Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čauky holky. Vím, že tohle téma tu jede pořád dokola. Ale nikde jsem nenašla úplně to samé, co mám teď já. Před pár dny jsem sem dala příspěvek, že vidím ducha atd. Ale všechno to bylo po limitu, takže jsem asi jen blbla. No teď mám jiný problém. Pokusím se vám to napsat přesně. Sex byl 3.3. Den na to mě silně bolel vaječník, bolí mě takhle vždy při ovulaci pár hodin. Takže jsme se teoreticky trefili. Jenže ta ovulace byla pozdě, protože hned 7.3 už měla přijít MS. Ta nepřišla. Teď v neděli jsem si na wc všimla miniaturní jasně světle červené sraženinky na papíře a předtím mě silně píchlo v podbřišku. Pak celý den nic. Včera jsem celý den špinila a mám to dodnes. Je to fakt jen špinění, občas trocha totálně světlé krve, skoro průhledné. Ale i ja to, že je to jen špinění je to docela silné. A bolesti břicha jsou teda skoro brutální, od boku k boku až do zad. Vždycky čekám průtrž jako vždycky při MS a ono nic. Na testu byl dnes ráno duch hned po pár vteřinách. Vyfotila bych vám ho, ale vzteky jsem to zahodila do koše, protože mi přijde, že si ze mě moje tělo už dělá p*del
A teď konečně k dotazu. MS mám celou dobu pravidelnou, silnou. Je to poprvé po 5 letech, co jsme se rozhodli znovu zkusit mimčo (dvakrát jsem potratila) a hned se stane tohle. Holky co myslíte? Cinknu si třeba pozítří na gyn., jestli se to nerozjede a zkusím ještě test, to je jasné. Ale zajímal by mě váš názor, jestli přesně s tímhle máte někdo zkušenost. A omlouvám se za tak dlouhý příspěvek, musela sem zaskočit zeptat se vás ![]()
Pokud máš brutální bolesti, běž k dr. Nikdy jsem nečetla, že by žena měla brutální bolesti a jednalo se o prosperující těhotenství. Může se jednat i o mimoděložní. Nebo máš cystu.
@Modra1 Já jsem to asi špatně napsala. Ne doslova brutální, omlouvám se
Ale jsou hodně silný jako při MS. Jen mě to bolí i na stranách. Nejen v podbřišku. Asi se ta potvora nechce rozjet. Cystu snad ne. Díky ní jsem přišla o vaječník i vejcovod v 16 letech. No nic, já k tý dr asi cinknu hned ráno, pro ten klid.
Ja jsem prvni 2 mesice tehotenstvi zrovna ty brutalni bolesti mela. Bylo to fakt peklo!! Horsi nez MS. V noci jsem i 4× vstavala a kroutila se na gauci v bolestech, uplne orosena a uslzena. Pres den jeste casteji. Prasky na bolest jsem brat nechtela, to bych byla sjeta nonstop, a nevic nez by zabraly, tak ta bolest sama presla. Prvnich par tydnu jsem si vzdycky myslela, ze je konec a nedopadne to. Taky jsem si rikala, ze jestli to takhle pujde dal 9 mesicu, tak to fakt nedam. Asi po tech 8 tydnech to postupne odeznelo. Syn se narodil v terminu a jinak cele tehotenstvi v poradku. Drzim palce at to dopadne ![]()
@Romanka181 píše: Čauky holky. Vím, že tohle téma tu jede pořád dokola. Ale nikde jsem nenašla úplně to samé, co mám teď já. Před pár dny jsem sem dala příspěvek, že vidím ducha atd. Ale všechno to bylo po limitu, takže jsem asi jen blbla. No teď mám jiný problém. Pokusím se vám to napsat přesně. Sex byl 3.3. Den na to mě silně bolel vaječník, bolí mě takhle vždy při ovulaci pár hodin. Takže jsme se teoreticky trefili. Jenže ta ovulace byla pozdě, protože hned 7.3 už měla přijít MS. Ta nepřišla. Teď v neděli jsem si na wc všimla miniaturní jasně světle červené sraženinky na papíře a předtím mě silně píchlo v podbřišku. Pak celý den nic. Včera jsem celý den špinila a mám to dodnes. Je to fakt jen špinění, občas trocha totálně světlé krve, skoro průhledné. Ale i ja to, že je to jen špinění je to docela silné. A bolesti břicha jsou teda skoro brutální, od boku k boku až do zad. Vždycky čekám průtrž jako vždycky při MS a ono nic. Na testu byl dnes ráno duch hned po pár vteřinách. Vyfotila bych vám ho, ale vzteky jsem to zahodila do koše, protože mi přijde, že si ze mě moje tělo už dělá p*delA teď konečně k dotazu. MS mám celou dobu pravidelnou, silnou. Je to poprvé po 5 letech, co jsme se rozhodli znovu zkusit mimčo (dvakrát jsem potratila) a hned se stane tohle. Holky co myslíte? Cinknu si třeba pozítří na gyn., jestli se to nerozjede a zkusím ještě test, to je jasné. Ale zajímal by mě váš názor, jestli přesně s tímhle máte někdo zkušenost. A omlouvám se za tak dlouhý příspěvek, musela sem zaskočit zeptat se vás
Je.
Taky sem měla že začátku celkem silné křeče jako před mě, tak 2×3× za den ne to chytlo že sem se kroutila na posteli, opocená až i soufl mi bylo…
Udělejsi zítra nebo pozítří zase test a uvidíš…za mě je to nadějné ![]()
@Vladusxx Přes noc se to rozjelo a krvácím silně jako při ms. I sliznice jde pryč. Tak snad příště. Ale alespoň už vím, na čem jsem. To čekání a nejistota po týdnu zpoždění bylo na hlavu 🙂 Asi to bylo tou opožděnou ovulací. Jen mě vrtá hlavou ten docela viditelný duch. Příště nebudu testovat tak brzo 🤣 Jako kdyby se to tady nepsalo pořád dokola, ať se s testem nespěchá 🙈