Naše malá spí vsedě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
205
29.1.11 20:02

naše malá spí vsedě

Stalo se někomu že jak se mimi naučilo sedět a samo se posadit spí v sedě? KDyž jí dám spinkat (máme 10 měsíců) posadí se a jak je unavená, tak usne v sedě. Když ji položím tak spinká, ale kdykoli se v noci probudí zase si sedne a hned usne. A toho si samozřejmě všimnu až ráno, jak se vzbudíme. Nemůže si uškodit na páteř? Jak to omezit… zkoušíme co se dá, pokládáme pořád pryč, ale je to houbeles platný. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
29.1.11 20:10

Mates si taky sedá ve spaní,ale ten naštěstí spadne a spí dál…no moc jsem ti neporadila..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.1.11 20:10

Ona na to zas brzo přijde, jak se jí spí lépe… Položte ji, když je možnost, jinak bych to moc neřešila, uvidíš, jak se to vyvine.

Majda se taky posazovala /stavěla na čtyři/ stavěla na nohy - když se to zrovna naučila, akorát že v nové poloze nespala, ale řvala :twisted: , a vždycky to do pár dnů/mááximálně týdnů přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
29.1.11 20:19

asi jak je to pro ni nové, tak si to v postýlce zkouší a pak přitom usne, některý děti zas jak se naučí si stoupat, tak si v noci pořád stoupaj a po položení spí. Ono se jim o těch nových dovednostech asi zdá, tak to pak v noci cvičí :lol: To přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
29.1.11 20:37

Taky jedno období usínala v sedě. Když jsem to viděla, položila jsem ji. Když jsem spala, tak měla smůlu. Časem to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí