Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla jsem se s váma poradit holky
malej mi strašně rád spinká v kojícím polštaři,ale neni to ten co je vyplněný těma kuličkama ale taková tvrdší podkova co má jeden pevný tvar ![]()
jde o to že mám strach že mu můžu ublížit??? na zádíčka???nebo je to na to stavěné???někde jsem četla že jsou ty koj..polštáře na to dělané,že je v tom jak v bobánku
nikam se neodvalí
ale je to zdravé???mám dcerku co má skoliozu páteře,jelikož mi začala chodit v 10 měsíci
a ted si dávám velkýho bacha :-/tak se ptám?
Nevim zda je to zdravé,ale já ho nechala chvilku v kojícím polštáři,najednou koukám co tak valí oči a on se dusil.Začal blinkat a jak tam byl uleželej tak to nemělo kam jít a když sem ho zvedla vyklepala sem mu s pusinky strašně mlíčka,takže chci varovat že se to muže stát
Kamča.dalmatinka píše:
Nevim zda je to zdravé,ale já ho nechala chvilku v kojícím polštáři,najednou koukám co tak valí oči a on se dusil.Začal blinkat a jak tam byl uleželej tak to nemělo kam jít a když sem ho zvedla vyklepala sem mu s pusinky strašně mlíčka,takže chci varovat že se to muže stát
ou.......děkuji…rada nad zlato…to mě nenapadlo…a přitom je to pravda…ale já ho vědšinou dávám na bok…ale i tak..........díky moc ![]()
ilcipina26 píše:Kamča.dalmatinka píše:ou.......děkuji…rada nad zlato…to mě nenapadlo…a přitom je to pravda…ale já ho vědšinou dávám na bok…ale i tak..........díky moc
Není zač
.Mě by to taky nenapadlo.Ještě jak tele na něj koukám co dělá za ksichtíky
![]()
Já ho teda používala jako mantinel, ne že bych na něj dítě položila a nedávala jsem ho těsně.
Ahoj, raději bobánka hlídej a šup do postýlky na boček, aby se nedusil a zádíčka nekřivil
. Určitě bych ho na koj.pol. nenechávala spinkat
![]()
taky radši ne. kvůli zádíčkům i blinkání. ať je na rovným co nejdýl.
ještě je dobrý takový ten kojopolštář s polohovacím klínem…vyrábí ho česká firma