Strach z mimoděložního těhotenství :(

Anonymní
15.3.22 09:08

Mimoděložní strach :(

Ahoj, dnes jsem 5 +1 po ivf, testy krásne pozitivní, ale nějak mě začalo bolet trošku leve rameno, což jsem četla že může být příznak mimodelozniho, do caru jdu na krev a utz az za týden, co mám dělat? Může se projevit mimoděložní uz takhle brzy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35721
15.3.22 09:14

A to u ivf jde? Jsem myslela, že se embryo zavádí rovnou do dělohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
15.3.22 09:18

@JancaS84 já jsem někde četla, že po IVF je dokonce větší šance na mimoděložní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
15.3.22 09:18
:,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35721
15.3.22 09:22
@quanavera píše: :,(

Klid. Mě taky někdy bolí rameno a těhotná nejsem, prelezela sem si ho. Nesleduj se a negoogli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
15.3.22 09:24
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem 5 +1 po ivf, testy krásne pozitivní, ale nějak mě začalo bolet trošku leve rameno, což jsem četla že může být příznak mimodelozniho, do caru jdu na krev a utz az za týden, co mám dělat? Může se projevit mimoděložní uz takhle brzy?

Bolest ramene spíš bude, že sis skrripla nerv. U mimodelozni by ta bolest se táhla odpodbriska až nahoru. Gratuluji k pozitivnímu testu. Myslí pozitivně :kytka: zkus rameno ve sprše promasírovat vodou. Pokud bude horší tak zajdi k lékaři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18620
15.3.22 09:24

@JancaS84 ano, jde to. I v tomhle případě embryo putuje v děloze než se někde uchyti. Nikam se nelepi, jen vlozi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.22 09:30
@Midliva píše:
Bolest ramene spíš bude, že sis skrripla nerv. U mimodelozni by ta bolest se táhla odpodbriska až nahoru. Gratuluji k pozitivnímu testu. Myslí pozitivně :kytka: zkus rameno ve sprše promasírovat vodou. Pokud bude horší tak zajdi k lékaři :)

Tak snad ano, já myslela třeba že začátek je mirnejsi a jen to poboliva a až třeba za dýl je bolest větší, já prostě plasim, protože mi jinak nic není, necítím se moc těhotne, jen trochu občas píchne v podbřišku, první tehu bylo jiné.

• Citovat
  • Upravit
1785
15.3.22 09:45

To snad musíš myslet jako vtip ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17291
15.3.22 10:05
@JancaS84 píše:

jde… dokonce se to stává častěji než při přirozením početí… sice se embryo zavádí přímo do dělohy, ale může se „přestěhovat“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17291
15.3.22 10:06

Jinak mezi ramenem a těhotenstvím souvislost spíš nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.3.22 10:24

Hele - plašíš. Tak jako tak stejně s tím bohužel nic nenaděláš a teď je na řadě další těžká fáze při cestě za spokojeným mateřstvím - totiž čekání, jestli to vyjde.

držím palce, a prostě si zaměstnej hlavu čímkoliv jiným, než myšlenkami na rameno a těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
15.3.22 16:02
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem 5 +1 po ivf, testy krásne pozitivní, ale nějak mě začalo bolet trošku leve rameno, což jsem četla že může být příznak mimodelozniho, do caru jdu na krev a utz az za týden, co mám dělat? Může se projevit mimoděložní uz takhle brzy?

Klid..já u mimoděložního neměla žádné vystřelování bolesti do ramene :))) bylo to jako normální těhotenství akorát s tím, že že mě najednou co si vypadlo a už to jelo.. kdežto u zdárného těhotenství mě bolelo kde co :lol: :lol: užívej si toho, že ještě nespíš opřená o pouliční osvětlení nebo neobjimas zachod :lol:

Příspěvek upraven 15.03.22 v 16:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
15.3.22 16:04
@JancaS84 píše:

Jojo jde :) ta potvora totiž může „doplout“ zase zpátky do vejcovodu :) tím, že se vlastně volně pohybuje v děloze tak je to možné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.3.22 09:23

Zdravím, já takhle brzy příznak měla, ale bylo to jen neustálé špinění. Žádná bolest. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí