Nachávat spát v kojícím polštáři - je to zdravé?

165
3.2.11 21:20

je to zdravé??

Chtěla jsem se s váma poradit holky :lol: malej mi strašně rád spinká v kojícím polštaři,ale neni to ten co je vyplněný těma kuličkama ale taková tvrdší podkova co má jeden pevný tvar :think:
jde o to že mám strach že mu můžu ublížit??? na zádíčka???nebo je to na to stavěné???někde jsem četla že jsou ty koj..polštáře na to dělané,že je v tom jak v bobánku :-) nikam se neodvalí :-D ale je to zdravé???mám dcerku co má skoliozu páteře,jelikož mi začala chodit v 10 měsíci :zed: :zed: :zed: a ted si dávám velkýho bacha :-/tak se ptám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
3.2.11 21:24

Nevim zda je to zdravé,ale já ho nechala chvilku v kojícím polštáři,najednou koukám co tak valí oči a on se dusil.Začal blinkat a jak tam byl uleželej tak to nemělo kam jít a když sem ho zvedla vyklepala sem mu s pusinky strašně mlíčka,takže chci varovat že se to muže stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.2.11 21:31
Kamča.dalmatinka píše:
Nevim zda je to zdravé,ale já ho nechala chvilku v kojícím polštáři,najednou koukám co tak valí oči a on se dusil.Začal blinkat a jak tam byl uleželej tak to nemělo kam jít a když sem ho zvedla vyklepala sem mu s pusinky strašně mlíčka,takže chci varovat že se to muže stát

ou.......děkuji…rada nad zlato…to mě nenapadlo…a přitom je to pravda…ale já ho vědšinou dávám na bok…ale i tak..........díky moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.2.11 21:34
ilcipina26 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Nevim zda je to zdravé,ale já ho nechala chvilku v kojícím polštáři,najednou koukám co tak valí oči a on se dusil.Začal blinkat a jak tam byl uleželej tak to nemělo kam jít a když sem ho zvedla vyklepala sem mu s pusinky strašně mlíčka,takže chci varovat že se to muže stát
ou.......děkuji…rada nad zlato…to mě nenapadlo…a přitom je to pravda…ale já ho vědšinou dávám na bok…ale i tak..........díky moc :palec:

Není zač :kytka: .Mě by to taky nenapadlo.Ještě jak tele na něj koukám co dělá za ksichtíky :oops: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.2.11 21:55

Já ho teda používala jako mantinel, ne že bych na něj dítě položila a nedávala jsem ho těsně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
3.2.11 21:56

Ahoj, raději bobánka hlídej a šup do postýlky na boček, aby se nedusil a zádíčka nekřivil :-). Určitě bych ho na koj.pol. nenechávala spinkat :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
3.2.11 23:18

taky radši ne. kvůli zádíčkům i blinkání. ať je na rovným co nejdýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.2.11 00:29

jojo máte pravdu :kytka: díky holky :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
4.2.11 08:44

ještě je dobrý takový ten kojopolštář s polohovacím klínem…vyrábí ho česká firma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí