jsem nenašla. Proto se ptám jestli má někdo se svrabem zkušenost
troll kvůli tomu fakt nejsem. Pokud stim máš problém, tak to nekomentuj.
Takhle vypadám, když jsem promrzlá. Celá
. Tělo tě svědí protože máš třeba přesušenou kůži. Něčím se promaž /zevně/
.
@Bafonek začalo mě to svědit den po tom umrtvení, tak snad je to z toho. Je to fakt šílený.
Tak možná alergická reakce. Tím promaštěním nic nezkazíš tak to zkus.
@Anonymní píše:
@Bafonek začalo mě to svědit den po tom umrtvení, tak snad je to z toho. Je to fakt šílený.
A myslis, ze by ten svrab stacil udelat ty cesticky na OBOU rukou vsude za takovou chvili? Nestaci hledat na googlu, i tak je potreba k tomu pouzit mozek…
Já nevím, na té fotce nic nevidím, jako naprosto nic / jen ruku, normální /
Svrab začíná poctivě svědit tak po měsíci a půl, ze začátku nesvědí vůbec. Typické jsou dvě takové červené tečky několik málo centimetrů od sebe. Svědí hlavně v noci a cítit je to zejména tehdy, když už se to rozšíří na celé tělo.
Ahoj, už pár dnu mě svědí celý tělo. Nejprv jsem si myslela, že alergická reakce na to, čím mě umrtvovali prst, ale dnes jsem si všimla tohohle po rukach. Myslíte, že je to svrab?